CAMPEONATO DE CATALUNYA DE EQUIPOS 

DARDO 2006

 

RONDA 2

Actualizado con fecha: 17/02/2006 16:35:48

DIVISIO HONOR                      

Terrassa            7'5 = 2'5     Andorra

Barcelona-Vulcà          6 = 4      Reus Deportiu

Cerdanyola Vallès        2'5 = 7'5     Foment

UGA               4'5 = 5'5     Montcada

Sant Adria            6 = 4      Sant Boi
CERDANYOLA 2.5 - FOMENT 7.5
 
1. GM Fernando Peralta (2570) - GM Marc Narciso (2530) 1/2
2. MC Julio Hernando (2405) - MI Manuel Granados (2470) 0-1
3. MC Benjamín Mela (2415) - MI Alfonso Jerez (2460) 1/2
4. MF Juan Carlos Escandell (2315) - MF Antoni Torrecillas (2450) 0-1
5. MC Antonio Fernández (2280) - MC Ramón José (2410) 0-1
6. MC Adrian Randazzo (2265) - MF Joe Ryan (2311) 0-1
7. MC Gabriel Castellet (2285) - MC Xavier Avila (2290) 0-1
8. MC Joan Albert Ramírez (2260) - MC Jordi de la Riva (2345) 1/2
9. Jaume Guasch (2225) - MI Patricia Llaneza (2260) 0-1
10. José Valencia (2165) - MC Joaquim Lacasta (2255) 1-0
 

Clara derrota del Cerdanyola davant el Foment, encara que el resultat ha estat excessiu, tal i com han anat les partides. El Foment té un gran equip, que pot aspirar al títol, molt compacte i rodat. L'equip local ha tingut bones partides però la sort, o la falta d'encert dels jugadors del Cerdanyola ha fet caure els punts a l'altra taula. Taules de Peralta, Mela i Ramírez amb Narciso, Jerez i De la Riva respecticament, i Valencia suma la seva segona victòria davant Lacasta. Derrotes de Hernando, Fernández, Escandell, Randazzo i Guasch. Fernández i Escandell es mereixien millor sort, ja que tenien posicions molt bones. El proper diumenge a Reus ens juguem mig campionat.

Jaume Grau

UGA 4,5-5,5 MONTCADA

 1 MI LOPEZ, JOSEP MANUEL      2510 1/2-1/2  MI VIDARTE, ARTURO     2475
 2 MF ALSINA, DANIEL         2415  1-0  MC PANELO, MARCELO 	2450
 3 MI BOFILL, ALEX          2440  0-1  MI HERNANDO, JOSE Mª    2415
 4 MI LACASA, JOSEP A.        2435 1/2-1/2  MF GONZALEZ, RAUL OMAR   2360
 5 MI RAHAL, MICHAEL         2455  1-0  MI RIOS, ALEJANDRO  	2330
 6 MI VEHI, VICTOR M         2435  0-1  MC GARCIA CANO, ANTONI   2320
 7 MC MONTILLA, ESTEBAN       2340 1/2-1/2 MC BRAVO, NARCIS      2300
 8 MC BUXADE, GUILLEM        2305 1/2-1/2   HERNANDEZ, JUAN JOSE  2260
 9 MC PASCUAL, MARC         2285 1/2-1/2   ROMERO, EUGENI   	2235
 10 MC IBAÑEZ, EDUARD         2335  0-1    CARRASCO, JESUS 	2155

No ha estat un gran dia avui per la Uga. Un Montcada amb baixes importants (Kalod i Fermín González) ha aconseguit emportar-se el punt sencer del barri de Gràcia. Hem de felicitar l'equip del Vallès perquè tot i ser bastant inferiors per elo han lluitat molt i s'han emportat una gran victòria amb tot mereixement.

El Michael ha donat una de les poques alegries del dia en guanyar amb facilitat a l'Alejandro Rios, mentre que l'Eduard Ibañez perdia de forma ràpida i sorprenent davant un rival que de seguida s'ha quedat amb una molt bona posició i que ha sabut aprofitar.

Els taulers de baix, el gran valor tradicional de la Uga, han puntuat molt poc avui i s'ha notat. A les tres taules en els taulers 7, 8 i 9 s'hi ha afegit una nova derrota, en aquest cas del Víctor Vehí, que sembla que s'ha deixat un cop tàctic. Més amunt, a Lacasa se li escapava el punt en els apurs de temps i només aconseguia fer taules, mentre que l'Àlex sumava la segona derrota del campionat. No he seguit molt la partida, però sembla que el Jose Ma Hernando li ha tancat un alfil i l'Àlex ha acabat quedant-se amb qualitat de menys sense compensació.

Amb tot això hem arribat al difícil marcador de 3-5 en contra, i quedàvem López i jo que havíem de guanyar per força. Per moments semblava possible, perquè Vidarte i Panelo havien decidit forçar després de tenir la possibilitat de fer taules però s'havien quedat amb posicions delicades. Jo he aconseguit guanyar després que el Marcelo Panelo cometés un error decisiu en el final, però el Josep Manuel no ha aconseguit trencar la barricada defensiva que li havia muntat el seu rival i al final s'ha hagut de conformar amb les taules.

En fi, un dur revés per a un equip mal acostumat a guanyar, però d'aquestes derrotes se n'aprèn i esperem guanyar motivació per afrontar el difícil matx davant el Foment de la setmana que ve amb energies renovades.

Daniel Alsina

 

Barcelona Vulcà 6-4 Reus

Aquest cop, el míster (el nostre és president, entrenador, i jugador, tot alhora. Al seu costat, Peterman és un aficionat) ha fet un plantejament molt bo. Obrir el joc per les bandes, ràpids desplaçaments de peces, no deixar-nos el Durban...

Un ràpid contraatac del Reus, però, els ha permès d'avançar-se al marcador. Semblava que anava a passar el de sempre: mocadorada, xiuladissa, el públic demanant el cap del míster (tres, pel preu d'un, que diria Felipe González), neguit...

No ha estat així, però. Marxeu, corbs! Castañer -quina màquina!- ha fet el punt de l'empat, Ayza i Pisa han acabat d'arrodonir la feina, i els altres, tauletes i cap a casa.

Jo he aprofitat els destrets de temps del meu rival per salvar, amb molta sort, mig puntet (és que no he fet cas al míster i a la jugada onze encara tenia totes les peces a la primera fila) M'agradaria guanyar alguna partida...ha de ser una sensació molt agradable. Si més no, m'agradaria no ser sempre l'últim a acabar la partida.

Al capdavall, com venia comentant amb el Castañer en tornar a casa, guanyar no és el més important, és l'únic que importa.

Ara li toca al Barça!

Guillermo Arias

 
 

Yahoo Musica 468x60PRIMERA DIVISIO I                    

El Vendrell            5 = 5      Tres Peons

Barberà             8'5 = 1'5     Mataro

Sant Martí            3 = 7      Sitges

Barceloneta            2 = 8      Ateneu Colon

Catalonia             6 = 4      Lleida
El Vendrell            5 = 5      Tres Peons

MEDIO PUNTO DE ORO!!!

El matx se presentaba difícil para empezar nuestro rival el sólido equipo del "3 Peons" , nos sacaba una media de 100 puntos de elo y encima se le añadía la baja de nuestro primer tablero Esquivel.

Pero bueno a las 9:30 empezábamos! La primera partida en acabar era la de Victor-Gallart, una española muy loca, de enroques opuestos en que después de los ataques Victor imponía la dama contra torre y alfil. Más tarde, Viñals perdía con Prat, Leiro-Miguel firmaban tablas y Saumoy (2 de 2) se imponía a Crespo. Luego caían 2 puntos para el "3 Peons" con victorias de Montell contra Alberto y Marquès contra un servidor. El resultado era de 3,5 a 2,5 pero Gavril tenia calidad de más contra Gonzalez y Dacian torre contra Escuder. A la 1 Manolo perdía con Boix pero Dacian y Gravil (2 de 2 los dos!!!) imponían su ventaja 4,5-4,5!!! Quedaba una partida la que enfrentaba en el primer tablero a Santi contra Filemón Cruz finalmente se firmaban las tablas y la sensación es que hasta podríamos haber ganado xD pero este empate ya es un gran resultado :D. 1,5 de 2 y el domingo que viene a Lleida a ver que tal nos va!!!

Esto es todo, Carlos Ivern.

