bájate el explorer 6 de la pàgina www.microsoft.com

 

 Actualizado con fecha: 24/12/2016 11:54:12

enlaces   todo elo debates
comunidad chat teoría  
 

 

 

I Obert d'Escacs Base de Nadal del Tres Peons

 

Bases del torneig:

1.- Presentació

El I Obert d’Escacs Base de Nada del Tres Peons està organitzat pel Club d’Escacs Tres Peons i resta obert a tots els jugadors sub-16 (Jugadors nascuts al 2001 o posterior). En cas de que algú només tingui elo FIDE/FEDA se li sumarà 100 punts en el seu
elo català.

Per al rànquing inicial només l’Elo FCdE. El nombre de participants resta limitat a 111 jugadors, per la qual cosa es respectarà escrupolosament l’ordre d’inscripció al torneig. En cas que el nombre d’inscrits superi aquesta xifra, s’elaborarà la corresponent llista d’espera.

2.- Lloc i data

El torneig s’esdevindrà el diumenge 8 de Gener de 2017 al Carrer Ros de Olano 9, Barcelona (http://www.trespeons.com/page/estem) . La sala està adaptada per a jugadors amb minusvàlua. La recepció dels participants s’iniciarà a les
9:45 h i la primera ronda començarà puntual a les 10:00h.

3.- Sistema de joc

Suís basat en valoració a 8 rondes amb un ritme de joc de 10 minuts més 2 segons d’increment per jugada per a cada jugador (10’+2’’). L’àrbitre realitzarà els aparellaments amb l’ajuda del programa Swiss Manager. El torneig no serà vàlid per cap mena d’elo.

El temps d’espera per incompareixença queda fixat en la caiguda de bandera per a cada ronda.

No serà obligatori anotar les partides. Els descansos sol·licitats pels jugadors (byes) seran de 0 punts, se’n podran demanar fins a 2.

 

 

 

 


4.- Desempats

En cas d’empat s’aplicaran els següents criteris, es sortejaran al finalitzar l’última ronda: 

1- Bucholz total
2- Bucholz Brasiler
3- Progressiu


5.- Àrbitre i director del torneig.

El director del torneig serà el Sr. Jaume Sanfeliu. L’àrbitre principal serà el Xavier Martínez. Les seves decisions seran inapel·lables.

6.- Taula de premis individuals

Classificació General:

- Campió: 100€ en xec per la botiga Ajedrez21 (EDAMI)
- 2on classificat: 50€ en xec per la botiga Ajedrez21 (EDAMI)
- 3er classificat: 30€ en xec per la botiga Ajedrez21 (EDAMI)
- 4t classificat: 20€ en xec per la botiga Ajedrez21 (EDAMI)Classificació per trams d’Edats (Sub-08, Sub-10, Sub-12, Sub-14):
· Campió de cada tram: 30€ en xec per la botiga Ajedrez21 (EDAMI)
· 2on classificat de cada tram: 20€ en xec per la botiga Ajedrez21 (EDAMI)

Els premis no són acumulables. En cas que a un jugador li correspongui més d’un premi, se li atorgarà el de major valor.

7.- Inscripcions i incidències

Les inscripcions al torneig podran efectuar-se fins al diumenge 8 de Gener
a les 9:45. Podran fer-se per e-mail a l’adreça escolaescacstrespeons@gmail.com o trespeons@gmail.com. Caldrà indicar nom, cognoms, club, i Elo. Es rebra un mail de confirmació de l’inscripció. Els drets d’inscripció seran de 7 euros (general), i de 5 euros pels socis del C.E Tres Peons. Tot jugador que no es presenti a qualsevol ronda del torneig sense causa justificada serà eliminat del mateix. S’haura d’abonar la inscripció abans de començar el torneig.

8- El torneig quedarà suspès si el nombre de jugadors no arriba a 50 jugadors, en aquest cas la responsabilitat de l’organització es limitarà a la devolució dels drets d’inscripció que s’hagin cobrat.

Tot allò no contemplat en aquestes bases es resoldrà aplicant la normativa de FIDE. La participació en aquest torneig implica la total acceptació d’aquestes bases.

 

 

© AJEDREZ NOTICIAS DIARIAS

toniaiza@infonegocio.com

 


 

1