bájate el explorer 6 de la pàgina www.microsoft.com

   

 Actualizado con fecha: 31/12/2005 09:56:51

agregar a favoritos

enlaces   todo elo debates
comunidad chat teoría  
  

 

WEB OFICIAL

RESULTADOS

 

 

 

OPEN INTERANCIONAL DE BANYOLES

COMENÇA L'OBERT DE BANYOLES.

Comença el Obert de Banyoles, en la seva VII edició amb la participació de 2 Grans Mestres i 3 Mestres Internacionals.

Ja a la primera ronda han saltat les sorpreses ja que el GM Westerinen (Finlandia) ha fet taules amb l'alemany Udo Ruprich i el M.I. Alexandre Bofill (UGE) tambè ha entaulat amb el jove frances de 14 anys Olivier Levitt, la resta de favorits han acomplert amb les perspectives.

En aquesta edició un 75 per cent dels jugadors inscrits tenen ELO FIDE, motiu pel qual el torneig esdevè ideal per assolir blocs per aquest ELO, tan dificl d'aconseguir a les terres gironines.

En el grup B cal destacar la presencia de 9 jugadors estrangers, la majoria francesos, i la participacio de 10 fèmines. Aquest grup B tambe ha tingut les seves sorpreses en els primers taulers, ja que Elias Muratet jr. (Banyoles) ha aconseguit taules en el tauler 1 contra el principal favorit, Eugeni Cros (12 Castells) en una partida que fins i tot podia haber guanyat. D'altre banda les teoriques sorpreses han saltat per parts dels jugadors (i jugadores)I estrangers que han aconseguit resultats que indiquen que els ELO's dels altres paisos estan infravalorats respecta als ELO's catalans.

SEGONA RONDA

El jovent segueix fent estralls al Obert de Banyoles, ja que el jove gironí del ADAC Marti Mayo ha fet taules amb el Mestre Internacional francès Patrice Etchegaray i el descavalca del nombrós grups d' onze jugadors amb 2 de 2, en el que segueixen destacant el G.M. Mirzoev i el M.I. bulgar Nanko Dobrev, juntament amb el Mestre FIDE del Banyoles Matthias Hoensch i la olotina Monica Vilar (MFF).

En el grup B ja només 4 jugadors porten 2 de 2, destancant el jove Victor Lillo (Figueres) que demà s'enfronta a Jordi Muratet (Banyoles) en el tauler núm. 1, Moises Urbano (Gerunda) i Pau Pantrigo (Foment La Bisbal) els acompanyan amb 2 punts.

CRONICA RONDA 3.

Com estava previst el GM d'Azerbaian Azer Mirzoev i el bulgar Nanko Dobrev han guanyat les respectives partides, tambè han vençut els seus matchs la olotina Monica Vila (Mestre FIDE Femeni) i Ramon Dorca (del 12 Castells), aquest ultim contra el fortissim jugador alemany Michael Tscharotschkin, i ara com ara son els unics 4 jugadors que opten al Trofeu Lluís Muratet al jugador que guanyi totes les partides i dotat amb 6.000 euros.

Mathias Hoensch (Metre FIDE) del Banyoles i el Mestre Català Jaume Mundet del Salt han entaulat en el tauler número 3 i es situen en el grup dels perseguidors dels liders.

Novament el jove Marti Mayo (ADAC), repetint l'actuació d'ahir, paro avui amb negres ha entaulat amb el Mestre Català Alfons Alfonso i es situa amb 2 punts a la part alta de la classificació, enfrontant-se demà amb un altre mestre Català.

La gran participacó de jugadors estrangers esta donant una brillantor especial a totes les partides i per damunt de tot els joves, tant catalans com forasters estan realitzan un joc força espectacular.

En els aparellaments de demà destaquen :

Monica Vilar (MFF)- Azer Mirzoev (GM) Nanko Dobrev (MI) - Ramon Dorca Matthias Hoensch (MF)- Patrice Etchegaray (MI) Jaume Mundet (MC)- Heikki Westerinen (GM) Alexadre Bofill (MI) - Hubert Beneteau Marti Mayo - Josep Guevara (MC)

En el Grup B les victories de Jordi Muratet (Banyoles) i Pau Pantrigo (Foment La Bisbal) els situen al capdavant de la classificaió amb 3 de tres, i son els dos unics amb possibiliats d'endur-se el Trofeu Lluis Muratet del grup B dotat amb 1.000 euros, evidentment demà s'enfronten entre ells i quedarà, com a màxim, un candidat.