 

Avui han jugat 50 partides els nostres jugadors, la qual cosa no es gaire freqüent, es a dir, que s'han presentat tots. Dos de cinc només aquesta setmana, no és el resultat que m’hagués agradat, però vindran temps millors. El primer equip ha perdut àmpliament amb el Sitges, a pesar que el seu primer tauler no s’ha presentat. En cap moment hem tingut opcions de puntuar i només l’Evarist Pérez ha pogut guanyar el seu rival. Caldrà afinar més en properes setmanes. El nostre segon equip amb totes les joves promeses ha guanyat el Maragall B a domicili. Sembla que al final han tingut una mica de sort, quan ja estava el matx decidit, però el fet de tenir un equip compacte fa que tinguin bastantes opcions de victòria. El tercer equip ha perdut amb el fort Rubinenca B. Només hem guanyat els dos primers taulers, que eren els únics on havíem decidit presentar batalla, per la qual cosa l’equip D anava molt reforçat i només ha cedit unes taules al Foment D. L’equip E ha estat a punt de puntuar amb l’Uga D, el darrer equip que tenen els de Gràcia. El fet que dos jugadors arribessin 30 minuts tard ha pogut fer que els dos perdessin molt aviat, i es fes molt difícil la remuntada. A 3º Categoria l’equip F ha guanyat 1-3 a la Barceloneta D, mentre que el G, que havia anat al Foment amb l’equip D, ha perdut pel mateix resultat.

Ricard Llerins.

Barceloneta 2 - Ateneu Colón 8

¡ Todos a cubierto !

“Fuego! Todos a cubierto!” Así se podría resumir el match de hoy, y es que vaya mañana que hemos pasado en el debut del equipo en casa. Nuestros vecinos del Colón de Poble Nou no han tenido piedad y nos pasaron por encima como una apisonadora. A pesar de que a media mañana el match transcurría igualado, a eso de las 12.30 los roscos se han ido acumulando uno tras otro, y tan solo Tomy , Luis , Iván y un servidor , hemos sido proclamados los  “héroes de la resistencia” al hacer 4 tablas.

Pero valga decir que el abultado resultado no ha sido del todo merecido, pues en algunas partidas se nos cayó la bandera, o tuvimos mala suerte en los finish. Pero el reloj también juega en ajedrez…

Eso si , una vez más , hemos ido con 10 otra vez …en este aspecto, estamos que nos salimos!  

Así pues, hay que seguir trabajando para la permanencia en un grupo que se prevé muy caro conseguir el objetivo.

David Ayza

 

BARBERÀ 8 ½ MATARÓ 1 ½

El tren de Mataró descarrila a Barberà

El tren de Mataró, el més antic de Catalunya, ens ha visitat amb puntualitat. Pugem al tren i cadascú a les seves ocupacions. En Xavier Bosque ha exercit de revisor primerenc. La dama del seu rival no tenia bitllet. Ha estat enxampada en dotze jugades i ha hagut de baixar del tren. 1-0 En Francisco Javier ha obtingut un contracte de beneficis repartits amb un negociant de clavells. 1 ½ - ½ Cap a dos quarts d’una el tren començava a trontollar. Les causes estaven ben clares. Quatre rodes del tren de Mataró grinyolaven i relliscaven damunt la via. Els mecànics no aconseguien arreglar-ho. Alonso, Villa, Pascual i Asensio han descobert un desgast important en els seus eixos. El tren ha sofert una violenta sacsejada i ha sortit de la via. 5 ½ - ½ Després del natural ensurt per l’accident, els inspectors d’assegurances Albert, Josep i Javier, han investigat a fons en el xassís del tren i han descobert noves deficiències mecàniques. 8 ½ - ½ Finalment, en Marc, que estava dret estirant l’anella de l’alarma, ha caigut en l’estrebada i ha estat l’únic ferit lleu del Barberà en l’accident. 8 ½ - 1 ½ Tothom ha tornat a casa en altres transports. El tren ha quedat en reparació a Barberà. Els tècnics han assegurat que en una setmana tornarà a estar llest per circular.

Àngel Pascual Sauch

 PRIMERA DIVISIO II                   

Tordera              3 = 7      Figueres

La Lira             4'5 = 5'5     Olot

Sant Josep            4 = 6      Gava

Rubinenca             5 = 5      Sant Andreu

La Colmena           3'5 = 6'5     Tarragona

EL FIGUERES ACONSEGUEIX UNA BRILLANT VICTÒRIA A TORDERA PER 3 a 7

El Figueres “A” ha aconseguit una brillant i importantíssima victòria a domicili davant del Tordera. Ja avançàvem la ronda anterior, que aquest matx tenia molta importància per la classificació final de Primera Divisió, ja que s’enfrontaven probablement els 2 equips més forts de la categoria. Doncs bé, l’àmplia victòria aconseguida, ha de servir per mirar cap endavant amb tot l’optimisme però també tocant de peus a terra, amb l’exemple de l’empat enfront l’Olot de la setmana passada ben present. Aquest grup de la primera divisió catalana es caracteritza per la igualtat entre els equips, doncs el resultat d’avui, 3 a 7, és el més ampli que s’ha donat en les dues primeres rondes. El matx s’ha decantat en tot moment del costat del Figueres, i de fet el resultat podia haver estat encara més ampli, ja que per un costat, el MF Jordi Cuadras, davant el MI Joan Fluvià ha perdut el punt sencer en un final amb 2 peons i torre per ell contra 3 peons i alfil per part del MI. Un pla erroni en busca de la victòria ha fet que finalment hagués d’inclinar el rei. Per un altre costat, el MC Emili Colls, en posició molt complicada, ha refusat les taules al no acceptar una repetició de jugades, i tot i que segurament tenia un joc favorable ha acabat perdent. Han estat les dues úniques derrotes del Figueres. Pel que fa a les victòries, cal destacar al GM Eric Prie que ha vençut amb contundència al fortíssim MC Jordi Fluvià, que compta amb un dels Elos més alts de la categoria. Ja en l’obertura el GM francés ha aconseguit aventatge que ha transformat en el punt sencer. També cal destacar les victòries de Pijuan i Bonell, que ja porten 2 de 2 en el campionat.

Els resultats individuals, han estat:

TORDERA	3	-	FIGUERES 	7
	
    1	MC Fluvià	2505  0	GM Prie	2440  1
    2	MI Fluvià	2495  1    MF Cuadras 	2425  0
    3	MC Romero	2360  ½   	MF Vives   	2345  ½
    4	  Ortiz	2255  1    MC Colls   	2340  0
    5	MC Monge	2225  0    MC Serra   	2320  1
    6	MC Camps	2220  0      Pijuan  	2290  1
    7	MC Fluvià	2210  0    MC Mundet 	2280  1
    8	  Angelats	2190  ½      Lillo    2275  ½
    9      Pons	2165  0      Barrera 	2230  1
   10      Vinuesa	2165  0      Bonell  	2225  1
 
SANT JOSEP 4  GAVA 6 
JUGADOR 	ELO      JUGADOR         ELO 
PERE BORRAS 	2.300  0-1 		PABLO RAINERI 	2.350  
JORDI DOMINGO 	2.300  1-0 		JORDI PEÑA 	2.280  
CARLES FERNANDEZ 2.260  0-1 		ALBERT GALLEGO 	2.210  
GUILLEM GARCIA 	2.220  0-1 		EMILIO MUÑOZ 	2.175  
JORDI GARRIGA 	2.200  1-0 		BLAS RODRIGUEZ 	2.175  
JOSEP COLET 	2.170  0,5-0,5 	MIGUEL TORRIJOS 2.175  
FRANCESC PASCAL 2.125  0-1 		JOAQUIN BENITEZ 2.170  
JORDI MARTINEZ 	2.080  1-0 		DANIEL REYES 	2.125  
JOAN HARO 	2.070  0,5-0,5 	ANTONIO MORILLAS 2.100  
VICTOR LOPEZ 	2.050  0-1 		MARIO ROSA 	2.040  
 

Y sonó la flauta por segunda vez, ¿ ó es que de verdad somos un equipo de Primera División? Seguramente un poco de todo:

1º) hoy hemos tenido suerte, no me atrevo a decir que hayamos atracado, pero en un par de partidas, Fortuna (no el tabaco ¡que no se puede fumar!, sino la Diosa) nos ha hecho un guiño, ó dos.

