Campeonato de Catalunya

    Sexta ronda

 Actualizado con fecha: 08/03/2005 01:22:35

 

Oferta ADSL 24 h de Telefónica. Por menos de 1€ al día y además ¡Regalo Cámara Digital + Reloj!
DIVISIO HONOR 
Terrassa - Barcelona Vulcà      6'5 - 3'5
UGA - Foment Martinenc         4 - 6
Cerdanyola Vallès - Reus Deportivo   5 - 5
Ateneo Colón - Andorra        4'5 - 5'5
Tordera - Sant Boi           4 - 6

web del Sant Boi

UGA 4-6 FOMENT MARTINENC

 1 MI LOPEZ, Josep Manuel        2455  0-1  GM NARCISO, Marc    2525
 2 MI RAHAL, Michael           2465  0-1  MI GRANADOS, Manel   2490
 3 MI LACASA, Josep A.          2465 1/2-1/2  MI JEREZ, Alfonso    2465
 4 MI VEHI, Víctor M.          2465  0-1  MF TORRECILLAS, Antoni 2430
 5 MI BOFILL, Àlex            2430  0-1  MC JOSE, Ramon     2400
 6 MI BACHES, Guillem          2430 1/2-1/2 MC DE LA RIVA, Jordi  2335
 7 MC ALSINA, Daniel           2370  1-0  MC AVILA, Xavier    2305
 8 MC MONTILLA, Esteban         2340  1-0  MC GARRIDO, Daniel   2290
 9 MC IBAÑEZ, Eduard           2340 1/2-1/2 MC PAREDES, Josep    2265
 10 MC PASCUAL, Marc           2280 1/2-1/2 MC LACASTA, Joaquim   226

Avui em toca escriure la crònica d'una derrota. La veritat es que a mig matí res feia pensar que les coses acabarien així i semblava que aconseguiríem una victòria prou còmoda. Però els jugadors del Foment han fet una gran remuntada i s'han anotat una victòria que no aconseguien des de feia 12 anys.

El matx ha començat molt bé pels locals ja que en Daniel Garrido ha calculat malament una variant i s'ha deixat peça sense compensació, de manera que l'Esteban Montilla s'ha anotat una victòria ràpida, i a més amb negres. Paral·lelament el Marc Pascual igualava sense dificultats davant en Joaquim Lacasta. També han fet taules relativament ràpides en Guillem Baches i Jordi de la Riva, mentre que el MI Josep A. Lacasa ha tingut posició pràcticament guanyadora però no ha pogut rematar a l'Alfonso Jerez (una frase habitual en les partides d'aquest gran jugador del Foment Martinenc). Mentrestant el cronista guanyava al MC Xavier Àvila després que aquest no veiés una jugada que el deixava completament lligat, i l'Eduard Ibañez i en Josep Paredes en una posició pacífica.

Amb el 4-2 a favor semblava que ens en sortiríem. López i Bofill estaven millor, en Victor Vehí tenia un final de torres difícil i en la partida del Michael i el Manel Granados podia passar qualsevol cosa. Però increïblement els 4 punts han acabant essent tots per a l'equip visitant. La clau ha estat la partida de l'Àlex Bofill, que ha tornat a jugar molt bé però no ha vist una senzilla rematada i s'ha complicat una mica. Després, quan semblava que ho tornava a tenir tot controlat, ha perdut per temps per segona vegada aquesta temporada. Amb aquesta derrota les coses es complicaven molt, perquè López començava a quedar malament i Vehí estava quedant perdut. L'única esperança era la partida del Michael, però en uns apurs de temps bojos en Manel Granados s'ha emportat la millor part i el punt sencer. Aquí ja estava tot decidit, ja que les altres 2 partides només eren qüestió de temps. Efectivament, Torrecillas i Narciso han guanyat i han situat el 4-6 definitiu al marcador.

Amb aquesta derrota els matxs que queden es tornen trascendentals, sobretot el Terrassa-Uga d'aquí a dues setmanes. Qualsevol dels 3 equips pot guanyar el Campionat de Catalunya per equips d'aquest any.

