bájate el explorer 6 de la pàgina www.microsoft.com

   

 Actualizado con fecha: 12/08/2007 21:12:08

agregar a favoritos

enlaces   todo elo debates
comunidad chat teoría  
  

 

Ranking

Ronda 1

Ronda 2

Ronda 3

Ronda 5

Ronda 6

Ronda 7

Clasificación final

 
 

 

III  TORNEIG  D’ESCACS

“LA XIXONENCA  DE CUBELLES”  2007

OBERT A TOTHOM

Ronda 1

 Ja ha començat devant de la platja de Cubelles el III Torneig de " La Xixonenca".  Diuen que les coses es fan bé si la gent repeteix, i nosaltres ens hem trobat que no només la gent ha repetit sino que encara ha portat més gent. Aquí hem d'agraïr la tasca que ha fet el Club d'escacs del Vendrell, que té la representació més gran després del Cubelles, es clar.

En quan a resultats, els favorits han guanyat, excepte el segon del ranking, que s'ha trobat amb un nen que li ha fet taules. Com ha dit un, els nens creixen més ràpid que el seu ELO i et poden fer un "descosido" a la mínima, Hi ha que estar alerta. Ah! i, també hi ha que vigilar una nova espècie, aquells amateurs que només juguen al bar i que et diuen que no entrenen, que no són gaire bons,... Després et posen problemes, i ho dic per experiència.

 

Crónica Sisena Ronda

 

Estem a dues rondes del final i el que podem dir es que hi ha més de 15 jugadors amb possibilitat de quedar entre els tres primers. I , es que cada vegada més notem que les partides arriben fins al límit de temps. Tant és així, que ja ens estem plantejant en un futur fer les partides amb increment de temps.

 

En quant a la classificació veiem que el Víctor Plasència té molts números per guanyar, i que la segona i tercera plaça estant molt disputades. També destaquem altres noms propis: Daniel Ruiz Alba, al que ja hem anat dient que era la revelació del campionat; el nostre company, Javi López, que a “la chita callando” està al grup dels primers; Albert Rocamora, que s’ha convertit amb el submarí groc i tota la gent del Vendrell que ens han fet pujar el nivell del torneig: el mateix Plasència ; El Joan Pons i l’Antoni Pamies.

 

Demà més.

 

Crónica Setena Ronda,

 

Les coses es van aclarint i sembla més que probable que el Valentí plasencia serà el campió d'aquest torneig. El Miguel i l'Espuny es disputaran l'altra plaça.

 

El nostre submarí groc, l'Albert, pot estar a punt de conseguir trofeu.

 

Demà el desenllaç.

 

- 4/08 al 11/08/2007.   Sistema suís a 8 Rondes de 1 hora per jugador.  

  Cada dia a les 17:30 h al  Pg. Marítim davant la gelateria “La Xixonenca”,a primera línia de mar. A 100 mts de l’Estació de tren.

                                   

- Concessió de premis el 12/08/2007 (Festa Major de Cubelles).Desprès del torneig de ràpides.              

 

- Inscripcions: fins a les 21 hores del dia 3 d’agost de 2007 al   club d’Escacs “El Castell” a l’Hotel d’Entitats, c/ Joan Roig s/n; o be a l’adreça electrònica clubelcastell@hotmail.com; o al telèfon 657883328.

  Preu d’inscripció: 6 Euros. Socis: 4 Euros

 

- Premis: - Als 3 primers classificats. ( 50 Euros al primer)

                 - Al primer classificat major de 60 anys.

                 - Al primer classificat menor de 14 anys.

                 - A la primera classificada  femenina.

               

-        Regal per a tothom: Gorra + Samarreta (Un xollo)

 

-         Més informació a la web: www.clubescacselcastell.com

 

 

ORGANITZA: Club d’escacs el Castell de Cubelles

Patrocinen: Estanco de Cubelles, Construcciones Henarejos, Finques Nofran.

  

© AJEDREZ NOTICIAS DIARIAS

toniaiza@infonegocio.com

 

 


 

1