2º) Pero es que, además, resulta que tenemos unos cuantos jugadores que últimamente filtrean con Caissa (ojo he escrito Caissa y no Caixa) y se está notando.

En fin que si el año pasado alguien hubiera dicho que estaríamos en la segunda jornada con DOS PUNTOS, ni siquiera el más optimista hubiera podido, ni querido, evitar pitorrearse de él. Y sin embargo, es verdad, y según las cuentas de la vieja, con punto y medio más nos quedamos en Primera.

Saludos, Blas Rodríguez

 

RUBINENCA     5          -  SANT ANDREU         5

 

 

RUBINENCA

5

 

 

SANT ANDREU

5

1

PARLIGRAS, MIRCEA

2580

1-0

33

PINILLA, JOSEP A

1980

2

MATNADZE, ANA

2410

1-0

4

BAUTISTA, JUAN

2320

3

ROMERO, JUAN

2300

0-1

5

CASTELLTORT, ANTONI

2300

4

LOPEZ, OSCAR

2295

½-½

6

ANGUERA, JAUME

2290

5

COLLADO, DAVID

2295

0-1

7

OBON, SERGI

2285

6

SORROCHE, JOSEP M

2245

½-½

8

TRAVESSET, DANIEL

2260

8

CORTES, JOAQUIM

2175

1-0

10

GARCIA, DAVID

2200

9

NAVARRO, ANTONI

2160

1-0

11

RISE, JOSEP M

2185

11

FORTES, JESUS

2130

0-1

12

DOMINGUEZ, ERIC

2185

13

MARTINEZ, MIGUEL

2120

0-1

14

VELA, HECTOR

2155

Bé, crec que desprès d’haver guanyat en Tarragona i empatat contra el Sant Andreu, JA NO BAIXAREM.

S’ha presentat el Sant Andreu en Rubi amb algunes baixes significatives; sort d’això. En el primer tauler, el nostre GM Mircea Parligras ha tingut menys feina de l’habitual; i ha guanyat el jugador suplent que ens han presentat. Ha sigut un matx disputat en el que qualsevol de tots dos equips haguès pogut guanyar; doncs amb aquests ritmes de joc; les partides donen uns girs que TELA.

Partida molt seriosa de la nostra WGM Ana Matnadze, que ha tingut al davant un combatiu Juan Bautista, que ha jugat bastant precis tota la partida; però que a la fi, segurament el millor estat de forma de la nostra jugadora; ha significat que guanyès amb claretat.

Un altre jugador nostre que ha jugat a un gran nivell ha estat l’Antoni Navarro; que ha plantejat una partida amb molta empenta; aconseguint una millor posició; provocant al mateix temps, un desgast de temps del seu adversari. Molt bona partida també.

David Collado ha refusat un oferiment de taules del seu adversari; i al final, llàstima; hem perdut aquesta partida.

Jesús Fortes també ha refusat un oferiment de taules del seu adversari (en aquest cas, en posició guanyadora, pel nostre jugador). I al final, llàstima també, també hem perdut aquesta partida.

Quim Cortés ens ha donat al final el punt que ens feïa falta per arribar als 5. Ha guanyat una partida bastant disputada. Al final, el seu adversari ha perdut per temps; en posició una mica desesperada.

Salutacions desde Rubi,

Josep M SorrocheSEGONA DIVISIO I                    

Catalunya             8 = 2      Gerunda ADAC B

Sant Adrià B           7 = 3      Gerunda ADAC

Malgrat              4 = 6      Foment B

UGA "B"            1'5 = 8'5     Aragonés

Congrès            6'5 = 3'5     Cerdanyola Mataro

Los abuelitos del Aragonés atacan de nuevo. Como si de una segunda juventud se tratara han endosado un duro correctivo a la UGA B a domicilio por el resultado de UGA B 1,5- Aragonés 8,5. E

Monzon 2310 – Coll 2265 0-1

Busom 2285- Garcia Conesa 2250 0-1

Melchor 2200- Monedero 2205 ½-½

Castells 2160- Carranza (suplente) 2080 ½-½

Miquel 2165- Garcia Orus 2160 ½-½

Villares JM. 2160- Batalla 2155 0-1

Brusi 2150-Dominguez 2150 0-1

Daguro 2115-A. Lopez 2120 0-1

Parellada 2085-Jacquas 2.100 0-1

Villares L.l 2060- Martinez 2000 0-1

Saludos cordiales

Antoni López

El niño del equipo (Ayer cumplí 48 tacos)

 


SEGONA DIVISIO II                    

Jake               4 = 6      Bellvitge AECS

Sant Feliu B           4 = 6      Terrassa B

Cornellà             4 = 6      Sabadell

Taradell Centelles        4 = 6      Calaf

Vilafranca           8'5 = 1'5     Sant Boi B
   TARADELL-CENTELLES           4         CALAF                     6
 
 Baños           ( 2300 )      0         Batlle           ( 2185 )       1
 Fabré Massana       ( 2235 )      1         Creus            ( 2180 )       0
 Presseguer        ( 2200 )      0         Sayrol           ( 2175 )       1 
 Simon           ( 2155 )      0         Torner           ( 2145 )       1
 Valldeoriola       ( 2110 )      0         Duarri           ( 2135 )       1
 Torras          ( 2095 )      1         Vidal            ( 2090 )       0
 Recoder          ( 2090 )     0.5        Vila            ( 2070 )      0.5
 Fabré Vila        ( 2080 )      1         Roig            ( 2030 )       0
 Bufi           ( 1970 )     0.5        Farres            ( 2015 )      0.5
 Vegara          ( 1905 )      0         Torner           ( 2010 )      1

avui ha tocar perdre i ha servit de cura de humilitat per el equip Osonenc del Taradell-Centelles, devant hi ha hagut un equip molt compacte que ha complicat la vida als locals. El Calaf ha vingut amb nou jogadors i li ha tocat descans al capitá Xavi Torras que ha asolit el primer punt. Aviat ha empatat el Calaf al caçar Torner la Dama de Pere Vegara al últim tauler. Jordi Recoder i Vila han acordat l´empat en una siciliana de enrocs camviats que podría donar qualsevol resultat , però llavors els primers taulers es veíen guanyats i el matx tenía bona pinta i Recoder ha acceptat. Pocas coses bones han passat mes pels locals; de primer Pep Presseguer s´ha deixat caçar la Dama degut a una clavada quan la seva posició era bona. Fabré Vila , si ha guanyat a Roig però Valldeoriola ha perdut amb Duarri, El Mestre Catala Fabré Massana ha guanyat u final de torres amb bona demostració de técnica , però Oscar Baños ha tingut una devallada que l´ha portat a una posició perdedora devant Batlle que había estat inferior. Les parides de Santi Simon-Torner i Bufi-Farres eran calcades però al inrevés : Bufi tenía alfil i peó contra cavall , però la bona defensa de Farres ha fet que la posició no progreses, Simon tenía cavall contra alfil i peó però la seva posició era mes dolenta i ha acavat perdent. A la fí 4-6 a favor del Calaf , un equip mes fort que el Elo dels seus jogadors.

codialment , Jordi Lázaro


SEGONA DIVISIO III                   

Sta.Coloma Queralt        3 = 7      Pardinyes

Tarragona B          5'5 = 4'5     Escacs Reus

Lleida B            3'5 = 6'5     Valls

Peo Vuit            3'5 = 6'5     Gran Penya

Balaguer            3'5 = 6'5     Sant Feliu

PREFERENT TERRITORIAL I                

Peona I Peó           2'5 = 7'5     Tres Peons B

Castelldefels          6'5 = 3'5     Ateneu Barcelonés

Ateneo Hortenc          5 = 5      Collblanc

Maragall            6'5 = 3'5     Sant Andreu B

Ideal Clavè           6'5 = 3'5     Barcelona Vulcà B

PREFERENT TERRITORIAL II                

Colon CEAM            9 = 1      Les Franqueses

Barberà B             4 = 6      Terrassa C

Cerdanyola Valles B       6'5 = 3'5     Castellar

Vic                5 = 5      Montcada B

Santa Perpetua         2'5 = 7'5     Calldetenes-Esquirol
CERDANYOLA B 6.5 - CASTELLAR 3.5
 
1. Jaume Grau (2170) - Guillem Rocabert (2300) 1/2
2. Gerard Vales (2145) - Ricard Morros (2210) 1/2
3. Francesc Lanau (2130) - Josep M. Calaf (2095) 1/2
4. Carlos Ruiz (2095) - Xavier Torrens (2085) 1/2
5. George Ritter (2080) - Vicens Gatell (2010) 1-0
6. Carlos Batista (2070) - Lluís Font (1995) 0-1
7. Francisco Peñalver (2090) - Josep Navines (1970) 1/2
8. Lluís Gutiérrez (2055) - Josep Benavides (1965) 1-0
9. Lourdes Hernando (2025) - Xavier Bella (1950) 1-0
10. Felipe Díaz (1985) - Oriol Sanz (1900) 1-0

Còmoda victòria del Cerdanyola B davant el Castellar, amb algunes absències importants (Calaf, Moya). Els darrers taulers han decidit l'encontre amb victòries de "Guti", Lourdes Hernando i Díaz. Per davant, 4 empats i victòria de George Ritter. Amb aquesta victòria seguim aspirant a la segona plaça del grup.

