Campeonato de Catalunya

    Quinta ronda

 Actualizado con fecha: 06/03/2005 16:32:14

 

DIVISIO HONOR
Tordera             2'5 - 7'5      Terrassa
Sant Boi       5 - 5    Ateneo Colón
Andorra        8 - 2    Cerdanyola Vallès
Reus Deportivo   4'5 - 5'5   UGA
Foment Martinenc   6 - 4    Barcelona Vulcà
Oferta ADSL 24 h de Telefónica. Por menos de 1€ al día y además ¡Regalo Cámara Digital + Reloj!


Web del Sant Boi
 
Web del Andorra
REUS 4,5-5,5 UGA

 1 MI RIZOUK, Aimen     2505  1-0  MI LOPEZ, Josep Manuel     2455
 2 MF PERPINYA, Lluis M   2420 1/2-1/2  MI RAHAL, Michael       2465
 3 MC HERRERO, Joan     2390 1/2-1/2  MI LACASA, Josep A.      2465
 4 MC MONTELL, Joan C.   2380 1/2-1/2  MI VEHI, Víctor M.       2465
 5 MC BENET, Antoni     2325  0-1  MI BOFILL, Alex        2430
 6 MC SOLE, Xavier     2325  1-0  MI BACHES, Guillem       2430
 7  GARCIA, Lluís     2295  0-1  MC ALSINA, Daniel       2370
 8  VELASCO, Juan M.   2260  1-0  MC MONTILLA, Esteban      2340
 9 MC FERNANDEZ, Javier   2260  0-1  MC IBAÑEZ, Eduard       2340
 10  FERNANDEZ, Miquel A. 2225  0-1  MC BUXADE, Guillem   	  22855

La Uga s'ha complicat una mica la victòria a Reus ja que a mig matí el marcador reflectia un clar 0,5-4,5, però els jugadors locals a punt han estat d'aconseguir una gran remuntada.

L'Àlex Bofill ha guanyat ràpidament després que el seu rival es deixés peça a l'obertura. També força ràpida ha estat la victòria de l'incombustible Guillem Buxadé, després d'un altre atac fulminant com el de la setmana passada. També ha guanyat avui l'Eduard Ibañez, i amb això ens hem col·locat amb un 0-3 que deixava molt encarrilat el matx.

Més tard el Reus aconseguia per fi puntuar a través de l'MC Joan Carles Montell, que tot i jugar una defensa dubtosa no ha passat massa problemes per igualar la partida i al final quasi guanya, després que en Victor Vehí arrisqués massa per emportar-se el punt. També ha guanyat aquest cronista en combinar la força de la parella d'alfils amb els apurs de temps del rival.

A partir d'aquí han començat els problemes. Esteban Montilla, que havia estat jugant tota la partida amb un final inferior després que l'enganxessin a l'obertura ha acabat perdent, mentre que el nostre segon tauler en Michael Rahal no aconseguia passar de les taules en una partida que semblava que havia de guanyar, però el seu rival ha entregat la dama en un moment donat com a últim recurs defensiu i se n'ha sortit prou bé, si bé probablement el Michael es podria haver emportat el punt havent jugat mes fi.

Amb 2-5 quedaven les partides de López, que defensava un final inferior davant Rizouk, Lacasa, que tenia una bona posició i lluitava per la victòria, i Baches, que tenia una posició complicadíssima amb apurs de temps. Després d'unes quantes jugades pràcticament al toc, el MC Xavier Sole obligava Baches a abandonar, mentre que la posició del MI Josep Manuel López començava a ser perdedora, i Lacasa seguia jugant a guanyar. No ho aconseguit, però com a mínim ha signat unes taules que eren un alleujament per tots. (els graciencs, es clar). Poc després López abandonava en un final de dames on li estaven coronant.

Així que en realitat la victòria no ha perillat realment en cap moment, però si que ha estat molt més ajustada del que ens esperàvem. 5a etapa de la cursa per al tercer títol consecutiu completa. El proper dia tindrem una prova encara més dura amb el Foment, en un matx important per nosaltres però encara més per ells, que tindran l'última ocasió de lluitar pel títol.

Daniel Alsina

 

PRIMERA DIVISIO I
Tres Peons      8 - 2    Congrès
Mataró        9 - 1    Gran Penya
Lleida        9 - 1    Sant Feliu
Olot         4 - 6    Figueres
Sant Andreu     3.5 - 6.5   Sant Adrià

A la cinquena ronda del Campionat de Catalunya per equips, el Figueres "A" ha vençut amb més dificultats de les previstes a l'Olot. El nostre primer equip comptava amb algunes baixes i això ha fet que es mantingués el suspens fins el final del matx. Pel Figueres han aconseguit la victòria el GM Eric Prie enfront el MF Gonzalez Maza, el MF Jordi Cuadras enfront Menéndez i Albert Negre davant Sobrerroca. Per contra, Joan Alonso ha patit la primera derrota de la temporada davant de Cid. Després dels resultats d'aquesta jornada, el Figueres continua en primera posició amb 4,5 punts, seguit del Sant Adrià amb 4 i la resta d'equips ja a força distància: St. Andreu, Tres Peons, Mataró i Lleida 3p, St. Feliu 2p, Congrés 1’5p, Olot 1p i Gran Penya 0p.


 
PRIMERA DIVISIO II
Montcada       7 - 3    Barberà
Cornellà      4'5 - 5'5   Rubinenca
Tarragona      4'5 - 5'5   Sitges
Barceloneta     7'5 - 2'5      UGA "B"
Sabadell      3'5 - 6'5   Sant Josep
	CORNELLA	 	 	4 ½	5 ½	 		RUBINENCA	 	 
2	Ricard Palacin	MC	2285	0	1	1	Mircea Parligras	GM	2567
3	Ferran Barroso	MC	2280	½	½	2	Juan Romero	MC	2305
4	Ricard Fabregas	 	2210	½	½	3	Oscar Lopez	MC	2275
5	Josep Ortega	 		2205	0	1	4	Josep M SorrocheMF	2260
6	Josep Belles	 	2195	1	0	5	Quim Cortés	 		2190
7	Miquel Tebar	 	2190	½	½	6	Xavier Belsa	 	2185
9	Miquel Rodriguez	2160	1	0	7	Jesús E Fortes	 	2175
10	J.Carlos Saez	 	2150	0	1	8	Antoni Navarro	 		2170
11	Conrad Marza	 	2145	1	0	10	Antoni Torrecillas	2120
15	J.Ant. Avila	 	2085	0	1	11	Julian Navarro	 		2115
 	Promig ELO	 	2191	 	 	 	    Promig ELO	 	2236

¿Qué puc dir avui del matx? Que en general, avui en Cornellà, no hem jugat a escacs; hem jugat a ping pong. I al final, la darrera pilota ha entrat al nostre casillero; com haguès pogut caure a favor del Cornellà.

Bé, com a mínim, nosaltres juguem amb el gran avantatge de tenir pràcticament segur el punt del nostre primer tauler. Mircea guanya amb molta facilitat. I això ens dona molta confiança.

