bájate el explorer 6 de la pàgina www.microsoft.com

   

 Actualizado con fecha: 15/09/2008 02:30:08

agregar a favoritos

enlaces   todo elo debates
comunidad chat teoría  
 

 Resultados

 

 

CRÒNICA DELVI OBERT INTERNACIONAL D’ESCACS

 “RIBERA D’EBRE – CENTRAL NUCLEAR D’ASCÓ”

 

Bon ambient a la sisena edició del torneig celebrat al Teatre municipal La Llanterna de Móra d’Ebre el dissabte dia 13 de setembre. La participació fou de 89 participants, si bé l’inscripció inicial era de 97. Malgrat que les incompareixences de participants van ser la nota negativa del torneig, s’ha de dir que van ser mínimes dintre del previsible.

Per segon any consecutiu, l’organització va decidir tancar la inscripció dos dies abans, per tal de poder penjar l’aparellament de la primera ronda, la tarda abans del torneig i així evitar els retards de començament que normalment hi ha en aquests tipus de tornejos.

S’ha de dir que això va funcionar ja que el torneig va transcorre amb absoluta normalitat i sense cap incident destacable i els horaris es van complir a la perfecció i fins i tot per davant de l’hora habitual de cada partida, fins el punt que a la última ronda del mati i amb quasi 10 minuts abans de l’hora prevista per començar la ronda, tots els jugadors ja estaven asseguts davant el seu tauler....bé! tots menys un, fet que va fer comunicar al àrbitre que no es podia començar fins l’hora prevista. Quina va ser la sorpresa de tots els assistents quan es van adonar que aquest jugador estava dormint a una de les butaques del teatre. L’àrbitre principal va ser l’encarregat de realitzar la “cruel” feina de despertar dels seus somnis a aquest jugador.

En aquesta edició es va contar amb la presència destacable de 3 Grans Mestres, 6 Mestres Internacionals, 1 Mestre Fide i 6 Mestres Catalans.

El guanyador d’aquesta sisena edició va ser l’MI peruà Miguel Muñoz Pantoja, que ja es la tercera edició d’aquest torneig que guanya, seguit del GM cubà Holden Hernandez Carmenantes i del GM georgià Levan Aroshidze.

Per trams d’elo la victòria va ser per:

Sergi Obon Temprano del Sant Andreu ...................... 1r.  Classificat Tram Elo 2150-2299

Jordi Morcillo Ferran del Catalunya ........................... 1r.  Classificat Tram Elo 2000-2149

Xavier Palomo Teruel del Reus Deportiu.................... 1r.  Classificat Tram Elo 1850-1999

Jordi Carrete Recasens de La Selva ............................ 1r.  Classificat Tram Elo 1700-1849

Per segon any consecutiu el premi del tram Elo 2300-2399 no es va poder entregar degut a que només hi participava un jugador i aquest ja havia obtingut premi superior en la classificació general.

El premi al primer classificat veterà va ser per al jugador del Capablanca Josep Solsona Manonelles, mentre que la guanyadora del premi a la millor classificada femenina se’l va emporta la jugadora del Balaguer Cristina Coll Ortega i el premi local per a Mireia Terrones Launes.

En l’apartat de premis especials per a jugadors en edat escolar els guanyadors van ser:

1r. Classificat Sub-16........................... Jordi Coll Ortega del Balaguer

1r. Classificat Sub-14........................... Cristina Coll Ortega del Balaguer

1r. Classificat Sub-12........................... Joan Buch Prades del Masdenverge

1r. Classificat Sub-10...... .................... Llàtzer Bru Rullo de L’Ampolla

Els acompanyants van poder realitzar durant el matí una visita turística per la població organitzada pel club morenc.

Cal destacar i agrair, any rere any la col·laboració de l’Agrobotiga “7 de Ribera” de Móra d’Ebre que ens va obsequiar amb tres lots de productes típics i elaborats a la nostra comarca, per tal de fer un sorteig entre tots els participants al torneig. Com a anècdota dir que el MI peruà Miguel Muñoz apart de guanyar el torneig també va sortir afavorit en el sorteig d’aquests lots i se’n va es va endu un cap a casa. Els altres afortunats varen ser els benjamins Llàtzer Brú de l’Ampolla,que també havia aconseguit el premi sub-10, i Alex Estellé del Masdenverge

 

Una vegada més, el Club d’Escacs Móra d’Ebre vol agrair a tots els participants i acompanyants que es van desplaçar a la nostra població, la seva participació.

Us esperem en la setena edició del torneig!!.

Club d’ Escacs Móra d’Ebre

 

© AJEDREZ NOTICIAS DIARIAS

toniaiza@infonegocio.com

 

 


 

1