Cal destacar la progressió del jugador del Banyoles Jordi Ponsi que es situa en el grup perseguidor amb 2,5 punts, juntament amb Juli Zamora (Banyoles), David Pou (Salt i Girona), Joan Coromina (Olot), i la francesa Marie Cheype.

Demà pot ser una jornada aclaradidora, tant el grup A com en el B, de les posibilitats dels primers classificats.

CRONICA RONDA 4.

Com ja va passar ahir el GM d’Azerbaian Azer Mirzoev i el búlgar Nanko Dobrev han guanyat les respectives partides, i son els únics jugadors amb 4 de 4, motiu pel qual demà traura espurnes el tauler 1, ja que està en joc el Trofeu Lluís Muratet al jugador que guanyi totes les partides i dotat amb 6.000 euros.

Mathias Hoensch (Metre FIDE) del Banyoles ha guanyat al M.I. Patrice Etchegaray i es situa a mig punts dels capdavanters, també el Gran Mestre Westerinen ha guanyat i forma part del selecte grup de 3,5 punts, en que els acompanya el francès Nicolas Coursaget.

El jove Marti Mayo (ADAC), repetint l’actuació d’ahir i d’abans d’ahir, ha entaulat amb el Mestre Català Josep Guevara i demà li torna a tocar un altre Mestre Català, ja que ha resultat emparellat amb Jaume Mundet (Salt i Girona).

En el Grup B la victòria de Jordi Muratet (Banyoles) sobre Pau Pantrigo (Foment La Bisbal) el situa com a únic candidat a endur-se el trofeu que porta el nom del seu pare, dotat amb 1.000 euros, a mig punt només el segueix el seu rival de demà David Pou (Salt i Girona), la resta de jugadors estan a un punt o més del lider.

 

Elias Muratet.


CRONICA RONDA 5.

El GM d'Azerbaian Azer Mirzoev doblega al búlgar Nanko Dobrev, i es situa com a unic candidat al Trofeu Lluís Muratet, ja que amb 5 de 5 es l'unic jugador del grup A que pot guanyar totes les partides, Trofeu dotat amb 6.000 euros.

Al GM Mirzoev el segueixen de prop, el G.M. Finlandés Heikki Westerinen, el Mestre Internacional Alexandre Bofill (UGE), Ricardo Molina, el jugador alemany del Banyoles i ex campió Provincial Daniel Schalow, i tambè el francès Nicolas Coursaget, (rival de Mirzoev en la sisena ronda), tots ells amb 4 punts.

El jove de 14 anys, Marti Mayo (ADAC), que cada dia es noticia, avui s'ha imposat al Mestre Català del Salt i ex campió Provincial Jaume Mundet, i es situa amb 3,5 punts, i en el bon camí per obtenir norma de Mestre Català en aquest torneig, demà davant l'alemany Michael Tscharotschkin tindrà que revalidar la seva actuació.

En el Grup B la cinquena victòria de Jordi Muratet (Banyoles) el mantè com a únic candidat a endur-se el trofeu que porta el nom del seu pare, dotat amb 1.000 euros, els seus rivals ja estan a un punt i demà, amb blanques s'enfrontarà al company del Banyoles Juli Zamora que encapçala la curta llista de jugadors amb 4 punts que completen Miquel Mirasol (Cassà) i l'argentí Daniel Hernández del Gerunda.

CRONICA RONDA 6

El G.M. d’Azerbaian Azer Mirzoev guanya al francès Nicolas Coursaget i es destaca dels seus perseguidors. El G.M. finlandès Westerinen i el M.I. búlgar Dobrev entaulen en el 2on. Tauler i el M.I. Alexandre Bofill, en voler forçar una partida de taules, perd devant del jugador Ricard Molina del Sant Feliu de Llobregat, que es situa segon amb 5 punts i demà juga contra Mirzoev.