Jaume Grau

PREFERENT TERRITORIAL III             

Mataró B             7 = 3      La Colmena B 

Comtal              8 = 2      Torrenegra

Granollers           9'5 = 0'5     UGA C

Badalona            4'5 = 5'5     Ateneu Colón B

Congrès B            3'5 = 6'5     Masnou-Casino

2a. Ronda: Congrés B 3.5 - Masnou Casino 6.5 TOQUEM DE PEUS A TERRA...

No ens han sortit les coses ni de bon tros com la setmana passada. Hem rebut una cura d'humiltat per part d'aquest compacte i veterà equip, que en cap moment ha vist perillar la victòria. Després del 6-4 de la setmana passada crèiem que avui ens podíem tornar a imposar, però l'experiència dels jugadors del Masnou s'ha fet palesa, combinada amb la presència dels 10 primers jugadors del seu ordre de forces, és a dir, equip de gala, cosa que no poden dir massa equips, si és que algun pot fer-ho. El matí començava malament amb la derrota ràpida d'en Codina, seguida de la de la Sandra que avui no ha pogut puntuar; aquest 0-2 ha pesat ja massa i hem estat incapaços de remuntar-lo. Meritòries les taules del nostre primer tauler, en Sadurní, davant d'en Sánchez (2265) que ens permetien obrir el marcador; 0,5-2,5. Les nostres possibilitats estaven centrades al vuitè tauler, on en Julio gaudia d'avantatge; essent les partides restants de pronòstic incert. Per part meva, no trobava la manera de passar de les taules al cinquè tauler, resultat que malauradament s'ha signat gairebé simultàniament amb la derrota de Bañón al quart, posant un 1-4 que feia preveure una derrota, consumada minuts més tard quan en Lucas, que l'havia tingut bé, ha hagut d'inclinar el rei, mentre que en M.A. González (que substituïa avui al seu germà Alberto), signava taules a l'últim tauler, en una posició que no donava per més. Amb el matx decidit, s'han definit les altres partides: en Julio ha materialitzat el seu avantatge i és el màxim realitzador de l'equip amb dues victòries, Sorribas abandonava amb peça de menys, mentre que el gran dels González, en Javi, ha trobat una brillant i oportuna combinació de mat quan estava lluitant per forçar les taules en un final amb peó de menys, punt que com a mínim ens ha salvat d'encaixar un resultat més ampli. Sincerament, poca cosa hem pogut fer avui contra un rival que s'ha endut el punt de manera còmoda i merescuda; haurem de buscar sumar-ne més en altres compromisos, de moment la setmana que ve visitem al fort Colon B, en un dels matxs a priori més desequilibrats, tot i que mai no se sap què pot passar (l'any passat vàrem derrotar al Sant Andreu, que era possiblement el rival més fort de la categoria). Afortunadament, no tot ha estat negatiu ja que el primer equip ha vençut al Cerdanyola-Mataró per un clar 6,5-3,5, fent valer la seva superioritat a les llistes; amb aquesta victòria es confirma que l'equip està destinat a ocupar la zona alta de la taula, mentre que el tercer equip ha perdut davant de la potent Escola d'Escacs, amb David Vigo al capdavant; el D ha guanyat per 1 a 3, continuant així pugnant per l'ascens de categoria, mentre que l'E ha empatat a dos, amb un Enric Mas que s'ha pogut refer de la relliscada de la setmana passada ;) fins la setmana vinent.

Héctor Hernández - Club d'Escacs Congrés

 


PREFERENT TERRITORIAL IV                

El Prat              4 = 6      Avinyó

Olesa              6'5 = 3'5     Sallent

Passió              4 = 6      Sitges B

Berguedà            5'5 = 4'5     Martorell

Santpedor            5'5 = 4'5     Igualada

 

 Important i necessària victòria del primer equip del C.E. Olesa, encara que amb menys claretat de lo que el resultat insinua, tota vegada que el Sallent, amb problemes de plantilla, s’ha presentat amb només vuit jugadors. D’altre banda, l’equip “B” s’ha imposat comodament en la seva visita al Padro “B”, mentres l’equip “C” no ha pogut puntuar en la seva visita a l’Abrera “B”PRIMERA TERRITORIAL I                 

Torrenegra B           0 = 8      Aurora Català

Comtal B             3 = 5      Peona I Peó B

Ateneu Colón C         2'5 = 5'5     Barceloneta B

Foment C            3'5 = 4'5     Agusti

Ninot               4 = 4      La Lira B 
  1ª provincial grup I:  Foment "C"  -  C.E. Agustí  3.5 - 4.5
 
  Jerez      2070  -  Cabot    2100  1-0
  Velez      2045  -  Viñas    2060  tablas
  Palau      2025  -  Vera     2050  0-1
  Oliart     2000  -  Carrey    1985  tablas
  Rojas      1950  -  Ojeda    1980  0-1
  Demestres    1900  -  Domenech   1895  1-0
  Clusa      1900  -  Morreres   1870  0-1
  Bes       1890  -  Margareto  1870  tablas

"EMO GANAO" fue el sms enviado por Carrey a las 12:44 horas. Costaba de entender, pero así ha sido, tras las concesión de tablas de Velez a Viñas cuando el resultado era de 2-4, inverosímil. Antes Demestres había puesto fin a la racha de 14 partidas oficiales imbatido de Domenech, tomando cumplida venganza de su derrota en el Open de Sants ante el peludo jugador del Agustí. Margareto seguía con su racha de empates, no gana pero no pierde. Tablas de Carrey esta vez, indignado con la crónica de la jornada anterior en la que se decía que había atracado: -El Fritz me daba todo el rato una ventaja de 0,5 aseveraba el jugador del Agustí-. Aunque los héroes de la jornada fueron Vera (Doctor del Agustí que también participó en la recuperación de Ricard Rousse en la Copa Catalana), que tras entrega de calidad remató con elegancia ante Palau y Ojeda capaz de lo mejor y de lo peor esta vez tocó la buena. Morreres en su debut este año cumplió y siempre estuvo mejor ante Clusa. En la última partida en terminar, Jerez habitual "cliente" de Cabot le pudo al fin y fulminó a "Terminator" que estuvo un poco lagarto retrasando el aperitivo. Dos de dos para el Agustí, que a la hora del vermouth ya lanzó las campanas al vuelo y ya sueña con el ascenso. Ya veremos cuando vuelve a la realidad je je je.

Un saludo J. Robla.

 


PRIMERA TERRITORIAL II                 

Mataro C             0 = 8      ONCE

Canet               3 = 5      Ateneu Arenyenc

Sant Josep B          4'5 = 3'5     CECOB

Maragall B            2 = 6      Sant Martí B

Sant Adria C          6'5 = 1'5     Cerdanyola Mataro B

PRIMERA TERRITORIAL III                

Moli Nou             5 = 3      Jake B

Sant Feliu C           7 = 1      Sant Joan Despí

Sant Sadurní            =       Molins De Rei

Viladecans           3'5 = 4'5     Cornellà B

Padró               8 = 0      Sant Boi C

PRIMERA TERRITORIAL IV                 

Terrassa D            2 = 6      Cardedeu

Mollet              5 = 3      Colon CEAM B

Montcada C            5 = 3      Vic B

Sant Pere             5 = 3      Canovelles

Sant Boi de Lluçanès      2'5 = 5'5     Montmeló

Hola amigos, a partir de esta ronda, estaré llevando las aventuras y desventuras del equipo "A" de Canovelles, a todos ustedes.