Avui, el nostre darrer tauler també ha jugat recordant a “Mijail Tal” i en pla brillant ha guanyat. Res a dir. “Siembra y recogerás” diuen. I avui, Julian Navarro ha jugat tàctic i ha recollit el premi de la victòria.

Quan avui jo estava jugant amb torre de menys; pensava en una partida que vaig fer fa uns anys amb el M.I. Braga; al que a pesar d’haver aconseguit molt de material de més; al final, vam fer taules. No sé, pensava en aquesta partida i esperava un “miracle”; que avui s’ha produït. El meu adversari, incomprensiblement, m’ha regalat la torre que em duïa d’avantatge.

Antoni Navarro s’ho està creïent i porta una sèrie de bons resultats en les darreres rondes.

La setmana vinent rebem l’equip de Tarragona; un rival complicat. Però, en aquests moments no hi ha matxos fàcils; per a ningù.

Josep M Sorroche

Barceloneta 7,5 - Uga B 2,5

Cuando Felipe y un servidor gana....todo es mucho más fácil.

 

Hoy podría empezar la crónica con títulos diferentes...”Felipe Gana!!!” , “ El barceloneta se anota la primera victoria de la temporada” o “ Hemos jugado con 10 y los titulares, que lujo!!”!! Los tres serían noticiaJ Hoy superamos con comodidad a una UGA B con algunas bajas y como consecuencia de ello han venido a jugar con un equipo mas flojo por ELO que otras rondas y con 9. El primero en anotarse el punto .. Luis Oms que tras un e4 durísimo y contundente su rival no quiso hacer acto de presencia...1-0 de incomparecencia. También  rápida victoria...pero de quién?? De Pere? No! De Tomy!? No...de Felipe Porras!! Hoy se estrenó con la primera victoria!! Y rápida..después de que en anteriores rondas le ganasen la dama hoy estaba ya harto y ha decidido que hoy era él el que ganaría la dama..y así fue..2-0. Más tarde SuperAlmeida hoy no ganó pero tampoco perdió, tras no poder resolver un ataque en una francesa de enroques opuestos. Más tarde otra noticia sucedia, y es que un servidor por fin ganaba una partida aunque no con comodidad tras salir inferior de la apertura ( que raro..:-)) y aprovechar unos pocos errores del rival atracaba el punto. 3,5-0,5. Mariano también remataba la partida...4,5 a 0,5 la cosa ya estaba prácticamente decidida pero después de la derrota contra el Sabadell in extremis hoy ya nadie se fiaba hasta q el 5,5 subiese al marcador. Pepo perdía y el 4,5 – 1,5 subía. Pere hacía tablas con M.Castells 5-2. Tomy ganaba en un final de torres y peones a Melchor , Denis a pesar de tener pieza de más por dos peones en un final hizo tablas ya que no podía conseguir ventaja  pues los peones estaban pasados y aún había peligro de perder, 6,5-2,5 y hoy Iván Aguilar me quitó el premio a la “atracada del día” pues ganó una posición que pocos podrían haber salido con vida de allí. Así pues .. oxigeno para el barceloneta para afrontar las próximas 4 “finales” para conseguir la tan deseada permanencia. Chavales...que el ritmo no pare!

David Ayza

 

 

 
SEGONA DIVISIO I
Barcelona Vulcà B  3'5 - 6'5   Catalunya
La Colmena            5 - 5        Aragonés
Figueres B     3'5 - 6'5   La Lira
Salt i Girona     4 - 6    Maragall
Malgrat        5 - 5    Sant Martí

El primer equip ha empatat a Malgrat en un matx molt emocionant. Crec que hem tingut mala sort, ja que se-n’s han girat en contra tres partides que teniem com a mínim taules. Finalment quedava l’Eduard que intentava forçar una posició inferior i després de demanar-se taules els dos jugadors diverses vegades s’han posat d’acord en el moment de fer-les en el finish. Ja deia jo que mai haviem guanyat el Malgrat i aquest any tampoc. Després la mitat de l’equip ens hem quedat a dinar, a un restaurant anomenat “El Posit” d’Arenys de Mar. Hem rigut molt, sobretot quan han demanat enportar-se l’arrós negre que ha sobrat pel gos que esperava al cotxe, ja que cal dir que anàvem en un Peogeot 205, 5 persones més el gos del conductor, que prou bé s’ha portat per passar 8 hores tancat al cotxe. El segon ha perdut amb el fort equip d’Arenys, però el C ha guanyat un matx decissiu per no baixar. Jugaven l’equip veterà del Natació Barcelona, contra una barreja de joves jugadors i algun més experimentat de la nostra part. La joventut s’ha imposat, ja que el Daniel Porras i l’Éric Sánchez han fet tumbar el marcador cap el nostre costat aconseguint el primer punt de l’equip. L’Equip D ha anat a jugar amb 7 persones, encara que cap d’elles ha aconseguit puntuar. L’equip E ha perdut un matx important, degut en part a que ens ha faltat un jugador. L’equip F ha empatat i els nens del G han fet només un punt.

Ricard Llerins


 

En quant al Figueres “B”, ha perdut davant l’equip barceloní de La Lira per 3’5 a 6’5, tot i que probablement ha estat el matx on ha estat més aprop de puntuar. A mig matí el marcador indicava un empat a 2,5, amb les brillants victòries de Puig (Elo 2115) davant el MC Ruiz (Elo 2360) i Camacho (Elo 2100) davant Leiva (Elo 2255), i les cinc partides restants han estat jugades fins al límit del temps de joc. Cuevas ha llençat mig punt en cometre un greu error en un final de reis amb peó de més, i s'ha hagut de contentar amb taules, mentre que Falgueras ha aconseguit posició clarament guanyadora, amb 2 peons d'aventatge, però amb encara moltes peces al tauler i només 2 minuts de temps, no ha pogut evitar la derrota.


SEGONA DIVISIO II
Vilafranca     2'5 - 7'5   Gavà
Sant Boi B     5'5 - 4'5   Castelldefels
El Prat         -     Castellar
Centelles-Taradell 4'5 - 5'5   Catalonia
Bellvitge Aecs    5 - 5     Jake
Bellvitge Aecs    5 - 5     Jake
 
 Losada      1  - 0  Domínguez 
Fdez.-Diaz      1  - 0  Langa
Jordi Saenz     1/2 - 1/2  Ponce
Ballesteros     0  - 1  Marchador
Martín       1/2 - 1/2  Espuny
Layola        1 - 0  Alfara
Josep Ma. Saenz   0 - 1   Saiz
Gamez        0 - 1  Garcia
Vazquez       0 - 1  Jimenez
Gonzalez       1 - 0  Gomez-Pardo

a la primera edicio del "derby" de l'hospitalet hem aconseguit només un empat (dic només perque teòricament erem lleugerament superiors per Elo) ... i gràcies. Sort hem tingut segurament que Domínguez i Alfara hagin anat a la direcció que teníem l'any passat i això els ha fet arribar 50 minuts tard, amb la qual cosa el temps ha pesat decissivament a les seves dues partides. I tot i així el Jake s'ha posat 5 a 4 i jo (un cop més!) tenia una posició probablement inferior a la qual a més amés no podia fer taules per conveniència de l'equip. Per sort pel meu equip, amb una mica d'ajuda de l'amic Ricardo Langa, aquest cop he aconseguit guanyar. En resum, que hagués pogut passar qualsevol cosa ( a Gämez li han ofert taules que ha rebutjat, però ja dic que Langa hagués pogut fer més) i ha acabat la cosa en un empat que no és del tot bo ni del tot dolent per a cap dels dos equips. Segurament ni pujarem ni baixarem, aixi que l'any vinent altre cop derby!