Amb 4,5 pñunts a més a més del G.M. Weesterinen i del M.I. Dobrev, estan situats el M.I. francès Patrice Etchegaray, el Mestre FIDE i jugador alemany del Banyoles Matthias Hoensch, el Mestre Català Alfons Alfonso i l’aleman Michael Tscharotschkin, que avui ha derrotat amb moltes dificultats al jove Martí Mayo , revelació del torneig.

En el grup B Jordi Muratet no ha pogut mantenir el cent per cent dels punts, ja que ha estat vençut   pel seu company del Banyoles Juli Zamora, aquest dos jugadors juntament amb Miquel Mirasol (Cassà) i Arnau Pijuan (Figueres) encapçalen la classificació amb 5 punts, seguits d’a prop per la francesas Marie Cheype i el figuerenc Victor Lillo amb 4,5 punts.

CRONICA RONDA 7

EL GRAN MESTRE AZER MIRZOEV  A DOS VICTORIES DEL PREMI DE 6000 EUROS.

El G.M. d’Azerbaian Azer Mirzoev ha guanyat al català Ricardo Molina i ja es el virtual guanyador del Obert, ara be, cal que guanyi les dues partides que li queden per endur-se el Trofeu Lluís Muratet dotat amb 6000 euros. Demà els dos grans mestres del torneig Mirzoev (amb 7 de 7) i el finlandés Westerinen (5,5) s’enfronten en el tauler núm. 1 presidit per l’emoció del premi abans esmentat.

Els segueixen el M.I. búlgar N. Dobrev amb 5,5 i després 6 jugadors amb 5 punts, encapçalats pels Mestres Internacionals Alexandre Bofill (UGE) i el francès Patrice Etchegaray, que juntament amb la olotina i Mestre FIDE Mònica Vilar, Ricard Molina, Michael Tscharotschkin i el francès Nicolas Coursaget tots ells amb 5 punts.

En el grup B el banyolins Jordi Muratet i Juli Zamora han guanyat les partides respectives i encapçalen la classificació amb 6 punts, seguits d’a prop pel jove figuerenc Victor Lillo amb 5,5 punts.

Demà en els primers taulers els seniors del Banyoles Zamora i Muratet s’enfronten als joves del Figueres Lillo i Pijuan respectivament.

CRONICA RONDA 8

EL GRAN MESTRE AZER MIRZOEV AMB MOLTES DIFICULTATS S'IMPOSA AL G.M. FINLANDES WESTERINEN I ESTA A UNA SOLA VICTORIA DEL PREMI DE 6000 EUROS.

El G.M. d'Azerbaian Azer Mirzoev ha guanyat al G.M. Westerinen en una partida plena de alternancies. Weesterinen ha atacat amb força la defensa siciliana plantejada per Mirzoev, però Mirzoev s'ha defensat amb molta duresa i ha aconseguit capgirar la partida que ha durat el màxim de les 5 hores de joc, finalment s'ha imposat i aconsegueix la vuitena victòria consecutiva, i es a una sola victòria d'aconseguir la xifra record de 6.000 euros per guanyar un torneig.

Demà Mirzoev amb blanques s'enfronta al M.I. català Alexandre Bofill que avui ha guanyat al M.I. búlgar Nanko Dobrev. Amb 6 punts hi ha el M.I. francès Patrice Etchegaray. Destacar l'excel·lent actuació de la olotina Mònica Vilar que demà s'enfronta al G.M. Westerinen amb 5,5 punts tots dos.

En el grup B el banyolí Juli Zamora ha guanyat al jove Victor Lillo, i amb les taules de Jordi Muratet, pasa Zamora a encapçalar la classificació amb 7 punts, seguit del tambè banyolí Jordi Muratet amb 6,5 punts. Darrera d'ells el jugador del Cassà Miquel Mirasol es l'únic jugador amb 6 punts, entre ells tres estan, de ben segur, les primeres places del Torneig en aquest grup B, ja que els perseguidors amb 5,5 punts no poden accedir al títol d'enguany.

 

 

© AJEDREZ NOTICIAS DIARIAS

toniaiza@infonegocio.com

 

 

 

  

  


 

1