Daniel Alsina

 

PRIMERA DIVISIO I 
Congrès - Sant Adrià         2'5 - 7'5
Figueres - Sant Andreu         5 - 5
Sant Feliu - Olot          7'5 - 2'5
Gran Penya - Lleida          4 - 6
Tres Peons - Mataró          3 - 7

EL FIGUERES “A” EMPATA AMB EL SANT ANDREU I ES MANTÉ LÍDER EMPATAT AMB EL SANT ADRIÀ, EL SEU PROPER RIVAL

Sisena ronda del Campionat de Catalunya per equips i a Primera Divisió comencen a arribar les rondes decisives. Avui el primer equip del Club d’Escacs Figueres només ha pogut empatar contra el sòlid equip del Sant Andreu, i aquest fet combinat amb la victòria previsible del Sant Adrià, fan que el proper diumenge es disputi un matx importantíssim entre aquests dos equips, que probablement decideixi el campió de la categoria, i per tant decideixi l’equip que l’any vinent jugarà a Divisió d’Honor.

En la jornada d’avui el matx s’ha posat ràpidament a favor del Figueres, amb un 2 a 0 al marcador, gràcies a la victòria del GM cubà Frank de la Paz i a una incompareixença de l’equip del Sant Andreu. Però seguidament el nostre conjunt ha patit dues derrotes, que juntament amb unes taules han posat el 2,5 a 2,5 al marcador. En aquest moment, i amb dues partides més pràcticament decidides una per cada equip, l’equip visitant ha proposat l’empat, que després d’una acurada valoració ha estat acceptada per part del Figueres. A les dues victòries esmentades cal afegir la d’Albert Negre.

Ara tot queda pendent del proper matx, corresponent a la setena ronda, a domicili front el Sant Adrià. Caldrà començar a calcular els sistemes de desempat per veure a qui afavoreixen!

Després dels resultats d'aquesta jornada, el Figueres continua en primera posició amb 5 punts empatat amb el Sant Adrià, amb 4 punts queden Mataró i Lleida, St. Andreu 3,5, Tres Peons i St. Feliu 3p, Congrés 1’5, Olot 1 i Gran Penya 0.

 

PRIMERA DIVISIO II 
Barberà - Sant Josep          8 - 2
UGA "B" - Sabadell           5 - 5
Sitges - Barceloneta          5 - 5
Rubinenca - Tarragona         3 - 7
Montcada - Cornellà          9 - 1
RUBINENCA 3 - TARRAGONA 7
 
RUBI    TARRAGONA   
PARLIGRAS, MIRCEA     GM 2567 1-0 KOGAN, ARTHUR        GM 2540 
ROMERO CALDERON, JOAN   MC 2305 0-1 GUTIERREZ MARTINEZ, XAVIER MC 2345 
LOPEZ SANTANA, OSCAR    MC 2275 1-0 MARTINEZ PEÑA, MANUEL    MC 2345 
SORROCHE MARTIN, JOSEP M. MF 2260 0-1 GONZALEZ FREIXAS, ALBERT    2255 
CORTES VENTURA, JOAQUIM    2190 0-1 COLL FRANCES, JESUS     1 2240 
BELSA POSINO, XAVIER      2185 0-1 FERNANDEZ VICENTE, CARMELO   2225 
FORTES GIL, JESUS EMILI    2175 0-1 FARRAN MARTOS, JOSEP      2220 
NAVARRO ALVAREZ, ANTONI    2170 0-1 FARRAN MARTOS, FRANCESC   1 2210 
NAVARRO ORTIZ, JULIAN     2115 0-1 GARCIA RUBIO, JOSEP ANTONI   2185 
RIOS TORONDELL, JAUME     2100 1-0 KHAIDOROV, VIACHESLAV      2170 
 