Para comenzar nos tocaba juzgar en casa del Sant Pere de Torelló, equipo muy similar en fuerza de juego, pero con el cual confiábamos en el peor de los casos, empatar. Pero, como dicen en mi tierra, una cosa es lo que piensa el burro y otra el que lo esta arreando. Desde que estoy con el Canovelles, es la primera vez que perdemos un macht en liga (aunque esto no quiere decir que se deba a mi), llevábamos 10 encuentros seguidos sin perder, estoy seguro que este pequeño traspiés nos obligará a centrarnos un poco más en nuestro objetivo de ascender. Perdimos 5-3.

El primero en ceder el punto fue Cubiles, quien con pieza de más se ha dejado la Dama (no es la primera vez) pero yo se lo atribuyo, en esta ocasión, a la falta de tablero. El "niño" Dani Abreu ha empatado las acciones, ganando como el sabe, luego su padre Josep ha perdido una partida "loca", 2-1, la cuarta partida en terminar fue la mia, conduje muy bien la apertura y monté un ataque decisivo sobre el rey contrario, pero después invertí el orden de jugadas en el momento critico y mi rival, el veterano Escarrá logró montar una fortaleza y llegamos a una posición donde era muy difícil de progresar, mi rival ofreció el empate que, seguramente en otras condiciones, las hubiese aceptado pero viendo que el equipo no iba bien decidí entregar un peón a ver si mareaba un poco, especulando con el apuro de tiempo lo cual me dio resultado, 2-2. Agustín ha jugado una partida envidiable ha llevado a su rival a una posición desesperaba y en el momento de dar la estocada final se le apagó la llama sagrada y de manera increíble perdió, 3-2. Mestre entro en un final de alfil, caballo y dos peones contra torre y tres peones pero sin ningún tipo de chance, la torre fue superior, 4-2. Dani Quiles como siempre metido en sus eternos apuros de tiempo ha quedado perdido después del control, 5-2. Por último el Dani Flores ha ganado su partida, típica en su estilo, primero un peón de ventaja, luego otro, luego calidad, luego otra vez con los dos peones y al final ha ganado, 5-3. Bueno, como el Barça, algún día teníamos que perder un macht, aunque espero que no sean dos seguidos.

Por ultimo dar las gracias al Club Sant Pere de Torelló por sus atenciones.

Jhonny SaduseaPRIMERA TERRITORIAL V                 

Frederic Mistral        7'5 = 0'5     Barad

Mira-Sol             8 = 0      Castellbisball

Sant Martí C           2 = 6      Rubinenca B

UPC                4 = 4      Cerdanyola Vallès C

Tres Peons C           4 = 4      Sant Quirze
Cronica del Mira-Sol Castellbisbal
UPC 4 - CERDANYOLA C 4

1. José Baeza (2100) - Antonio Lozano (2010) 1-0
2. Carlos Vargas (2000) - José Peñalver (1980) 1-0
3. Manuel Vargas (2000) - Guillem Planas (1980) +-
4. Juan Carrasco (1995) - Maximino Núñez (1900) 1-0
5. Manuel Barragán (1955) - Miquel Estapé -+
6. Joan Pregonas (1775) - Iñaki Orio (1890) 0-1
7. Rafael Frias (1760) - Esteban Peñalver (1900) 0-1
8. Jordi Luque (1700) - Joan Guimera (1835) 0-1

INTERESSANT EMPAT

Durant tota aquesta setmana s'ha parlat molt del per equips, però sobretot s'ha parlat dels problemes que passarà el Cerdanyola C per mantenir la categoria. Cal comptar que Guimerà i Orio s'han incorporat a l'equip, però que hem acusat les absències de Tornay i Jordi López, cosa que han fet que haguéssim d'anar a jugar amb set (perquè allò de Santos i Matias només va ser per un dia). De totes formes, el nostre delegat Miquel Estapé ha seguit l'exemple del seu homòleg al Cerdanyola D (l'any passat, perquè aquest any juga i tot) i ha aconseguit la victòria en només una hora. Un empat força interessant, i que dóna a l'equip una petita empenta per mantenir-se.

 


PRIMERA TERRITORIAL VI                 

Cardona              7 = 1      Catalonia C

Capellades           1'5 = 6'5     Catalonia B

Incresa              5 = 3      Piera

Castellet            5'5 = 2'5     Puigcerda

Sant Joan de Vilatorrada     4 = 4      Manresa

SEGONA TERRITORIAL I                  

Ateneu Barcelonès B        3 = 5      La Colmena C 

La Lira D            2'5 = 5'5     Natació Barcelona

Ateneu Colón D         4'5 = 3'5     Barceloneta C

Foment D            0'5 = 7'5     Sant Martí D

Tres Peons E           4 = 4      Comtal C

SEGONA TERRITORIAL II                 

Escola d'Escacs         5'5 = 2'5     Congrès C

Barberà C            2'5 = 5'5     Peona I Peo C

Sant Martí E          3'5 = 4'5     UGA D

Paretana            6'5 = 1'5     Cerdanyola Vallès D

Tres Peons D           3 = 5      La Lira C 
PARETANA 6.5 - CERDANYOLA D 1.5

1. Carles Amat (1900) - Jesús Moreta (1700) 1-0
2. Argimiro Villanueva (1885) - Carlos Giménez (1855) 1/2
3. Jaume Bernárdez (1875) - Didac Castellet (1830) 1-0
4. Pol Cors (1875) - Angel Cabello Fill (1810) 1/2
5. José Mejía (1875) - Iván Moreta (1810) 1-0
6. José Luis Alcaraz (1800) - Alejandro Fernández (1760) 1/2
7. Carles Batalle (1780) - Angel Cabello Pare (1720) 1-0
8. José Nievas (1770) - Jaume Rota (1700) 1-0

CONTINUA EL CALVARI, PERÒ MILLORANT

L'any passat marxàvem de Parets contents d'haver golejat a la Paretana B per 7.5-0.5, guanyant tots excepte l'Alejandro Fernández. Avui es repetia l'enfrontament, però ens tocava contra el germà gran, el primer equip de la Paretana, que anys enrere va comptar amb el GM Viktor Moskalenko. Nosaltres portàvem un equip amb moltes baixes. I és que de fet, hem hagut de reclutar el pare de l'Ivan Moreta (que ell només anava per portar els nens fins a Parets), i l'hem ficat de suplent al primer tauler. Així doncs, al minut 20 de partit s'ha fet la substitució de Pablo Matías per Jesús Moreta, el rebulsiu de l'equip. Els matxos transcorrien amb normalitat, amb una partida molt espectacular del Jaume Rota, i amb el Cabello pare ja inferior. Vist el panorama, i amb el Didac també inferior i jo aguantant, el nucli dur (és a dir, Cabello fill i Ivan Moreta) em pregunten si poden anar fent taules, i jo els demano que aguantin ja que les coses no anaven gaire bé. Poc després l'Ivan perd qualitat i dos peons, i l'Angel Cabello fill, fa taules perquè, amb els dos Moreta perduts, el seu pare perdut i, segons ell, jo també (l'Angel és un desconfiat), doncs dóna el matx per perdut, i fa taules en una posició en la que potser tenia atac. Jo el copio i també faig taules ja que, per culpa de les seves taules, ja era gairebé impossible guanyar el matx. Poc desrés perdia el Didac, en una ràpida acció del seu rival pel centre que ha deixat la defensa descolocada. Transcorria el minut 150 de partit, i el marcador es posava en 3-1. Vist el panorama, era un bon moment per anar a esmorzar. Hi havia molt a prop el Club de Petanca, on m'han fet un entrepà boníssim, i on semblava que hi hagués un Open de Dominó, ja que a cada taula i havia gent jugant-hi. En tornar d'esmorzar, tot estava perdut: l'Ivan Moreta havia perdut ja la seva partida, i el Cabello pare també. L'Alejandro ja havia fet taules, en una posició que, després de l'anàlisi "post mortem", hem vist que tenia molt guanyada. Quedava el Jaume Rota, que ha acabat perdent després de quatre hores d'intensa lluita. L'equip dóna molt bones sensacions, i penso que això acabarà sortint bé si apel·lem a la nostra gran arma de l'any passat que quasi ens va donar l'ascens: l'esperit d'equip. Si els nois són capaços de confiar en ells mateixos, segur que tirarem cap amunt.SEGONA TERRITORIAL III                 