Miquel F-D M

 
VILAFRANCA 2,5  GAVA "A" 7,5 
   
Xavier Marce 	2290   0-1 Pablo Raineri 	2345 
Miquel Rodriguez2165   0-1 Jordi Peña 	2265 
Josep Rafols 	2150   1-0 Blas Rodriguez 	2200 
Jordi Tomás 	2110   0-1 Albert Gallego 	2195 
Jordi Roca 	2100   0-1 Joaquin Benítez 	2170 
Felix Villaverde2095   0-1 Miguel Torrijos 	2135 
Joan Tomás 	2050   0,5 Emilio Muñoz 	2120 
Guillem Forés 	2045   0,5 Antonio Morillas 	2080 
Rafel Marco 	2025   0,5 Mario Rosa 	2055 
Pedro Ruiz 	1700   0-1 S Bonay 		2035 

De nuevo el primer equipo del Gava ha obtenido un resultado abultado y merecido. Esta temporada nos esta saliendo redonda: cuando se juega bien y se gana, la gente esta contenta y hasta la suerte te sonríe (esto vale para diez de los once jugadores que han jugado alguna partida, el otro, es decir yo, sigue sin levantar cabeza).

Por ello con la única, sana y exclusiva, intención de asustar, intimidar, amilanar, amedrentar, atemorizar, aterrorizar, espantar, horrorizar, acoquinar y acobardar (todo desde el punto de vista deportivo, faltaría más) a nuestros próximos rivales, paso a detallar el “score” de cada uno de nosotros: Miguel y Morillas, 4,5 de 5; Jordi y Benítez, 4 de 5; Pablo, Emilio y Albert, 3,5 de 5; Dani y Bonay, 2,5 de 3; Mario, 2 de 4 y Blas, 1,5 de 5.

Espero que sirva para algo la parrafada y que sigamos así hasta el final, bueno alguno mejorando (ya está bien).

Blas Rodríguez

http://www.escacsgava.tk

 
CENTELLES I TARADELL  4.5  CATALONIA   5.5
 
Baños        ( 2250 )    1   JC Sanpera   ( 2260 ) 0
Presseguer      ( 2220 )    0   J Perez    ( 2255 ) 1
Santi Simon     ( 2150 )   0.5   S.Armengol   ( 2225 ) 0.5 
Xavi Torras     ( 2135 )    0   L. Bohigas   ( 2215 ) 1
Valldeoriola     ( 2125 )   0.5   X.Lopez    ( 2200 ) 0.5
Sors         ( 2120 )    1   R. Menach   ( 2185 ) 0
Fabré Vila      ( 2095 )   0.5   F. Llanes   ( 2180 ) 0
Recoder       ( 2090 )   0.5   F.Garriga   ( 2180 ) 0.5
Pou         ( 2060 )   0.5   F.Delis    ( 2145 ) 0.5
P. Vegara      ( 1980 )    0   X.Lao     ( 2135 ) 1

El partit ha estat molt disputat i no s´ha decidit fins gairabé les tres de la tarde. El primer en acavar ha estat Pere Vegara, que ha perdut devant un rival amb més elo.Rapidament Jordi Sors ha empatat el matx guanyant Menach. Tornem a anar enradera al perdre Xavi Torras amb Bohigas i no s´ha decicit cap partida anan caien taules de Valldeoriola , Fabré Vila, Jordi Recoder i el Dr R.Pou. Així arribem al 3-4 a falta de tres partides de les quals dos teníem aventatge i una igualada. Pep Presseguer ha volgut forçar la seva partida i la ha perduda, les dos superiors Oscar Baños ,al primer tauler ha guanyat , entregant una peça un final de torres amb peó de més, però a l´altre Santi Simon res ha pogut fer tenin cavall i un peó contra un alfil amb reis sols.Derrota dons que podría haber set un empat, diu el capitá Xavi Torras que anirem a guanyar diumege que ve a Castellar, i es que amb el mig punt que ens va esgarrapar el Gava per punyetería fá tres setmanas ens fa temer de no baixar.

Jordi Lázaro

Web del Sant Boi

 
SEGONA DIVISIO III
Igualada        4 - 6    Tarragona B
Santa Coloma de Queralt 2 - 8       El Vendrell
Peo Vuit        3 - 7    Pardinyes
Amposta         5 - 5    Balaguer
Mollerussa      3'5 - 6'5   Calaf

SANTA COLOMA DE QUERALT 2-8 EL VENDRELL

El Vendrell ha conseguido su cuarta victoria al derrotar por un cómodo 8 a 2 al Santa Coloma de Queralt. Los 2 equipos presentaban varias bajas importantes, pero el equipo de Vendrell presentaba un equipo más fuerte y sólido. Pronto, Jaume Viñals cazaba una pieza en apertura y se adjudicaba el punto, seguidamente Luis Loher hacía tablas con el joven Jordi Vila el cual repite jugadas (tablas). Seguidamente Carlos Ivern i Salvador Saumoy también ganaban sus partidas de forma clara y eficaz. A continuación era Salvador Galofré el que ganaba 1 pieza en los apuros del control. Minutos más tarde yo mismo conseguía el punto. El resultado ya era de 5,5 a 0,5.Luego culminaba su partida Pons en un final con peón de más. Después el presidente del club que hoy jugaba como suplente de cuarto tablero perdía una pieza y se le escapaba la partida. Íbamos 6,5 a 1,5. A continuación Manuel Palacios ganaba en un final con calidad de más a Yerard Vila y Miguel Ángel Mateos sacaba tablas a su adversario el cual llevaba pieza de más, aunque la posición era algo incierta. El resultado final, 8 a 2 que sigue dando confianza a un equipo que la semana que viene tiene un match muy importante para esta liga por equipos!