PROMIG ELO EQUIP        2234 3-7 PROMIG ELO EQUIP        2274 

Avui hem disputat dos matxos. Per una banda, el Tarragona ens ha guanyat bé el matx del "per equips". L'altre matx, el que han disputat els dos GM del nostre grup; l'ha guanyat el nostre jugador. En quan al "per equips", el resultat final és potser massa abultat. En cap moment del mati, hem estat en aquesta situació d'inferioritat. Tots dos equips hem jugat amb intensitat; però segurament el millor equip del Tarragona s'ha acabat imposant de mica en mica. Hem perdut un parell de partides a causa d'aquest ritme de temps (de fet se'ns ha caigut la bandereta a Xavi Belsa i al cronista). Jo tenia un parell de línies clares de taules, en la posició final i buscant més coses; se m'ha caigut la bandereta. El rebulsiu de l'equip, Jaume Rios, ha guanyat. Ha jugat en sustitució del nostre tauler 9 i ha jugat en tot moment molt motivat. TENIM BANQUETA. Un altre aspecte positiu del mati ha estat Oscar López, que per fi ha iniciat la seva llista de victòries. Llàstima que no ens posem massa d'acord i en aquest cas no ha servit de massa a nivell colectiu. Però ara sí, Oscar ja comença a guanyar i això ens anirà bé per a properes jornades. Sens dubte, el nostre equip funciona millor "fora de casa". Com a locals, hem perdut tots el matxos, però fora, no (portem 1 punt i mig de 2). Com deïa a l'inici de la crònica, el nostre primer tauler, Mircea ha guanyat el "seu matx particular" davant un fort jugador com és l'Arthur Kogan. Ha estat una gran partida. El GM tarragoní ha jugat bastant de pressa les primeres jugades; fins que Mircea ha aconseguit un còmode avantatge. Llavors, el que diuen QUESTIO DE TECNICA s'ha imposat. El Tarragona ens ha posat en el lloc que ens correspòn. I que tots sabiem des de un començament. Que no és cap altre que lluitar fins al darrer moment per veure si conseguim la salvació.

 Josep M Sorroche

Sitges 5 Barceloneta 5

Hoy tocaba ir a Sitges, y como no , con bajas… Hoy no pudieron venir SuperAlmeida , por enfermedad, y Ivan , por urgencia laboral. Así pues entraban al equipo Joan Llobet y Raúl Gilabert , debutante en el A.  Y que mejor forma de debutar que sustituyendo en el tablero 4 J. Se esperaba un match complicado, si ya lo era sin bajas, con ellas aun mas.  Pero hoy si que nos lo hemos “currado”. A pesar de empezar perdiendo 1-0 tras la derrota de Raúl en el tablero 4, Tomy Asis ha vuelto a hacer de las suyas y se ha impuesto con negras al MI Miguel Muñoz , 1-1.Denis Barquero tras entrar en la apertura en una loca variante donde entregaba dama por torre y pieza , se ha acabado imponiendo con un juego agudo y preciso. Pere no podía hacer nada frente al MI Beltrán así pues 2-2. A pesar de ir 2-2 las partidas eran favorables a nosotros, Mariano con peón de más, Luis con posición para tablas, Felipe con peón de más , Joan con pieza de más , Pepo con pieza por dos peones y un servidor con calidad de mas . Parecía que hoy por fin haríamos algo bueno , pero las cosas se nos han complicado de mala manera y hemos empezado a sufrir , Luis caía en un despiste y se dejaba red de mate, Felipe no pasaba de las tablas aunque Pepo y Joan ( 2 de 2!!) se anotaban el punto.4,5-3,5. El match ya parecía a favor.. Pero como ya dicen ..”Ganado son vacas” y Mariano con peón de más en un final se dejaba un caballo .. 4,5 -4,5. Solo quedaba un servidor que después de estar toda la partida con ventaja de calidad, me dejaba un peón clave en el final y he tenido que entregar una pieza para entonces ya intentar las tablas. Final de torre contra pareja de alfiles , minuto a cada jugador , las esperanzas de salvación en juego ..Pero después de ofrecer tablas un par de veces .. a la tercera va la vencida y mi jugador no ha tenido mas remedio que aceptar la tercera petición tras quedar en una posición de Alfiles contra torre. Así pues importante resultado el de hoy frente a un equipo que viene de la división de honor, pero con un sabor amargo por los “match-ball” que hemos dejado escapar. La semana que viene, nos la jugamos contra el Rubí…Esto es todo por hoy,  el domingo que viene más.

