Play off

Actualizado con fecha: 22/05/2006 08:27:29

 

Tercera eliminatòria . Diumenge 21 de maig

 

FINAL CATALANA DE SEGONA DIVISIÓ

(Tercera Ronda)

 

SANT FELIU 7 = 3 SABADELL

DESCANSA = CONGRES 

 

PLAY-OFF D'ASCENS A PRIMERA DIVISIÓ

 

CORNELLA 4 = 6 FOMENT B

GERUNDA ADAC 7'5 = 2'5 ARAGONES

 

FINAL CATALANA DE CATEGORIA PREFERENT

 

MARAGALL 5 = 5 COMTAL holandes

 

PLAY-OFF D'ASCENS A SEGONA DIVISIÓ

 

ATENEU COLON B 1'5 = 8'5  IDEAL CLAVE

 

FINAL CATALANA DE PRIMERA CATEGORIA

 

MONTMELO 1 = 7 RUBINENCA B

 

FINAL CATALANA DE SEGONA CATEGORIA

 

ESPIGA DE LES CORTS 2 = 5 SANT ANDREU C a falta de una partida

 

FINAL CATALANA DE TERCERA CATEGORIA

 

SANT JOAN DESPI B 2 = 2  CASTELLET B holandes

Sant Joan Despi B 2- Castellet B 2

Al igual que en la 1ª ronda, se ha vuelto a empatar 2-2, y se ha vuelto a sufrir. Michel está imparable, cuenta por victorias su participación en el play off. Y raúl ha sido determinante al ganar su partida, ya que jugaba de tercer tablero y para el desempate holandes, era crucial.

Otra vez clasificados por el desempate holandes.

Miguel Angel Murillo Sant Joan Despí.

 

TRES PEONS G 1 = 3 BANYOLES C

EL BANYOLES “C” S’IMPOSA AL TRES PEONS “G” A DOMICILI PER UN CONTUNDENT 3 a 1.

El equip del Banyoles C, els “teens” del Banyoles, s’ha desplaçat a Gracia (Barri independent de Barcelona) per enfrontar-se al poderós Tres Peons. La jornada no ha començat be, ja que un dels components del equip s’ha quedat a Banyoles però, donat que ha de fer nit a Barcelona, confiàvem que podés arribar a temps per jugar el matx. Aixins i tot a quarts de vuit sortíem, il•lusionats cap a Barcelona. El viatge tranquil (ningú a les carreteres i un dia lluminós fins i tot al passar pel Montseny es veia despejat, un dia esplèndid).

A la fi l’equip ha estat composat per Elias Muratet junior de 1 del Banyoles, Gerard Martin de 2, el tauler 3 finalment ha quedat buit doncs el jugador no ha acabat arribant i de 4 l’únic no juvenil en Dani Marqués. De delegat l’Elias Muratet (senior)

Molta amabilitat per la gent del 3 peons, ja que hem arribat amb temps ens han ensenyat els seus locals, hem quedat, tal com els hem dit plens d’una sana envejat, un local on poden jugar gairebé 100 jugadors (amb capella inclosa), bar a la planta baixa, solarium, etc. enveja de veritat.

Anem al matx, el 3 peons ha fet l’equip que ha jugat tota la temporada amb el G, es a dir jugadors amb un elo inferior als nostres i que oscil•laven al voltant dels 1700-1750 punts, en principi esperàvem la visita del nostra 4rt jugador, però a mesura que pasava el temps es veia venir que no vindria, el nostre 1.- Elias Muratet ha recuperat de seguida el desavantatge de jugar amb negres i al cap de poc ha agafat peça d’avantatge, que s’ha concretat en la primera victòria gairebé simultàniament al punt per incompareixença del nostre 3.

Resultat 1 – 1 i les altres dues partides molt anivellades, el nostre 4 Daniel Marques ha sabut jugar molt be la parella d’alfils i ha aconseguit peó d’avantatge i en un final de 3 peons i alfil contra 2 i cavall s’ha embolicat un xic, però a la fi ha fet entregar el cavall per l’alfil i els peons menys un que ha coronat dama, la rapidesa de la dama contra els dos peons ha fet que quan el peó del rival ha estat a setena, ja era el rei prou a prop per entrar en xarxa de mat. Era l’ 1 a 2 i em sembla que amb aquest resultat ja ens classificàvem, però encara quedava en Gerard Martin.

La partida ha estat molt i molt anivellada, fins al final, on desprès del canvi de quasi tot el material pesat, el nostre jugador ha quedat amb peó de més i amb molta solvència ha incrementat l’avantatge fins a un punt insostenible pel rival. Resultat final 1-3.

El delegat del Banyoles (Elias Muratet, pare) s’ha emportat l’equip a fer unes tapes i uns “montaditos” al Passeig de Gràcia.... es una forma de motivar els jugadors i recordar bells moments....

El viatge de tornada feliç, el Montseny encara despejat m’ha fet pensar en la gent que estava pasant el dia allí, cel•lebrant aniversaris i coses així... un dia rodó...

D’aquesta manera ens classifiquem per les semifinals dels Campionat de Catalunya, en la fase final encara els nostres jugadors no han perdut cap partida, només hem cedit unes taules davant l’Agustí B (i la incompareixença d’avui). A veure la setmana que ve qui ens toca .. i a on...

Fins la setmana que ve.

Elias Muratet.

 

 DESCANSA = SANTCUGATENCA

DESCANSA = CIRERA

Els equips mencionats en primer lloc actuaran com a EQUIP LOCAL

 

  


 

1