Victor Plasencia


 
PREFERENT BARCELONA I
Tres Peons B     7 - 3    Congrès B
Torrenegra      7 - 3    Frederic Mistral
UPC          3 - 7    Peona i Peó
Ideal Clavè     7'5 - 2'5   Cornellà B
Foment Martinenc B 2'5 - 7'5   Sant Andreu B
 
PREFERENT BARCELONA II
Sant Adrià B    7'5 - 2'5   Aurora Català
UGA C         4 - 6    Masnou-Casino
Badalona       4 - 6    Cerdanyola Mataro
Peona i Peó B    2'5 - 6'5   La Colmena B
Ateneo Colón B   7'5 - 2'5   Sant Josep B

Ateneu Colon B 7,5 vs Sant Josep B 2,5 (Barcelona, grup 2 preferent)

L'Ateneu Colon B va sumar el seu cinquè punt consecutiu després de derrotar per un còmode marcador a un Sant Josep B amb pocs jugadors titulars. Maalla va sumar aviat el seu punt mentre Diana, que jugava la seva cinquena partida amb negres, va perdre. Fernando González va entaular la seva partida i Adrià aconseguia guanyar per temps. Jo (Fontanillas) semblava que havia de guanyar la partida fàcilment ja que després d'una variant forçada vaig quedarme amb alfil "tancat" per dos peons. Pero resulta que no vaig saber activar-me prou i quan finalment vaig poder treure l'alfil el meu rival va aconseguir contrajoc gràcies a uns perillosos peons passats de manera que, després de dura lluita, vaig haver de "conformar-me" amb taules (ja porto quatre empats!). Mentrestant Raul Arza va imposar-se amb qualitat de més i Carles Godesard també aconseguia el punt. La puntuació s'arrodonia amb unes taules de Karla Medina al darrer tauler. Ja teniem 5,5 punts i el matx sentenciat. Quedaven dues partides on Iván Pérez (ja porta 5 de 5!) i Chus Martínez es van endur el punt, curiosament tots dos amb dues dames al tauler. Es consumava doncs un 7,5 a 2,5 que ens dóna molta moral de cara a properes setmanes. Aviat ens tocaran rivals força durs com Colmena B, Cerdanyola Mataró A... i tot està per decidir: no val a badar.

Joan Fontanillas

 

Badalona 4- Cerdanyola Mataró 6

Otra vez la misma historia de cada semana, varias partidas con mucha ventaja acabaron estrepitosamente en derrota para los locales, victoria por incomparacencia para en el tablero 1 y eso que no vino Sergio. Pero el tablero 6 quizá fue la clave juntamente con el 7. Con prácticamente ventaja decisiva con negras en 15 jugadas y los apuros de tiempo(menos 5min) y una visión combinatoria de un nivel de 1200 de elo se cuelga una torre. Con ventaja en el 7 tablero los apuros tambien provoca quedarse con torre de menos. Menos mal que en el tablero 5 con mala posición se cuelga el contrario una torre(hoy parece que era el dia de dejarse torre!! jeje). Y cuando parece que todavía hay esperanzas de puntuar, y con una jugada ganadora el tablero 10 quedaba con ventaja decisiva, pero hace otra que keda fatal y poco después se deja mate.

Algo hemos aprendido varios jugadores del badalona en el dia de hoy. Cómo ganar y a la hora del remate perder en 2 jugadas. Con esta derrota se dice prácticamente adiós al ascenso.

Joaquín Quintana


 
PREFERENT BARCELONA III
Granollers     7'5 - 2'5   Barberà B
Mollet       2'5 - 7'5   Santa Perpetua
Terrassa B      9 - 1    Cerdanyola Valles B
Montmeló       2 - 8    Vic
Rubinenca B      4 - 6    Montcada B
 
PREFERENT BARCELONA IV
Santpedor       4 - 6    Passió
Catalonia B      6 - 4    Olesa
Sant Sadurní    4'5 - 5'5   Sitges B
Sant Feliu B     6 - 4    Berguedà
Padró         3 - 7    Avinyó
 
PRIMERA BARCELONA I
Cecob         6 - 2    Catalunya B
Natació Barcelona   3 - 5    Sant Martí C
Comtal                6 - 2        Barceloneta B
La Lira B       4 - 4    Maragall B
Escola d'Escacs   0'5 - 7'5   Tres Peons C
Comtal 6 Barceloneta 2

Arrancamos con mal pie ya que a causa de una gastroenteritis, íbamos con 7 ante uno de los cocos de la categoría, el Comtal tiene un equipo sólido y es claro candidato al ascenso. Las dos primeras horas aguantamos el tipo y las únicas ventajas del Comtal eran a causa del punto de incomparecencia, pero al final ha llegado la debacle y las tres partidas que todavía estaban en juego se han decantado a favor de los locales.
 

CECOB 6 - CATALUNYA B 2
 
1. J.Morcillo (2160) - A.Pascual (2015) 1-0
2. J.Gabarró (2145) - J.Coll (2000) 1-0
3. M.Costa (2130) - J.Angulo (1980) 1/2-1/2
4. J.Dutrey (2085) - J.García (1950) 1/2-1/2
5. D.Montoya (2055) - J.Ponce (1950) 1-0
6. G.Costa (1985) - J.Esteban (1930) 1-0
7. M.Santolaria (1980) - M.Ayllon (1880) 1-0
8. M.Conde (1915) - A.Reyes (1820) 0-1

Victòria de l'equip de CCOO, que només ha estat clara en el marcador, perquè fins les 14 hores el matx no s'ha decidit. Tot i la diferència d'elo, està demostrat que en aquesta categoria, on tots som jugadors "cafeters", 100 punts més o menys no són diferències insalvables. El Catalunya B ens ha posat les coses molt difícils, i en molts moments, tal i com anaven les partides, es podia pensar potser en un empat. Al voltant de les 12, Conde abandonava una mala partida, però Costa sénior guanyava després d'entregar qualitat per apoderar-se del centre i de poderoses diagonals. Potser la partida més interessant ha estat Montoya-Ponce, on el nostre jugador tenia una posició molt difícil, amb un alfil tancat, però que amb un sacrifici de qualitat ha pogut guanyar, en un final on la torre no ha pogut parar dos peons a sisena amb l'ajuda d'un cavall. Aquesta victòria ha estat la clau, perquè les demés partides indicaven igualtat o lleuger avantatge per a nosaltres. Dutrey, en un dia poc inspirat, posava mig puntet (2,5-1,5) i Gabarró i un servidor guanyaven les seves partides en finals que podien semblar taulífers, però que amagaven detalls (4,5-1,5). Amb el matx decidit, Marc Costa firmava taules i Santolària guanyava un final que el seu rival havia arriscat quan el matx estava encara viu. Tres victòries seguides en un grup tan igualat, es pot dir que és una ratxa!

Jordi Morcillo (CECOB)


PRIMERA BARCELONA II
Sant Martí B     2 - 6    Arenyenc
Ateneo Hortenc   3'5 - 4'5   Foment Martinenc C
Agusti        4 - 4     Canet
VACANT        0 - 8    Mataró B
Masnou-Casino B   3'5 - 4'5   Calella
Primera Bcn grup II:
 
  C.E. Agustí - Canet    4-4
 
    Cabot         2100    - Moreno           2070    1-0
    Vera            2065    - Franch             2030    0-1
    Carrey        2040    - Ruiz                  2020    0-1
    Viñas          2025    - J.A. Maynat   1995    1-0
    Ojeda          1985    - J. Maynat       1940    1-0
    Morreres    1905    - Vicens             1920    0-1
    Rull              1890    - Solé                 1855    0-1
    F. Robla      1860    - A. Maynat      1750    1-0
 
Guanyem 4-0  Conan ko. 13.35 horas: 4-2 pero patint. 14.37horas: 4-4 y varias orelles de burro. Es la única información que he podido obtener del Capo Viñas. No es necesaria mucha más. Estamos donde merecemos. Como consuelo nos queda el derrotar a la familia Maynat que últimamente tenía varios jugadores del Agustí entre sus "clientes". Triste consuelo al fin.
 
