bájate el explorer 6 de la pàgina www.microsoft.com

   

 Actualizado con fecha: 22/03/2008 00:28:39

agregar a favoritos

enlaces   todo elo debates
comunidad chat teoría  
  

 

 
Juvenil de Catalunya

Ronda 1

Un cop acabada l’entrega de premis del Campionat de Catalunya d’Edats, va donar inici la 47ena edició del Campionat de Catalunya Juvenil amb un cartell gairebé de luxe. Entre els primers del rànquing Christian Cruz, Xavi Vila, Robert Alomà , Alvar Alonso entre d’altres. La gran absència la protagonitza Daniel Alsina que està jugant un tancat per a norma de GM a Sant Sebastià, amb la seva presència el cartell hagués estat el 100% de luxe. Des de aquí desitgem sort al Daniel per a que obtingui la norma.

La primera ronda va portar amb sí les primeres sorpreses. I la primera justament al primer tauler; la mataronina Elisabet Riera va obtenir unes importants taules enfront el MI Christian Cruz en una partida on Christian va jugar de manera errada i l’Elisabet ho va aprofitar per quedar-se millor de posició i portar la iniciativa durant tota la partida però que no va ser suficient per guanyar.

Les taules també van ser-hi present a les partides entre Adrià Perez i el jugador del Peona i Peó Carles Moyà.

Curiosament ahir es van enfrontar dos jugadors que 1 hora abans pujaven al lloc més alt del pòdium sub14. Un ho feia a categoria absoluta, l’Imar Tallo, i l’altre a categoria femenina, Cristina Coll. La partida va finalitzar en taules.

La primera derrota sorpresa la va protagonitzar Kirian Talló que va vèncer a Albert Ramon del Tàrrega.

Destacar que la partida més ràpida en acabar la va protagonitzar Marc Prujà que va vèncer degut que al seu rival li va sonar el mòbil.

En el aspecte extra-esportiu, un parell de curiositats. El mèdiatic “toque de queda” sembla ser que en la primera nit ha tingut èxit ja que no es van sentir sorolls, i per exemple en una habitació on hi eren 5 o 6 persones jugant a la PlayStation i preparant les partides, a la 1:00 la van abandonar tots els jugadors, voluntàriament, que no eren d’aquella habitació.
Un altre curiositat és la dieta alimentaria que porta un dels jugadors titulats, que basa la seva alimentació en mandarines. El seu menú al sopar d’ahir era :De primer plat, Espaguetis mentre menjava alhora una mandarina, de segon plat carn mentre menjava alhora una ALTRE mandarina, i de postres 3 o 4 mandarines!!

Demà al matí tindrà lloc la primera ronda matinal, en la qual la nova norma de que aquell que no es presenti a la partida els primers 30 minuts, perdrà el punt, pot portar alguna sorpresa desgradable per algú.

David Ayza

Ronda 4

Per falta de temps m’ha estat impossible fer les cròniques de les rondes 2 i 3. Ja sigui perquè ahir jugava el Barça( o al menys ho intentava ;) ), ja sigui perquè era una nit moguda o ja sigui perquè aquest matí ha començat el curs de retransmissió i el temps no m’ha sobrat.

Del aspecte esportiu podem destacar un nom, Viacheslav Khaidorov. Ahir a la nit el trobàvem ballant al pòdium de Pachá La Pineda, avui era dels únics que s’aixecava a les 9 per esmorçar, i aquesta tarda s’ha col•locat líder en solitari derrotant convincentment a Robert Alomà. “Vichi”, com el coneixen aquí, es perfila com un dels possibles guanyadors d’aquesta 47ena edició. Demà però tindrà un altre dur enfrontament, el peruà Christian Cruz.

Destacar també l’actuació de Daniel Moreno del Sant Andreu que encara no ha perdut cap partida i està amb 3 de 4 jugant contra rivals superiors d’ELO.

En el aspecte extraesportiu, cal remarcar la bona conducta dels jugadors, que a pesar que van sortir ahir nit, el seu comportament va ser excel•lent. No va haver-hi botellons a les habitacions, ni sorolls de matinada ni cap incidència que pogués molestar als demés clients de l’hotel.

Aquest matí s’han vist cares noves voltant per l’hotel degut a la coincidència del torneig amb els cursos d’àrbitres i de retransmissió.

Destacar que un cop han marxat tots el sub16 el càtering de l’hotel ha millorat força i sobretot al sopar. Ahir sortits de formatges, patés i més…avui, sortit de gambes, llagostins , pops, i angules. Però para alguns, les mandarines segueixen estant allà .

Demà començarà la segona meitat del torneig amb una doble ronda on s’anirà aclarint quins seran els possibles guanyadors del Juvenil de Catalunya.

David Ayza

 

© AJEDREZ NOTICIAS DIARIAS

toniaiza@infonegocio.com

 

 


 

1