Pineda             7'5 = 0'5     Sant Adrià D

Cerdanyola Mataro C        5 = 3      Ateneu Vilassanès

Sant Josep C           3 = 5      Calella

Arenys de Munt         4'5 = 3'5     Malgrat B

Circol Catòlic         3'5 = 4'5      Artigues
Club d'Escacs Pineda	7,5 - 0,5	Sant Adrià "D"

	J. Guevara (2240)	1-0	F. Batlle (1895)
	F. Taken (2205)		1-0	D. Alfonso (1810)
	J. Onna (2125)		1-0	J. Bertrán (1810)
	P. Mas (2110)		1-0	R. Calvet (1800)
	J. Valls (2000)		1-0	J. Bienvenido (1765)
	A. Pechagosa (1800)	1-0	J. Castillo (1745)
	J. Miranda (1810)	0,5-0,5	S. Ibáñez (1720)
	E. Casas (1800)		1-0	J. Monge (1700)

Benvolguts amics

Avui estrenàvem el local de casa i dos dels nostres millor jugadors podien jugar per primer lloc. En principi, i tenint en compte els ELOs dels jugadors, el matx havia de ser fàcil per nosaltres. El resultat final també fa pensar en que la nostra victòria ha estat fàcil, malgrat tot hi ha hagut lluita i de la bona a la majoria dels taulers.

Ben aviat dues partides s'han decantat a favor nostre mercès a errors gruixuts, però al setè tauler semblava que perdríem una peça. Poc a poc s'han anat definit partides fins a aconseguir el quatre a zero. Mentrestant el nostre setè taules ha equilibrat la partida i ha proposat taules, amb la qual cosa el matx ha quedat decidit. Els tres taulers restants ha seguit lluitant per a aconseguir fer valer la diferència d'ELO com al final han aconseguit fer. Tot i amb això la última partida ha exhaurit gairebé les cinc hores de joc, la qual cosa demostra que la lluita que alguns hem hagut de suar.

Cordials Salutacions

Josep Guevara i Pijoan

 


SEGONA TERRITORIAL IV                 

Badia               4 = 4      Caldes Montbui

Ullastrell           4'5 = 3'5     Colom-CEAM C

VACANT              0 = 8      Rubinenca C

Sabadell B             =       Castellar C

Palau-Solità B          3 = 5      Montmeló B

SEGONA TERRITORIAL V                  

El Castell            4 = 4      Ideal Clavè B

Hostafrancs            4 = 4      Catalunya B

Gran Penya B           1 = 7      Espiga De Les Corts

Gavà B             3'5 = 4'5     Cornellà C

Penya Ribes           6 = 2      Castelldefels B
Gavà "B" 3,5 - 4,5 Cornellà "B"

Pacheco, Joan   0 - 1 Palacios, Gabriel
Gomez, Vicente  0 - 1 Garcia, Francisco
Ros, Oriol    1 - 0 Vazquez, Santiago
Bonay, Santiago  1 / 2 Avramov, Plamen
Luceño, Juan P  1 - 0 Garcia, Daniel
Pacheco, Rafael  1 / 2 Zevallos, Lluis
Calderón, Josep M 1 / 2 Plaza, Nicolás
Pacheco, Ivan   0 - 1 Castrillo, Pau

No ha pogut ser.

Ben d'hora ha acabat Calderón que ha signat taules i Ivan Pacheco ha signat al costat del 0. Oriol Ros ha guanyat per temps en una posició en la que ja li era favorable i al cap d'una estona ha signat les taules en Rafael Pacheco. En Juan Pedro ha guanyat quan el seu rival s'ha deixat una peça. Quedaven les partides d'en Joan Pachaco, que ha perdut un final de torres amb peó de menys, la de Vicente Gómez, que no ha pogut treure les taules en un final inferior de torre i dama i Bonay ha acabat signant taules en un final en el que havia de forçar mat amb alfil i cavall quan li quedaven aproximadament dos minuts pel finish.

Esperem que a la tercera ronda ens vagin millor els resultats.

Oriol Ros

Club d'Escacs Gavà


SEGONA TERRITORIAL VI                 

Montbui             4'5 = 3'5     Santpedor C

Igualada B           1'5 = 6'5     Santpedor B

Martorell B           1'5 = 6'5     Ateneu Igualadí

Berguedà B           5'5 = 2'5     Moia

Suria              1'5 = 6'5     Balsareny

SEGONA TERRITORIAL VII                 

Bigues i Riells          3 = 5      Palau-Solità

Calldetenes-Esquirol B     4'5 = 3'5     Taradell-Centelles B

Sant Llorenç Savall       3'5 = 4'5     Llinars Del Vallès

Castellar B           3'5 = 4'5     Granollers B

Caldes Montbui B        0'5 = 7'5     Mollet B

SEGONA TERRITORIAL VIII                

Aurora Català B          4 = 4      Vilafranca B

Esplugues             7 = 1      Sant Esteve

Sant Andreu C          7 = 1      Cervelló

Bellvitge Este          5 = 3       Passió B

Bellvitge AECS B        0'5 = 7'5     Sant Feliu D

TERCERA TERRITORIAL I                 

Escola d’Escacs B        2'5 = 1'5     Tres Peons F

Sanllehy             1 = 3      Peona I Peo E

Agusti B             3 = 1      Badalona D

Foment F             3 = 1      Sant Marti G

Colmena E             3 = 1      La Lira E 
  Tercera provincial grup I: C.E. Agustí "B"  - Badalona  "D"  3-1
 
  Rull      1845  -  Carrillo    1830  0-1
  Faraudo     1835  -  Pallarés    1700  1-0
  J. Robla    1830  -  R. Zamora   1700  1-0
  Betorz     1775  -  E. Zamora   1700  1-0

- "Aquest any tampoc"- en referencia al ascenso, aseveraba Rull tras perder con Carrillo, tras un exceso de confianza. Un rato antes había concluido -"Ja al tinc enganxat". je je je. Buena gente los de Badalona que capitaneados por Carrillo, han llegado puntualmente con los jóvenes Pallares y E. Zamora. más tarde llegó Zamora padre. los tres 1700 han pagado su bisoñez (los Zamora aún no tienen código de licencia) ante los "veteranos" del Agustí y en partidas sin complicación para los locales se han ido a pasear pronto junto los padres de Pallarés. Carrillo parece que ha esperado a la llegada de su novia (creo) para dar lo mejor de si mismo y acabar con el desolado Rull. En fin ya tendremos que oír al equipo C del Agustí, con Cantan a la cabeza,que tiene más puntos que el B... Así es el ajedrez.

Un saludo J. Robla.

 


TERCERA TERRITORIAL II                 

Catalunya C            2 = 2      Ideal Clave C

Hostafrancs C           3 = 1      Catalunya D

AteneuColon F           2 = 2      Cecob B

Foment G             0 = 4      Vila Olímpica

Colmena D             0 = 4      Comtal E

TERCERA TERRITORIAL III                

Frederic Mistral B        2 = 2      Congres E

Vila Olimpica B         1'5 = 2'5     Peona I Peo F

Sant Andreu E          3'5 = 0'5     Foment E

Barceloneta D           1 = 3      Sant Marti F

Tres Peons G           3 = 1      Comtal F

TERCERA TERRITORIAL IV                 

Peona I Peo D          1'5 = 2'5     Rubinenca F

Hostafrancs B          4 = 0      VACANT

Peon Doblado           4 = 0      Collblanc B

Sant Feliu H          1'5 = 2'5     Sant Sadurni B

Padro B              0 = 4      Olesa B

TERCERA TERRITORIAL V                 

Moli Nou C            2 = 2      Vilafranca D

ONCE B              4 = 0      VACANT

Gava F              0 = 4      Sant Feliu F

Espiga Les Corts B        3 = 1      Incresa B

Jake D              4 = 0      Vilafranca C

TERCERA TERRITORIAL VI                 

Sant Joan Despi B        0'5 = 3'5     Jake C

Begues              0 = 4      Prat B

Agusti C             4 = 0      VACANT

Sitges D             3 = 1      Gava E

Bellvitge AECS C          =       Esplugues B

SITGES D 1-3 GAVÀ E

1715 Vega, Alvaro 1-0 1700 Escoriza Gallardo,P.
1700 Planas, Gerard 0-1 1700 Escoriza Lusilla,P.
1700 Xaus, Daniel 0-1 1700 Gareta, Alex
1700 Vega, Marta 0-1 1700 Carrizosa, Albert

Avui ens ha tocat anar a Sitges. Era la primera vegada que anavem a jugar allà i per aixo em tingut que sortir d'hora de Gavà per trobar el local de joc. Al arribar-hi no hem pogut fer l'acta del matx perquè Sergi Hostalot ens tenia que portar la llista. Quan ha arribat, ja haviem perdut quasi 20 min. de temps. Tot i tenir el factor del temps encontre, en 1 horeta ja habiem acabat Gareta, "Carri" i jo. El matx estava decidit. Escoriza Gallardo ha tornat a perdre, però lo que no es pot fer és demanar-li més, ja que aquest es el seu primer torneig. Ha sigut un 1-3 que demostra que amb il.lusió i moltes ganes de jugar a escacs, es pot guanyar. També vull felicitar al equip de Sitges per la seva bona organització i desitjar-li sort.