Un saludo J. Robla.

 
PRIMERA BARCELONA III
Sabadell B     1'5 - 6'5   Terrassa C
Mira-Sol       4 - 4    Montcada C
Badia        5'5 - 2'5   Ullastrell
Cerdanyola Vallès C   -     Torrenegra B
Sant Quirze     3'5 - 4'5   Ceam
 
PRIMERA BARCELONA IV
Capellades      5 - 3    Manresa
Catalonia C      7 - 1    Sallent
Castellet           2'5 - 5'5      Sant Joan de Vilatorrada
Martorell      5'5 - 2'5   Piera
Suria         4 - 4    Santpedor B
 
PRIMERA BARCELONA V
Jake B        5 - 3    Incresa
Sant Boi C      4 - 4    Moli Nou
Set a Nou       7 - 1    Viladecans
Collblanc       6 - 2    Cornellà C
Gran Penya B      -     Esplugues
 
Web del Sant Boi
 

PRIMERA BARCELONA VI
Sant Boi de Lluçanès1'5 - 6'5      Sant Pere
Les Franqueses    4 - 4    Cardedeu
Terrassa D      6 - 2    L'Esquirol
Castellar B      3 - 5    Calldetenes
Vic B        6'5 - 1'5   Paretana
 
SEGONA BARCELONA I
Barcelona Vulcà C   4 - 4    Comtal B
UGA D          -     Foment Martinenc D
Ateneo Colón D   3'5 - 4'5   Ideal Clavè B
Ninot        5'5 - 2'5   La Lira C
Peona i Peó C     4 - 4    Tres Peons D
 
SEGONA BARCELONA II
Sant Adria C    4.5 - 3.5   Ateneo Colón C
La Colmena C    3'5 - 4'5   Peona i Peó D
Congrès C      4'5 - 3'5   Barceloneta C
Foment Martinenc E 3'5 - 4'5   Santcugatenca
Sant Martí E    3'5 - 4'5   Tres Peons E
 
SEGONA BARCELONA III
Laetania Alella   2'5 - 5'5   Arenys de Munt
Mataro C       2 - 6    Malgrat B
Cerdanyola Mataro B  6 - 2    Circol Catòlic
Cerdanyola Mataro C 2'5 - 5'5   Mataro D
Ateneo Vilassanès   4 - 4    Sant Josep C
 
SEGONA BARCELONA IV
Bellvitge Este   6'5 - 1'5   El Prat B
Sant Feliu C    6'5 - 1'5   Moli Nou B
Gavà B        5 - 3    Penya Ribes
Sitges C       1 - 7    Molins de Rei
Castelldefels B    4 - 4    Vilafranca B

Gava B 5 - 3 Penya Ribes

Avui hem aconseguit la victoria en un matx bastant complicat.

Després de la derrota d'en Sebas al vuitè tauler, Rafael Pacheco i Ivan Pacheco ens han posat al davant en el marcador per 2 a 1.

Luceño ha hagut de signar les taules i la derrota de Joan Pacheco ha tornat a igualar el matx a falta de tres partides per acabar.

En Vicente ha aconseguit imposar-se després de lluitar amb qualitat de més i en Raúl també ha aconseguit guanyar.

La última partida ha acabat amb taules en el segon tauler (cosa que ja comença a ser habitual)

Finalment el 5 a 3 en el marcador que ens permet somniar amb l'ascens.

Oriol Ros


 
SEGONA BARCELONA V
Ronçana        2 - 6    Llinars del Vallès
Sant Llorenç Savall 5'5 - 2'5   Santa Perpetua B
Canovelles      7 - 1    Centelles-Taradell B
Montornès       1 - 7    Bigues i Riells
Caldes Montbui   3'5 - 4'5   Granollers B
 
SEGONA BARCELONA VI
Barad         5 - 3    Barberà C
Sant Llorenç Savall B1'5 - 5'5     Castellbisball
Castellar C      6 - 2    Lliçà d'Amunt
Cerdanyola Vallès D 4'5 - 3'5   Mollet B
Rubinenca C       -     Paretana B
Nº elo ST.LLORENÇ "B" 1.5 - 6.5 CASTELLBISBAL elo Nº
10 1925 Jesús Cristobal   - - + Jesús Giner  2025 1
11 1925 Jordi Mallafre   - - + Víctor Ruiz  2010 2
12 1915 Jordi Puig     ½ - ½ Jordi Jorba  1925 3
13 1895 Francesc Martínez  0 - 1 Jordi Marcer 1840 4
14 1885 David Puig     0 - 1 Xavier Albert 1845 5
15 1870 Francesc Farré   1 - 0 Jordi Ibáñez 1835 6
16 1790 Carles Droguet   0 - 1 David Santos 1755 8
18 1775 Jordi Sánchez    0 - 1 Avenir Aleksi 1700 10

GLAÇATS

Al arribar a St. Llorenç el termòmetre del cotxe marcava mig grau positiu, i això que el sol lluïa des de feia estona. Ja començava a recordar el fred que vam passar l'any passat en l'Aula de Cultura, però els de St. Llorenç han canviat de local de joc, suposadament per bé, ja que ara no el comparteixen amb ningú, però el fred, no els hi treu ningú. Els de St. Llorenç van presentar el millor equip possible, però només amb 6 jugadors, deixant lliures els 2 primers taulers. Una hora més tard Jesús i Víctor sumaven 2 punts gràcies a aquestes incompareixençes, i poc més tard, Avenir, amb un joc ràpid, com de costum, anotava el tercer. A la tercera hora el cronista posava el quart, i restaven 4 partides per guanyar el matx. Jorba duia peça de menys, Marcer la tenia igualada però amb peó de menys i un de doblat, Ibáñez amb un parell de peons de menys, i Santos que era l' únic que tenia possibilitats més clares de guanyar, doncs va aconseguir alfil d'avantatge. Més tard, Marcer aconseguiria guanyar després que el seu adversari es deixes un cavall (5-0). Jorba recuperaria la peça, i faria taules (5.5-0.5). Ibáñez no es va poder salvar, i suma la seva primera derrota (5.5-1.5), i Santos, amb paciència va coronar un peó a la ratlla de les 4 hores (6.5-1.5). Ara per ara, Avenir i Víctor estan imbatuts i lluiten per ser pitxixis. Avenir amb 4.5 punts, i Víctor amb 4.

www.escacscsb.galeon.com

Xavier Albert del Castellbisbal

 
 
LA SORT PASSA PER CERDANYOLA

CERDANYOLA D 4,5 - MOLLET B 3,5

1. Carlos Giménez 	(1845)	- Ricardo Vera (1800)  	+-
2. Iñaki Orio 		(1790) - Antonio Cerrillo (1800) 	1-0
3. Alejandro Fernández	(1790)	- José Cerrillo (1730) 		0-1
4. Ivan Moreta 		(1785) - Jaume Salinas (1700) 		1/2
5. Victor Quesada 	(1780) 	- Josep Colomina (1700)  	0-1
6. Angel Cabello 	(1770)	- Joan Blanco (1700)  	1-0
7. Albert Sabadell 	(1735)	- Ricardo Vega (1700) 		1-0
8. Jaume Rota 		(1700) - Rubén Cuesta (1700) 		0-1