David Ayza

 

 

SEGONA DIVISIO I 
Catalunya - Sant Martí         2 - 8
Maragall - Malgrat           5 - 5
La Lira - Salt i Girona         4 - 6
Aragonés - Figueres B          8 - 2
Barcelona Vulcà B - La Colmena     1 - 9

 

El Figueres "B" avui jugava a fora contra l’Aragonés i per diferents motius no ha pogut viatjar amb l’equip complet, cosa que feia encara molt més difícil qualsevol intent de puntuar. El resultat final ha estat de 8 a 2 a favor de l’Aragonés, i novament cal tornar a destacar l’excel.lent victòria de Miquel Marull contra un jugador amb l’Elo molt superior al seu. Cuevas i Trias han aconseguit taules. Amb aquesta derrota, l’equip “B” pràcticament consuma el descens, per altra banda previsible. Però queden tres rondes per intentar puntuar.

Per començar cal dir que el Centre Cívic del Casinet d’Hostafrancs és la seu de tres clubs d’escacs amb els seus respectius filials. Per això aquest matí hi havia prop de 100 persones jugant a escacs. També hi havia molt moviment a la seva sala d’actes, degut a que es jugava un torneig de “magic”, on segons he sentit dir a un dels organitzadors han batut el rècord d’anteriors torneigs, ja que jugaven 229 persones. Respecte els escacs, el primer equip ha guanyat a casa del Catalunya en un matx en el que hem tingut bastanta sort. Com a mínim dos partides que estaven perdudes les hem acabat guanyant i així hem aconseguit un resultat més abultat del que semblava a mig matí seria el final. L’equip B no ha tingut res a fer amb el potent Ateneo Hortenc. Però l’equip C anava reforçat amb tots els efectius disponibles, i ha aconseguit unes importants taules davant el fort Comtal A, que ens donen algunes possibilitats d’eludir el descens. Cal dir que el jugador més fluix dels nostres rivals tenia un elo de 2010, davant un 1775 per la nostra part. Important victoria del Marc Sánchez de 9 anys davant un 2020, que ha decidit el matx. L’equip D no ha puntuat mentre que el E ha guanyat a Sant Cugat un matx important per eludir el descens. Agriar els jugadors que hi han anat, encara que a alguns no els hi anava bé, igual que els que han fet desplaçaments llunyans d’altres setmanes. Sempre amb el sacrifici d’alguns jugadors, s’afavoreix l’entitat. L’Equip F s’ha presentat amb dos jugadors, que han tret 1,5 punts, i l’equip G s’ha presentat amb 3 jugadors que han empatat a dos.

Ricard Llerins


SEGONA DIVISIO II 
Gavà - Jake              5'5 - 4'5
Catalonia - Bellvitge Aecs       6 - 4
Castellar - Centelles-Taradell    3'5 - 6'5
Castelldefels - El Prat        6'5 - 3'5
Vilafranca - Sant Boi B         5 - 5

2a div. gr II

CATALONIA 6 EEB-AECS 4

Hem anat amb baixes i hem perdut, com era lògic. Encara el resultat ha estat més apretat del que haguessim esperat davant el líder. I poca cosa més. He saludat algun amic que feia temps que no veia i pensava que com a mínim guanyaria el nostresegon equip, cosa que tampoc ha estat possible. I assenyalar que el primer tauler de l'equip F, Cristian Corrales porta 6 de 6 . Quan aprengui a donar el mat de Rei i Torre contra R no sé de què serà capaç!

