bájate el explorer 6 de la pàgina www.microsoft.com

   

 Actualizado con fecha: 02/09/2008 08:51:43

agregar a favoritos

enlaces   todo elo debates
comunidad chat teoría  
  

 

Resultados A     

Resultados B

 
 

BASES  DEL  X  TORNEIG  INTERNACIONAL D'ESCACS  SANT  MARTÍ 2008

 

1.        El torneig és obert a tots els jugadors que tinguin llicència de la Federació Catalana d'Escacs, la Feda o la Fide. El torneig està homologat per a elo FCE, FEDA i FIDE, en els dos grups, i normes de MC en el grup A.

2.        Els drets d'inscripció seran de 30 € i de 25 € pels jugadors locals, els menors de 18 anys i els majors de 60. Hi haurà un descompte de 5 € sempre que es faci un ingrés al compte 2013 0455 53 0200599930 de Caixa de Catalunya abans del dilluns 25 d’agost, quedant els preus en 25 € i 20 €. En aquest cas cal portar el justificant de pagament a la primera ronda del torneig. Inscripció gratuïta per a qualsevol jugador amb més de 2300 elo català o amb titulació internacional a partir de MF o WFM i per tots els Campions de Catalunya de l’any en curs de qualsevol categoria. Els jugadors amb el títol de Mestre Català que no arribin a 2300 elo català pagaran 15€, sense cap altre tipus de descompte. L’organització es reserva el dret d’admissió.

 

3.        Les inscripcions es poden fer als telèfons 93.308.24.25 Ricard Llerins de 21 a 23h, i 669 131216 Evarist Pérez de 18:00 a 22:00h, fins el dissabte 30-8-2008 a les 22:00h. També omplint el formulari d'inscripció a la pàgina web del club: http://www.cesantmarti.com, on es publicaran els emparellaments i les classificacions. Si ho feu via web, la inscripció no es considerarà formalitzada fins que no rebeu un correu electrónic de confirmació.

 

4.        S’aplicarà el sistema suís, basat en valoració, fent servir el programa informàtic Swiss Manager, formant dos grups: al grup A estaran els jugadors d’un elo Català, Fide o Feda, de 2005 o superior i al grup B estaran els jugadors amb un elo Català, Fide o Feda, de 2004 o inferior. Els jugadors amb un elo Català, Fide o Feda, entre 1950 i 2004, els dos inclosos, podran escollir grup. Si algú que li toqués jugar al grup B ho vol fer al A ho haurà de demanar per escrit, deixant la decisió en mans de la direcció del torneig.

 

5.        Es jugaran 9 rondes durant nou dies, del 1 al 10 de setembre, els dos inclosos, descansant el dissabte 6 de setembre. El local de joc serà la sala d’actes del Centre Cívic Sant Martí: C/ Selva de Mar 213-229 08020 de Barcelona, de 500 m2 d’espai i adaptada per disminuïts físics igual que els serveis. La sala d’anàlisis serà el bar del Centre Cívic a la planta baixa, al mateix nivell que la sala d’actes.

 

6.        Les sessions de joc començaran a les 17:00 h. El temps de cada partida serà de 90 minuts més un increment de 30 segons per jugada feta amb l’obligació d’apuntar sempre i sense poder reclamar taules per especulació per temps, (Articles 8.4 i 10 de les Lleis dels Escacs).   

7.        Seran eliminats els jugadors que no es presentin a la primera ronda, sense avís previ, o a dues, encara que no siguin seguides. Els empats en la classificació final es resoldran pel nombre de partides guanyades. Si no es resolt l’empat, es farà un sorteig un cop finalitzada la darrera ronda, per establir l’ordre dels desempats entre el Bucholz brasiler o -1, el Bucholz mitjà, i l’Acumulatiu fins les darreres conseqüències, per resoldre’l, aplicant si s’escau l’Ajust Fide.

 

8.        Hi haura un total de 2.000 € en premis repartits de la següent manera:

Grup A: Campió                  Trofeu i 450 €       Grup B:  Campió                    Trofeu i 150 €

               Sots-Campió         Trofeu i 350 €                       Sots-Campió           Trofeu i 100 €

              Tercer                     Trofeu i 250 €                       Tercer                        Trofeu i 50 €

              Quart                                     120 €                       1er Elo 1700-1850     Trofeu i 50 €

              Cinquè                                     80 €                       1er St. Martí              Trofeu i 50 €

                Sisè                                          50 €

               1er St. Martí           Trofeu i 50 €

              1er Elo 2000-2050                    50 €

 Els premis no es reparteixen ni s’acumulen entre els empatats a punts.

Per determinar els premis de les franges es farà servir l’elo Català, i el Fide o el Feda si no s’en té.

També hi haurà dos premis per equips: Equip Campió del grup A      120 €     Equip Campió grup B   80 €

Els equips estaran formats per 4 jugadors, però solament contaran els tres millors classificats de cara al premi. En cas d’empat contarà el quart membre de l’equip. Si persisteix l’empat es sumarà el sistemes de desempat establerts pel mateix ordre de tots quatre. La inscripció dels equips és gratuïta i es farà fins a la segona ronda inclosa. En cas contrari l’organització farà els equips automàticament per ordre de força dels participants.

 

9.        Hi haurà un Comitè de Competició format per 3 jugadors, preferentment àrbitres, i el Director del Torneig, que serà el Sr. Eduard Arilla Santos. Les decisions d’aquest comitè seran inapel·lables.

10.     Els àrbitres seran el Sr. Davide Vega d’Aurelio, com a àrbitre principal, i el Sr. Ricard Llerins Bonet, com a auxiliar, que pertanyen al CTA de la FCE. Les seves decisions seran apel·lables per escrit al Comitè de Competició del torneig, abans que acabi la ronda. Hi haurà un imprés oficial de reclamacions a disposició dels jugadors i jugadores penjat a la sala de joc, que s’enviarà a la FCE un cop acabat el torneig.

 

11.     El lliurament de premis es farà a la Sala d’Actes del Centre Cívic Sant Martí un cop acabada la darrera ronda, el dimecres 100908 per la nit.

 

12.     Les graelles són propietat de l’organització. Està prohibit fumar a la sala de joc, així com tenir el mòbil encès.

 

13.     Qualsevol punt no previst en aquestes bases es resoldrà aplicant la normativa de la FCE i FIDE. La participació al torneig suposa l'acceptació d'aquestes normes.

 

© AJEDREZ NOTICIAS DIARIAS

toniaiza@infonegocio.com

 

 


 

1