L'equip tenia, com sempre, baixes d'última hora, que feien que el nostre il·lustre president llegís molt acuradament les meves cròniques: a partir del tercer tauler, tots tenien menys de 14 anys. Així doncs, confiant un cop més l'equip a la pedrera, esperàvem que el factor camp ens afavorís. A més d'això, els nostres rivals tornen a la tradició de venir amb set jugadors, cosa que fa que un servidor guanyés per incompareixença. Ja van tres en el torneig i dues consecutives. Quan ja portàvem una hora i mitja, la veritat es que la situació era per posar-se a plorar: tot semblava que acabaríem 2-6 o una cosa per l'estil. Potser això passava perquè he aprofitat per emportar-me un entrepà i una beguda a la sala de joc i clar, això ha provocat enveja :-) Vista la situació, han decidit que ja em tocava treballar i la pisarra donava constants canvis. En cinc minuts, hem passat del 1-0 al 3-2 degut a que primer ha guanyat l'Angel Cabello aprofitant-se d'un error rival, ha perdut el Victor Quesada i poc després guanyava l'Albert Sabadell i perdia l'Alejandro Fernández. Arribats a aquest punt, l'Iñaki Orio estava perdut, amb dos peons de menys, el Jaume Rota portava qualitat de menys, i l'Ivan Moreta tenia una partida d'atac. Aparentment, només una victòria de l'Ivan en aquesta complicada situació ens donaria l'empat. Poc després, el Jaume Rota firmava la seva derrota. I llavors ha estat quan la sort ha visitat Cerdanyola, ja que l'Iñaki Orio ha aconseguit atracar (si encara continués el concurs que feia aquesta pàgina, aquesta partida hagués tingut opcions d'emportar-se el premi). I llavors, amb el 4-3, l'Ivan m'ha demanat permís per fer taules. Jo, evidentment, li he donat permís, i la partida ha acabat en taules. Aconseguim una victòria per la mínima, i ara comencen les partides contra els equips "A", que aparentment haurien de ser més dures.

Quant a la resta d'equips, mala sort pels equips de fora. El primer equip ha perdut a Andorra per 8-2, i amb idèntic resultat ha perdut el Cerdanyola B davant el Terrassa B. També la sort ha ajudat el Cerdanyola C a aconseguir la seva primera victòria, per 5-3. Per últim, el Cerdanyola E, amb l'Angel Cabello pare i tres nens més, s'ha enfrontat a la pedrera de Mira-sol, i han guanyat el Mira-sol B per 5-3.

Carlos Giménez Cañadas

 

 
SEGONA BARCELONA VII
Santpedor C     2'5 - 5'5   Balsareny
Cardona        7 - 1    Monistrol
Puigcerda     7'5 - 0'5   Martorell B
Montbui        6 - 2    Catalonia D
Moia        3'5 - 4'5   Igualada B
 
SEGONA BARCELONA VIII
Once         5 - 3    Aurora Català B
Sant Boi D     3'5 - 4'5   Bellvitge Aecs B
Sant Joan Despí    8 - 0    Sant Martí D
Espiga de les Corts 5'5 - 2'5   Sant Feliu E
Sant Feliu D     6 - 2    Cervelló

 Web del Sant Boi

TERCERA BARCELONA I
Cecob C        1 - 3    Congrès E
La Lira E       3 - 1    Peona i Peó E
Comtal E      3.5 - 0.5   Espiga de les Corts B
Collblanc C      2 - 2    Maragall C
Ateneu Barcelonès   2 - 2    Tres Peons F
 
TERCERA BARCELONA II
Comtal D       0 - 4    Catalunya C
La Lira D       4 - 0    Peona i Peó H
Congrès G       0 - 4    Hostafrancs B
Collblanc B      3 - 1    Bellvitge Aecs F
Escola d'Escacs B   2 - 2    Cadena

CONGRÉS ´´G``   0 – 4   HOSTAFRANCS ´´B``

 

Pol Casanovas ( 1.720 )       0 – 1      José Fernández ( 1.950 )

Adrià Cernadas ( 1.700 )     0 – 1      Rubén Seca ( 1.885 )

Raúl Cerro ( 1.700 )            0 – 1      Joan Matamoros ( 1.775 )

Fco. J. Romero ( 1.700 )     0 – 1      Danil Shatko ( 1.700 )

El nostre equip filial que va perdre la setmana passada davant l´equip compacte de La Lira “D”, i amb una diferència de 2,5 respecte al primer classificat, semblava que les esperances per pujar estàven mermades. Però no obstant, avui amb un suplent d´Honor (Danil Shatko que ha quedat campió de barcelona sub-12), l´equip s´ha llençat a una lluïta aferrissada davant els seus joves rivals.

Només 5 minuts d´haver-se iniciat la ronda, Rubén Seca a la segona taula, s´imposava en 8 jugades al seu rival amb un atac fegatello agafant al seu rival “al lavabo i sense paper”.

Danil Shatko a la quarta taula, no es feia esperar, i en mitra hora s´havia prés l´esmorçar a base de quasi totes les peces del seu oponent, culminant amb l´escac i mat.

Matamoros a la tercera taula, va montar un autèntic restaurant amb la quantitat de material que guanyaba cada 5 minuts al seu rival, cosa que poc después va transformar en un punt.

A la primera taula mentre això succeïa, Fernández s´omplia de peons fins que de peons va passar a guanyar peces, i finalment el seu rival es va veure obligat a abandonar i així anotar-nos el 0 a 4, que en aquests moments tornar a reavivar l´esperança de què el nostre segon equip lluïti al costat del primer equip per que ambdós pujin.

Juanma Sánchez


 
TERCERA BARCELONA III
Cecob B        1 - 3    Colon F
La Lira F       3 - 1    Colon G
Congrès D       0 - 4    Hostafrancs
Ideal Clavè C     1 - 3    Sanllehy
Peona i Peó G    0.5 - 3.5   Comtal C
 

CONGRÉS "D"   0 - 4   HOSTAFRANCS "A"

Francisco Javier Santos ( 1.840 )   0 - 1   Juanma Sánchez ( 2.220 )

J.J. Fernández ( 1.790 )                0 - 1   Francesc Millaret ( 2.160 )

J. Miralpeix ( 1.745 )                    0 - 1    Pedro Palacios ( 2.010 )

Roberto Bermejo ( 1.700 )            0 - 1    Juanma Fernández ( 1.955 )

  

A les 8:30 del matí amb motiu del torneig per equips, els jugadors de l´Hostafrancs "A" i "B" ens congregàvem davant les portes del casinet d´Hostafrancs (menys dos jugadors que anàven directes). Ambdós equips jugàvem contra dos equips del Congrés, i per tant amb el metro no hi va haver problema però, menys mal que teníem temps, perquè varem donar "més voltes que una baldufa" pel barri del Congrés. Per fi varem localitzar la seu, i començàrem a agafar els seients.