Miquel Fernández Díaz

 

GAVA A 5,5  JAKE 4,5 
   
Pablo Raineri  2345 1-0 Dominguez   2235 
Blas Rodriguez  2200 0-1 Langa     2225 
Albert Gallego  2195 1-0 Ponce     2180 
Joaquin Benítez 2170 0-1 Marchador   2165 
Miguel Torrijos 2135 1-0 Espuny     2145 
Emilio Muñoz   2120 0-1 Altara     2125 
Daniel Reyes   2110 1-0 Saiz      2085 
Antonio Morillas 2080 1-0 García Márquez 2070 
S Bonay     2035 0,5 Madrid     2055 
Vicente Gómez  2025 0-1 Gomez-Pardo  2015 

Una victoria más, de aquí al cielo ¡!!!!!¡. Sin embargo tal y como refleja del resultado (5,5-4,5) el match ha sido de infarto y se ha resuelto al final, de manera positiva para nosotros, gracias a un “partidón” de Albert. Y no quiero decir que los triunfos de Morillas y Torrijos ( jo!! 5,5 puntos de 6) no hayan tenido nada que ver, ó que el punto que Pablo no haya sido decisivo, ó que el “sacrificio” de Dani no haya valido la pena (viene con sueño y gana), ni siquiera que las tablas de Bonay no hayan sido fundamentales (continúa imbatido), pero es que Albert, y su partida, ha hecho que más de uno (de un equipo y del otro) estuviésemos aguantando la respiración más de lo que aconsejan los médicos. Como anécdota os diré que, hasta Pablo (Don “nervios de acero”), me ha confesado que estuvo sufriendo hasta que el jugador del Jake inclinó su rey.

Bien, pero el pasado es el pasado, y la próxima semana nos espera el Sant Boi, que ya nos ha “amenazado”, en su crónica de hoy, con sacar un resultado positivo: ya lo veremos porque nosotros estamos dispuestos a no perder ni un solo encuentro este año.

¡Que me escuchen en Sant Boi, en El Prat y hasta en Manresa!

Blas Rodriguez http://www.escacsgava.tk CASTELLAR     3.5  CENTELLES i TARADELL 6.5
 
G.Calaf     ( 2360 )  1  Baños       ( 2250 ) 0
G.Rocabert   ( 2290 )  0  Fabré Massana   ( 2225 ) 1
M.Moya     ( 2185 )  1  Presseguer     ( 2220 ) 0
JM.Calaf    ( 2120 )  0  Santi Simon    ( 2150 ) 1
M.Campos    ( 2115 )  0  Xavi Torras    ( 2135 ) 1
R.Da Silva   ( 2095 )  0  Valldeoriola    ( 2125 ) 1
X.Torrents   ( 2095 )  0  Sors        ( 2120 ) 1
J.Trescastro  ( 2095 )  1  Fabré Vila     ( 2095 ) 0
T.Campos    ( 2075 )  0.5 Recoder      ( 2090 ) 0.5
J.Navinés    ( 1990 )  0  Pou        ( 2060 ) 1 

Per fí el Centelles i Taradell torna a guanyar un partit, com semblava que donava per decontat la setmana passada ( ho sento) .Res mes equivocat que una victoria senzilla , ha estat un matx força complicat però on , al inrevés que les propassades setmanes a la fí s´ha decantat al nostre favor: Els primers en acavar , la única partida no definida entre Jordi Recoder i Tetista Campos que han fet taules; després Sors i Valldeoriola han guanyat les seves partides i tot seguit puntuavan pel Castellar el M.C. Guifré Calaf que entrant les peces per la diagonal a forçat la rendició de Baños que ha ofert força resistencia ;Moya ha guanyat a Pep Presseguer i Trescastro a Miquel Fabré Vila. així s´ha posat el 3.5-2.5 al marcador. JM Calaf ha proposat taules a Santi Simon, que la tenía be, en mirar-ho Xavi Torras tenía calitat de menys, el MC Fabré mes o menys igualat amb el MC Rocabert, el DR. Pou la donavam per guanyada , així que fins hem pensat en un 5-5; però Simon ha refusat taules al deixar-se Rocabert una torre neta. La resta de les partides s´han guanyat. Molt bé el capita Xavi Torras que ha acorralat el Rei del seu rival , i servinse de les Torres de l´altre ha donat mate amb l´ajut del Cavall. No ha volgut ser menos Santi Simon aquí mat amb T i A contra T i A i , i el Dr.Pou ha guanyat per acavar el resultat de 3.5-6.5

