bájate el explorer 6 de la pàgina www.microsoft.com

   

 Actualizado con fecha: 01/05/2008 00:12:00

agregar a favoritos

enlaces   todo elo debates
comunidad chat teoría  
  

 

Inscritos

Emparejamientos

P

 
IV Tancats Gran Penya

75 ANIVERSARI CLUB D’ESCACS

 

Crònica IV Tancats Gran Penya ronda 1

 

GRUP A

A falta de dues partides aplaçades ja en la primera ronda podem dir qui serà el favorit a guanyar el tancat, Alejandro Barbero Campió de Catalunya sub-16 va guanyar al sitgetà Oriol Layola, això si en una posició molt complicada on possiblement estava perdut.  L’incombustible Ismael Molano que no se li resisteix cap torneig (dit d’altre forma, els juga tots) no va tenir pietat d’Antonio Montane. Llibert Llaverias que als seus 76 anys encara fa suar la samarreta als seus adversaris, va guanyar una bona partida tot i que a l’obertura no va quedar molt bé.  

 

GRUP B

El nostre Flores va guanyar en una bona partida al altre Flores en un volga (crec) i pot ser un dels candidats per la victòria final. Els dos jugadors del Prat van acabar en taules tot i que Barbero havia quedat superior a l’obertura, però Monfort va obviar una continuació guanyadora. Els vilanovins Canton i Lopez van fer taules en una francesa de l’avanç en la qual són experts. Luis Alonso va guanyar al jove Aitor Quinza tot i la resistència de la jove promesa. Jo per la meva banda vaig quedar guanyat ràpidament contra Rocamora, però com ja és costum en les meves partides vaig deixar al meu adversari un fort contra joc quan no hi havia necessitat, gràcies a déu no va ser suficient.

 

GRUP C

El jove Adria Alonso va imposar-se amb facilitat al jugador local Chamizo, el qual feia 12 anys que no jugava. En la partida Oliana-Beltran va imposar-se la veterania on la experiència del veterà Oliana va superar la joventut de Beltran.  La partida entre el dos sabadellencs Diaz-Fernandez va imposar-se la llei de l’ELO i Diaz va guanyar i es converteix en un dels favorits, això si a falta de les dues partides aplaçades d’aquest grup.

 

CRÒNICA RONDA 2

 

 

GRUP A

 

Alejandro Barbero i Ismael Molano comencen a perfilar-se com a favorits (amb el permís dels jugadors amb partides aplaçades) després de les seves respectives victòries. Molano va guanyar una partida complicada contra Layola i Barbero va aconseguir un avantatge posicional massa gran contra Colet com per remuntar la partida, tot i que el jugador del Sant Josep va obviar una continuació salvadora a la jugada 22, Ce5. Jordi Luque va refer-se de l’espant de partida que va fer la primera ronda amb una victòria contra Llaverias després de guanyar un peó. Ara cal veure que passarà amb les partides restants que estan aplaçades.

 

 

GRUP B

 

El matx de la jornada el van protagonitzar l’enfrontament dels vilanovins Flores-Lopez amb victòria final d’aquest últim després de varies imprecisions de Flores en un final.

L’altre Flores va aconseguir una victòria contra el Ribeta Rocamora després de guanyar una peça en una combinació. Jo per la meva part no vaig saber treure profit d’un error a l’obertura del jove Quinza i vaig acabar amb una petita desavantatge, tot i que vaig veure una continuació amb fort contra-joc que podia aprofitar, però vaig deixar-me ridículament una qualitat en una única jugada, per sort el meu contrincant va fer una jugada imprecisa  que va permetre que el meu contra-joc fos massa fort i vaig acabar guanyant. Luis Alonso va aconseguir una victòria molt treballada contra Barbero en una partida molt igualada fins al final, on el jugador del prat va perdre 2 peons. Cal veure que passarà en la partida aplaçada Canton-Oliver.

 

GRUP C

 

D’aquest grup només puc comentar la partida Cardona-Beltran, ja que va ser l’única que va jugar-se diumenge. La veritat tampoc hi ha molta historia, Cardona va guanyar una peça en una combinació i a partir d’aquí el jove de Castelldefels no va poder fer res. Oliana va guanyar per incompareixença del vilanoví Chamizo que va tenir que marxar a Barcelona per una urgència. El mateix resultat va ser la partida del jove Adria Alonso, futur crack del nostre club, per incompareixença del seu rival.

 

 

Cal dir que poc a poc els grups s’aniran normalitzant a partir de la quarta ronda, on els play-off ja hauran acabat.

 

 

Torneig: Vàlid per ELO Català, i FIDE

             (L’informe a la Federació Catalana es lliurarà a temps per la llista de Juliol)

Local de joc: Gran Penya Vilanova, Rambla Principal Nº52. (a 10 minuts de l’estació)

                           Local climatitzat,bar-restaurant.

Horari de joc: 20,27,abril,4,10,11,25,maig,1,8,15,juny 

                              Diumenges 10:00h

Ritme de joc : 90m +30s per jugada.

Grups: Formació de grups de 10 jugadors per estricte ordre d’ELO Català

(L’organització pot modificar els grups en cas que en un d’ells hi participin                                                                                                                 més de 3 jugadors d’un mateix club)

            (Els jugadors que no puguin formar un grup seran suplents)

 

Premis:     

GRUP A

RESTA DE GRUPS

GRUP SUB-14

1º 300 € +TROFEU

1º 120 € +TROFEU

1º TROFEU

2º 120 €

2º 60 €

2º TROFEU

 

Inscripcions:         General 30 €

                                    Socis 15€

                                    Grup Promoció 15€

 

                        e-mail:escacsvilanova@yahoo.es

                        Ivan Marina 697734916

                        Data límit d’inscripció 19 d’Abril

 

Organització: Secció d’escacs Gran Penya

Col·labora: Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

                  

                  


© AJEDREZ NOTICIAS DIARIAS

toniaiza@infonegocio.com

 

 


 

1