Passats escassos 15 minuts de l´inici de la ronda, a la segona taula, Millaret va emportar-se pel davant al seu rival amb un atac fegatello (es nota que Millaret tenia ganes de tornar a casa, ja que no va tindre cap pietat, xDD). D´aquesta forma ens anotàvem l´1 a 0. A la primera taula, aquest cronista aconseguia lleugera avantatge amb una siciliana que es preveia que n´hi hauria per estona, ja que era una variant bastant posicional. A la tercera taula, en Palacios va tindre la sort de trobar-se amb la dama del seu rival al centre on podia expulsar-la ganyant pel camí 2 o 3 temps, però en comptes d´incrementar l´avantatge posicional que tenia, la "golafreria" del nostre jugador, el qual va intentar menjar-se un peó que va permetre al seu rival millorar la posició i desemvolupar el flanc de dama, sense que en Palacios aconseguís l´esmentat peó. Per últim a la 4º taula, Juanma Fernández va començar amb una obertura bastant sòlida, aconseguint-ne lleugera avantage posicional, amb la qual va començar a expremir el seu rival duent-lo a una posició de escassa mobilitat.

Passada una hora, en Palacios va jugar més per estratègia que pel material, i va imposar-se davant del seu rival, el qual va inclinar el rei. Poc després aquest servidor s´anotava el punt, ja que l´avantage de dos peons va incrementar-se degut a un error tàctic de Santos. Per tant ja anàvem 3 a 0.

I finalment, a la quarta taula Juanma Fernández, continuaba en una posició guanyadíssima sense lloc a dubtes, degut als dos peons de més i també a que el seu rival tenia totes les peces a la vuitena fila sense desemvolupar, i pràcticament sense opcions a moure´s (a part de tindre el rei al centre). Cosa que sense cap dificultat, i amb molta sencillesa el nostre jugador va capturar una peça, i abans de què Juanma Fernández es menjés tota la resta de tauler sense cap tipus d´oposició, el seu rival reconeixia la derrota inclinant el rei.

 

Juanma Sánchez

 


TERCERA BARCELONA IV
Tres Peons G     1 - 3    Badalona C
Bellvitge Aecs E   0 - 4    Sant Andreu C
Congrès F       4 - 0    Ideal Clavè D
Sant Marti G     1 - 3    Jake D
Peona i Peó I     3 - 1    Once B
 
TERCERA BARCELONA V
Calella B       2 - 2    Arenyenc C
Mataro G       1 - 3    Badalona B
Santa Susanna    3'5 - 0'5   Arenyenc B
Canet C        4 - 0    Mataro H
Malgrat C       0 - 4    Sant Adrià E
 
TERCERA BARCELONA VI
Sant Adrià F    3.5 - 0.5   Arenyenc E
Mataro I       4 - 0    VACANT
Canet D        1 - 3    Arenyenc D
Canet B        0 - 4    Mataro F
Artigues       4 - 0    Sant Josep D
 
TERCERA BARCELONA VII
Peona i Peó F    0.5 - 3.5   Agusti B
Mataro E       4 - 0    VACANT
Colon E       2'5 - 1'5   Artigues B
Sant Martí F     1 - 3    Mataro J
Badalona D      0 - 4    Sant Adrià D
 
 
    Tercera grup VII:
 
    Peona i peo "F"    - Agustí "B"    0.5-3.5
 
    Ligero          1855    - J. Robla     1850    tablas
    Ferrer           1820    - Domenech1825    -.+
    Cardenyes  1705    - Cantan       1765    -.+
    Funes          1700    - Jesus          1700    0-1
 
    Partía con mucha presión el Agustí "B" en la visita a la inagotable cantera "Melendres y Cía". La directiva pide "cuatro ceros". Presión añadida para el cronista, que hace un año y en este mismo escenario provoqué el affaire "Licor 43". Tanta que hasta hemos venido con un suplente (Faraudo 1800). Realmente se está gestando un "G-2" compuesto por Cantan-Domenech que promete. A pesar de los esfuerzo de Pep (que difícil debe ser controlar tantos niños) el Peona y Peo solo ha podido presentar el primer y cuarto tablero. El cuarto vale, era una 1700 y un muy serio Jesus, cómodo de cuatro, volvía a ganar y ya son 3 de 3. Jesús Ligero, ( 8 años, 1855, destacando ya en los escolares), ya fue otra historia. Mecachis con el niño. Menos mal que lo engañé y su propia avaricia en el final provocó mi atraco. Buen apertivo en la plaza Ibiza (estos del B se cuidan). La próxima jornada la visita a la "Nueva cueva" del líder intratable del grupo:  Sant Adriá "D", decidirá muchas cosas en la cabeza.
 
Un saludo J. Robla.
 

TERCERA BARCELONA VIII
Ceam C        4 - 0    Castellar G
Badia C       0 - 4    Sant Quirze B
VACANT                0 - 4    Ullastrell B
Palau-Solità C        4 - 0    Mira-Sol C
Castellbisball B   2 - 2    Barad B
www.escacscsb.galeon.com
 
TERCERA BARCELONA IX
Ceam B        4 - 0    Barberà D
Badia B        3 - 1    Rubinenca D
Castellar F      0 - 4    Terrassa E
Cerdanyola Vallès E   -     Mira-Sol B
Castellbisball C   0'5 - 3'5   Palau-Solità

CASTELLBISBAL C 0,5 - 3,5 PALAU-SOLITÁ

El equipo C continua anotando puntos, paso a paso. Destacar la gran partida de Jordi Sanjuan, que consiguió unas meritorias tablas, que nos supieron a victoria ante un rival de gran categoria. El resto del equipo sufrió una derrota ante un rival muy superior. David ya es el tercer niño de la escuela que debuta este año en competición oficial. Josep Maria Granados, fue el primero y repitió experiencia, Guillem Loren fue el segundo, ¿quien será el siguiente? Voluntarios...

JUGADOR PUNTOS JUGADAS ELO DEL RIVAL

PEDRO          0 31 2300

SANJUAN     0,5 32 1910

DAVID          0 18 1890

BURILLO     0 10 1700

 
www.escacscsb.galeon.com
 
TERCERA BARCELONA X
Sant Llorenç Savall D0'5 - 3'5     Canovelles B
Calldetenes B     4 - 0    Caldes Montbui B
Sant Pere B           4 - 0    Palau-Solità D
L'Esquirol B     2 - 2    Les Franqueses C
Vic C        1'5 - 2'5   Sant Boi de Lluçanès B
 
TERCERA BARCELONA XI
Ronçana B       0 - 4    Castellar D
VACANT        0 - 4    Caldes Montbui C
Palau Solità E        4 - 0        VACANT
Terrassa F      1 - 3    Les Franqueses B
Montcada E     3'5 - 0'5   Barad C
 
TERCERA BARCELONA XII
Palau-Solità B      2'5 - 1'5      Castellar E
VACANT        0 - 4    Cardedeu B
Montmeló B       -     Montornès B
Montmeló C      1 - 3    Mollet C
Montcada D      4 - 0    Sant Llorenç Savall C
 