Pedro EscorizaTERCERA TERRITORIAL VII                

Peona I Peo G           1 = 3      Cirera B

Artigues B            0 = 4      Ateneu Arenyenc B

Ateneu Colon E          0 = 4      Canet B

Badalona C            3 = 1      Laetania Alella B

Cirera C             0 = 4      Comtal D

TERCERA TERRITORIAL VIII                

Vilassanes B           2 = 2      Sant Adria E

Masnou-Casino B          3 = 1      Arenyenc C

Sant Josep D           2 = 2      Badalona B

Canet C              0 = 4      Laetania Alella

Cirera              4 = 0      Canet D  incomparecencia
MASNOU CASINO B        ARENYENC C
1 H.APARICIO   	1935    	1/2    J.DRAPER  		1795   1/2
2 A.HERNANDEZ 		1850     	1     FRAN GARCIA 		1755  	0
3 CECILIA SANDOVAL 	1700 		1     OLIVER GARCIA 	1700 	0 *NP
4 A.MORA  		1700      1/2    MARC ARNIJAS		1700 	1/2

TAULA. SOLIDA SICILIANA DE DRAPER.S'ACORDEN TAULES 1/2 -1/2(0,5-0,5) 2a TAULA.TANCADA ESCANDINAVA.GUANYA L'EXPERIENCIA DAVANT LA FOGOSITAT JUVENIL 0-1 MASNOU (1,5-0,5) 3a TAULA.CECILIA GUANYA AL NO PRESENTARSE EL RIVAL 1-0 (2,5-0,5) 4a TAULA.PARTIDA IGUALADA.RESULTAT JUST DE TAULES.ANTONIO S'ESTRENA 1/2-1/2 (3-1)

L'ELO AVUI HA DECIDIT ENCARA QUE LES PARTIDES HAN ESTAT AJUSTADES.

SALUTACIONS,A.HERNANDEZTERCERA TERRITORIAL IX                 

Terrassa G            1 = 3      Congres D

Sant Quirze B           4 = 0      Colon-CEAM F

Sant Andreu D          2'5 = 1'5     Barad D

Santcugatenca         3'5 = 0'5     Cerdanyola Valles E

Ideal Clave D          2 = 2      Mira-Sol B
SANTCUGATENCA 3.5 - CERDANYOLA E 0.5

1. Pau Gisbert (1870) - Ignasi Vallès (1760) 1-0
2. Lluís Soucheiron (1850) - Yolanda Guerrero (1725) 1-0
3. Pau Boix (1815) - Marta Alcalá (1710) 1/2
4. Joan Pomares (1700) - Julián Alcalá (1705) 1-0

L'EQUIP DE PROMOCIÓ ÉS DERROTAT A SANT CUGAT

El Cerdanyola E s'ha enfrontat a un equip històric en hores baixes, com bé demostra el fet que juguin a Tercera Categoria. El resultat ha estat contundent, però el rodatge que fan els nens és interessant. De fet, aquest equip no ha estat pensat per ascendir, sinó que està pensat per rodar-se, com es pot comprovar veient que de la setmana passada només repeteix l'Ignasi Vallès (i aquest, a més, va jugar al D). A més, també ha debutat el quart pare, Julián Alcalá (la setmana ho va fer Quesada i aquesta ho han fet amb el D Moreta i Cabello).

 

TERCERA TERRITORIAL X                 

Colon-CEAM D           2 = 2      Cardedeu C

Barbera D             2 = 2      Terrassa E

Montcada D           2'5 = 1'5     Ronçana C

Rubinenca E           1'5 = 2'5     Montornes

Badia B              1 = 3      Mollet D
Rubinenca E 1½ - 2½ Montornés

Martinez,A (1900) - Raya,D (1995) 1-0
Lladó,P (1860) - Molano,I (1930) ½
Pujol,J (1835) - Estrada,J (1870) 0-1
Aguilera,P (1730) - Sanchez Sanz,A (1800) 0-1

El dia de hoy no es que haya sido muy agradable para los del Montornés... A las 8:45 partiamos del Casal de Cultura como punto de encuentro, el cronista es el primero en llegar a tal sitio, y más solo que la una... Lozano se queda dormido, el "Presi" venia a su ritmo, como otros más,. 9:05 Salimos en marcha los dos equipos, cada uno a su destinación. ¡Válgame Diós! No me acordaba de que hoy jugabamos en Rubí!!! y para colmo el local de juego estaba donde cristo perdió la zapatilla... xD después de hacer un largo recorrido por las distintas zonas de Rubí, muy desorientados, al final encontramos el local, el CEIP Ramon Llull. 9:58 Empiezamos el match con 30 min menos!! (se nota cuando se trata de 2h a finish) Sobre el mediodia Juan Estrada se alza con el punto a su manera (a su manera claro está xD) 0-1. El cronista después de un juego muy atrevido y arriesgado, con dos peones de más, se tiene que conformar con las tablas con jaque perpetuo, debido a una amenaza de mate. ½-1½. Antonio Sanchez, tiene la partida equilibrada, pero se despista y se queda inferior presionado por el tiempo, pero un milagro le permitió remontar la partida asta alzarse con la victoria. ½-2½. E aquí el Sr. David Raya, de nuevo apurado de tiempo, y con ventaja, se despista y se deja pieza. Felicitaciones a nuestros rivales que han jugado muy bien, y han hecho todo lo que han podido. :D El equipo B desconozco que resultado han hecho..

La semana que viene en casa el A se la verá contra el Badia B, con la urgencia de ganar, y el B se las verá con el Barad B. Espero que a la próxima nadie se deje pieza, y menos un alfil xDDD

Atentamente, Ismael Molano.TERCERA TERRITORIAL XI                 

Colon-CEAM E           0 = 4      Cardedeu B

Mollet C            3'5 = 0'5     Terrassa F

Ronçana B            4 = 0      Llinars B

Barad C             3 = 1      Montornes B

Barad B             4 = 0      Castellar E

TERCERA TERRITORIAL XII                

Ronçana              4 = 0      Sant Boi Lluçanes C

Palau Solità C          0 = 4      Sant Boi Lluçanes B

Canovelles B           3 = 1      Sant Pere B

VACANT              0 = 4      Lliçà d'Amunt

Franqueses B           1 = 3      Calldetenes Esquirol C

TERCERA TERRITORIAL XIII                

Castellbisball B         3 = 1      Monistrol

Vilafranca E           2 = 2      Sant Joan Despi C

Martorell C            0 = 4      Rubinenca D

Sant Feliu E           4 = 0      VACANT

Abrera B             4 = 0      Olesa C

TERCERA TERRITORIAL XIV                

Santpedor D            1 = 3      Abrera

Balsareny C            0 = 4      Cardona B

Estany              1 = 3      Castellet B

Bergueda C            1 = 3      Estany B

Avinyo B             2 = 2      Minorisa

TERCERA TERRITORIAL XV                 

Piera B              4 = 0      Montbui C

Balsareny B            3 = 1      Montbui B

Cafaf B              3 = 1      Castellet C

Ateneu Igualadi B         2 = 2      Pobla Claramunt

VACANT              0 = 4      Capellades B

TERCERA TERRITORIAL XVI                

Moli Nou B            4 = 0      El Castell B

VACANT              0 = 4      Prat C

Gava D              1 = 3      Sant Feliu G

Sitges C            3'5 = 0'5     Gava C

Cadena              4 = 0      Castelldefels C
 

 