TERCERA BARCELONA XIII
El Castell            4 - 0    Penya Ribes B
VACANT        0 - 4    Sant Feliu H
Bellvitge Aecs D   4 - 0    Penya Ribes C
Gava C        4 - 0    Castelldefels C
Gava E        3 - 1    El Castell B
 
TERCERA BARCELONA XIV
Calaf B        0 - 4    Bellvitge Aecs C
VACANT        0 - 4    Sant Feliu G
Martorell C      0 - 4    Montbui B
Ateneo Igualadí    0 - 4    VACANT
Olesa D        4 - 0    Capellades B
 
TERCERA BARCELONA XV
Calaf C        1 - 3    Martorell D
Jake C        2 - 2    L'Estany
Passió C       4 - 0    Montbui C
Passió B       3 - 1    Incresa B
Olesa B        3 - 1    Vilafranca C
 
TERCERA BARCELONA XVI
Avinyó B       2 - 2    Castellet B
Minorisa       4 - 0    L'Estany B
Balsareny B           2 - 2    St Joan de Vilatorrada B
Manresa B       0 - 4    Berguedà B
Moia B        4 - 0    VACANT
 
TERCERA BARCELONA XVII
Esplugues B      1 - 3    Aurora Català C
Sant Esteve     3'5 - 0'5   Padró B
Set a Nou B      4 - 0    Gava D
Sant Feliu F     1 - 3    Piera B
Olesa C        4 - 0    Peona i Peó J
 

  

TERRITORIAL DE TARRAGONA

 

Bona jornada pels equips del C.E. Torredembarra, al guanyar tots tres. L’equip A, ha guanyat a domicili per un contundent 7-3 a un dels rivals més forts del grup, el Reus Ploms que presentava el seu equip de gala. L’equip B, que ha anat a jugar a Salou (tant sols amb set jugadors degut a la gran quantitat de baixes), em aconseguit emportar-nos el punt cap a la Torre, per 2’5 a 5’5, un resultat força ampli tenint en compte com han anat les partides, ja que a quarts de dotze, les coses no pintaven gens bé. Hem de destacar el bon paper del grup de jugadors format per Jordi Salvat, Pep Burguera i Eva Matons, que porten 4’5 punts dels cinc possibles, formant un sòlid grup a la primer filial de la Torre. Finalment, l’equip ©, ha guanyat també a domicili (únicament amb tres jugadors) al Santa Coloma de Queralt ©. Destaquem també la bona actuació de l’Albert Jiménez, amb 4 punts de 4, i del debutant Jaume Fitó, que ha sumat tres dels quatre punts possibles.

Eva Matons

 

PREFERENT  -  Grup "A"						
						
	Vila-Seca			:		Peo Vuit "B"	
	Flix			1	:	9	Valls	
	Tarragona "C"		2½	:	7½	Cambrils	
	L'Espluga F.		6	:	4	El Masroig	
	Vendrell "B"		8	:	2	Hospitalet Infant	
						
PREFERENT  -  Grup "B"						
						
	Constantí			:		Descansa	
	Torredembarra		7	:	3	Reus Ploms	
	Alcanar				:		Reus Deportiu "B"	
	Vila-Rodona		5½	:	4½	Tortosa	
	Masdenverge		2	:	8	Escacs Reus	
						
PRIMERA TERRITORIAL  -  Grup "A"						
						
	Capablanca			:		Descansa	
	Montblanc		5	:	3	La Selva del Camp	
	La Bisbal		3	:	5	Tarragona "D"	
	Salou			2½	:	5½	Torredembarra "B"	
	Valls "B"		2½	:	5½	Capablanca "B"	
						
PRIMERA TERRITORIAL  -  Grup "B"						
						
	Escacs Reus "B"		7	:	1	ONCE Reus	
	Riudoms			3½	:	4½	Duesaigües	
	Cambrils "B"		6½	:	1½	Reus Deportiu "C"	
	Vila-Seca "B"			:		Tivissa	
						
PRIMERA TERRITORIAL  -  Grup "C"						
						
	Mora d'Ebre			:		La Rapita	
	La Senia		5½	:	2½	Masdenverge "B"	
	L'Ampolla		3½	:	4½	Amposta "B"	
	Gandesa			7½	:	½	Cavallet de Mar	
						
						
						
SEGONA TERRITORIAL  -  Grup "A"						
						
	Gandesa "B"			:		Descansa	
	Els Guiamets		1½	:	2½	Mora d'Ebre "B"	
	Peo Vuit "C"			:		La Rapita "C"	
	Amposta "D"		4	:	0	Flix "B"	
	Mora d'Ebre "D"			:		Jesus Catalonia	
						
SEGONA TERRITORIAL  -  Grup "B"						
						
	Jesus Catalonia "B"		:		Peo Vuit "D"	
	La Rapita "B"		0	:	4	Zlotnic	
	La Rapita "D"		1	:	3	Amposta "C"	
	La Senia "B"		0	:	4	Mora d'Ebre "C"	
						
SEGONA TERRITORIAL  -  Grup "C"						
						
	Torre-Vella "B"		2½	:	1½	Cambrils "C"	
	Vila-Seca "C"			:		Reus Ploms "B"	
	Tarragona "E"		1	:	3	Tarragona "F"	
	Constantí "B"		1	:	3	Torre-Vella	
						
SEGONA TERRITORIAL  -  Grup "D"						
						
	L'Espluga F. "B"		:		Descansa	
	Montblanc "B"		2	:	2	Sta. Coloma Q. "B"	
	Sarral			3	:	1	La Bisbal "B"	
	Toredembarra "C"	3	:	1	Sta. Coloma Q. "C"	
	Vendrell "C"		3½	:	½	L'Espluga F. "C"	

 

 

TERRITORIAL DE GIRONA

Preferent
	 Cassà – Olot B			7-3
	 Guixolenc - Palafrugell
	 Banyoles – Gerunda			5-5
	 ADAC- La Bisbal			5-5

Primera
	 Tordera B-Gerunda C			7-1
	 Salt i G B - 12 Castells
	 Palafolls – Gerunda B
	 Gerunda D-Sta. Eugènia
	 Figueres C-P.B. Lloret		5'5 - 2'5

Segona
	 Costa Brava - ADAC B
	 Figueres D - 12 Castells B		3-5
	 St. Gregori – Banyoles B       6-2
 	 Montgrí A - Guixolenc B
	 Blanes - Descansa

Tercera "Nord"
	 Figueres E – Olot C			2-2
	 Banyoles D - Els Palaus       2-2  
	 Banyoles C – Olot D          2-2
	 Figueres F  – 12 Castells C		2-2

Tercera "Centre"
	 Sta. Eugènia B – Cassà C
	 Gerunda E - Vilobí A
 	 Gric Quart – Cassà B
	 Sta. Eugènia D– Vilobí B

Tercera "Sud"
	 Guixolenc C – Palafolls B
	 Sta. Eugènia C -Palafrugell C
	 Els Palaus – Montgrí B
     Guixolenc D – Palafrugell B

 

Resultados oficiales TERRITORIAL DE LLEIDA

Resultados domingo tarde Lleida


 

1