Resultados de Girona

PRIMERA PROVINCIAL
MONTGRI A 6  - STA EUGENIA-2
 
 
TERCERA PROVINCIAL GRUP CENTRE
QUART B-1   STA EUGENIA B 3
STA EUGENIA C 0-    PONT A - 4
 
TERCERA PROVINCIAL GRUP SUD
PALAFRUGELL-3  STA EUGENIA 1
STA EUGENIA E- 2  CASSA 2
   Primera Provincial Guixolenc "A"  4.5  Dotze Castells "A" 3.5

   Segona Provincial: Dotze Castells "B"  3.5  Guixolenc "B" 4.5
              Guixolenc "C"      0.5  Banyoles "B" 7.5

   Tercera Provincial: Cassà "D"  1.5  Guixolenc "D"  2.5

Segona Provincial :

Guixolenc C 0,5 - Banyoles B 7,5

Resultat massa abultat pel que s'ha vist aquest mati a Sant Feliu. Encara que la majoria de jugadors del Banyoles treien molt d'elo als seus rivals, i els primers taulers : Hans Van Arkel, Elias Muratet i Guillem Turró han vençut amb certa facilitat, el resultat final ha estat excesiu. En el tauler 5 i 6 els jugadors del Banyoles Josep Triola i Elias Muratet (junior) han culminat en victòria dues partides on una lluita d'alfils de diferent color, en tots dos casos els jugadors locals han desaprofitat aquesta situació per assolir taules i els jugadors banyolins, que han sabut esperar el moment oportú per llençar-se a l'atac, han fet valer la seva experiència per endur-se el punt sencer. Els taulers 7 i 8 eren noves incorporacions, on Daniel Marques (despres de molts anys sense jugar) ha aconseguit unes taules amb gust a victòria, davant de Manuel Romera, i la darrera incorporació del club, en Dani G. Pau ha arrivat tard, ha jugat rapid, ha guanyat i ha marxat. El drama ha estat en el tauler 4, on el veterà jugador banyolí Juli Zamora s'ha enfrontat a la jove Nuria Carramiñana, la noia ha fet una excel·lent partida i no s'han vist per enlloc els 200 punts d'elo que li treia el rival, ha jugat be i ha anat acumulant avantatges posicionals i materials que ens feien pensar en una derrota del nostre solid jugador, però avui molts hem recordat aquella dita escaquistica de "la partida no està acabada fins que la planilla no es signada", fins i tot la jova jugadora del Sant Feliu ha arribat a acorralar el rei de Zamora a 1 de torre i el tenia encerclat amb dama i cavall, amb amenaça de mat en una pels dos costats. Aqui Zamora ha fet un escac a la desesperada i la Nuria ha posat el seu rei en la única casella que permetia al nostre jugador iniciar una sèrie d'escacs que, forçadament portaven al rei a una xarxa de mat, i d'escac en escac ha aconseguit donat mat. De vegades els escacs son injustos ... desitgem més sort a la Nuri, que ha fet una partida memorable, amb un sol error.

Tercera Provincial Grup Nord:

Olot D 1 - Banyoles C 3

Els joves Gerard Martin, Marti Figueres i Pau Lleal han signat sengles victòries davant dels garrotxins, només Dafne Muratet, en el escaquer 4 s'ha vist superada pel seu rival. De totes formes el Banyoles C amb 7 punts de 8 possibles seguirà als primers llocs de la classificació.

Banyoles D 3 - Dotze Castells C 1

La "Muratet family" (Jordi Muratet, la seva Sra. Olga Carmona i les filles Alexandra i Jùlia) han imposat el seu joc als joves (tots eren sub 16) que han vingut de Llers. Només la Olga Carmona ha perdut i les joves Muratet ja inicien l'escalada d'Elo que el seu bon joc ha de portar.

El Banyoles E descansava avui.

En conclusió, tots els equips del Banyoles han guanyat en una jornada que en ha sortit "rodona", esperem que la setmana que ve , el primer equip del Banyoles, amb les noves incorporacions de Albert Muratet i Campo mantinguin tan alt el nivell de joc dels equips del Banyoles en general.

Be, fins la setmana que ve.

Elias Muratet.

Segona Provincial: Cassà “B” - Figueres "D" = 2’5 – 5’5
Tercera Provincial: Figueres “F” - Figueres “E” = 4 - 0

Resultados de Tarragona

Gandesa “B” 1,5 – 6,5 Móra d’ Ebre “A”

Montane 0 – 1 Delgado

Domenech 0 – 1 Matons

Julia ½-1/2 Terrones

Arrufat - - + Solé

Maña 0 – 1 Sierra

Descarrega 0 – 1 Salvadó

Cots - - + Vallès

Gomez 1 – 0 Brú

Bona jornada per l’ equip de Móra que ha vençut sense massa dificultat al segon equip del Gandesa. Els gandesans, tot i jugar a casa, s’han presentat en sis jugadors, cosa que ens ha facilitat el matx. La superioritat dels nostres taulers ha estat clara, i ben aviat ja ens hem posat 4-1 a favor en el marcador, gràcies a la primera victòria del nostre cambrer ( com se nota que està de vacances! ), la meva “victòria” que encara no sé que ha vist el rival per abandonar, i la derrota del nostre últim tauler en un final de taules on l’ atracador ha estat atracat. Cap a les 12:00 els tres taulers restants han començat a treure punts a favor nostre. Primer Matons en guanyar un final amb peó de més amb facilitat, i després la Mireia, que en una posició avantatjosa no ha pogut rematar la feina i ha signat taules. Finalment, en els apurs de temps, el nostre crack ha aconseguit guanyar un final de cavalls i alfils amb peó de més després d’ una partida “totxo 100%”. Amb aquest resultat, el Móra es situa amb 2 de 2. Esperem seguir aquesta tònica positiva durant la setmana vinent.

 Ivan Salvadó.

Preferent - Grup A				
				
Reus Dep "B"	Torredenbarra "B"	7	:	3
Hospitalet Infant	Vendrell "B"	2½	:	7½
Amposta	Vila-Rodona			9	:	1
Capablanca	Masdenverge		4	:	6
Cambrils	L'Espluga F.		6½	:	3½
				
Preferent - Grup B				
				
Amposta "B"	Cambrils "B"		4	:	6
Constantí	Reus Ploms		5	:	5
Tarragona "C"	Masroig			4½	:	5½
Flix	Vila-Seca				:	
Torredenbarra	Alcanar			7½	:	2½
				
				
Primera Categoria - Grup A				
				
Capablanca "B"	Torre-Vella		5½	:	2½
Tarragona "D"	Sta.Coloma "B"		4	:	4
Valls "B"	La Selva 		5½	:	2½
Montblanc	Salou			4½	:	3½
				
Primera Categoria - Grup B				
				
ONCE Reus	Reus Dep. "C"		4	:	4
Gandesa "B"	Mora d'Ebre		1½	:	6½
Vila-Seca "B"	Gandesa				:	
Deusaigües	Riudoms			2	:	6
				
Primera Categoria - Grup C				
				
Zlotnic	Tortosa				0	:	8
Jesús Catalonia	Peo Vuit "B"			:	
Masdenverge "B"	La Senia		5½	:	2½
La Ràpita	L'Ampolla		6	:	2
				
				
Segona Categoria - Grupo A				
				
Peo Vuit "D"	Masdenverge "C"		0	:	4
Gandesa "C"	La Ràpìta "C"		2	:	2
La Ràpita "D"	La Ràpita "B"		1	:	3
Peo Vuit "C"	Amposta "C"		2	:	2
				
Segona Categoria - Grupo B				
				
Reus Dep. "E"	Escacs Reus "B"		1	:	3
Mora d'Ebre "B"	Flix "B" retirat		4	:	0 
Cambrils "C"	Tivissa			0	:	4
Reus Dep. "D"	Reus Ploms "B"		2	:	2
				
Segona Categoria - Grupo C				
				
Descansa	Calafell "B"			:	
Constantí "B"	Calafell 		0	:	4
Tarragona "E"	Tarragona "G"		2½	:	1½
Vila-Seca "C"	Tarragona "F"		2½	:	1½
				
Segona Categoria - Grupo D				
				
Sarral	La Bisbal "B"			2½	:	1½
L'Espluga F. "C"	La Bisbal	1½	:	2½
La Bisbal "C"	L'Espluga F. "B"	2	:	2
Montblanc "B"	Sta.Coloma "C"		3	:	1

 

Resultados de Lleida

 

 

 

  


 

1