Jordi Lázaro ( aquest any , només cronista)

web del Sant Boi

SEGONA DIVISIO III 
Tarragona B - Calaf           6 - 4
Balaguer - Mollerussa         8'5 - 1'5
Pardinyes - Amposta          5'5 - 4'5
El Vendrell - Peo Vuit         7'5 - 2'5
Igualada - Santa Coloma de Queralt    4 - 6

EL VENDRELL 7,5 - 2,5 PEO VUIT

El vendrell ha conseguido una importantísima victoria ante el peo vuit por 7,5 a 2,5. El mach lo empezábamos muy mal , ya que nuestro primer tablero perdia el tren y no llegaba a tiempo para jugar (0-1). Pronto yo mismo resolvia mi partida y daba igualdad al mach, al que luis loher aportava otras tablas en una cerrada posición. (1,5-1,5) A continuación Miguel Ángel Mateos i Francisco.J Salas daban también el punto en buenas partidas. faltaban por decidir las mesas de delante, y no defraudaron. Más tarde Manolo Palacios, Gravil, y Saumoy resolvian los 3 sus partidas con el punto a favor, y ponian el resultado en 6,5-1,5. Las partidas que faltaban acabaron con una gran victoria en un final de León y de la derrota de nuestro segundo tablero santi sanchez, que ponían en el resultado final un importante 7,5 a 2,5!!!


PREFERENT BARCELONA I 
Congrès B - Sant Andreu B         6 - 4
Cornellà B - Foment Martinenc B     2'5 - 7'5
Peona i Peó - Ideal Clavè         5 - 5
Frederic Mistral - UPC         4'5 - 5'5
Tres Peons B - Torrenegra        5'5 - 4'5


Congres B 6 - 4 Sant Andreu B

La Nota negativa ha estado protagonizada por un jugador del Congres, que al ver incrementar el marcador a su favor, ha propinado una pública y sonora "butifarra", sin que sus compañeros lo reprendieran. Eso ha sido un gesto muy feo tanto del jugador como del Club. Que sirva este escrito de pública denuncia.

Sergi Castellano

En contra de mi costumbre, no participo ni en foros ni en chats, pero hoy intervengo en esta página para responder al Sr. Sergi Castellano sobre su comentario del match Congrés "B"-St. Andreu "B" de la 6ª ronda del Campeonato de Catalunya por equipos, categoría Preferente: Dicho Sr. Castellano, antes de escribir en contra de nadie, debería saber que:

1º: Quien ha hecho dicho gesto no era un jugador. A caso es culpable un equipo, pongamos por ejemplo de fútbol, porque un espontáneo actúe in cívicamente (Recordemos el caso del cochinillo del Campo del Barça, ¿es culpable toda una afición, todo un club? Para el Sr. Castellano parece que si.

2º: ¿Que sabe el Sr. Castellano si se le ha llamado la atención?: a) Yo como vicepresidente lo he hecho y b) Javier González, jugador y delegado del equipo también lo ha hecho.

3º.: El espectador que ha efectuado, no el feo sino el maleducado gesto, ha pedido disculpas a un responsable del Sant Andreu.

El señor Castellano antes de cargar contra una institución, en este caso a quien represento Club D'Escacs Congrés, debería cerciorarse de todos los datos, pues tal como lo cuenta, no está haciendo como dice una denuncia pública sino una injuria.

En mis 34 años en este Club, nunca hemos estado envueltos en ninguna polémica, al contrario tenemos una bien merecida fama de Club respetable y hoy por parte de los responsables lo hemos vuelto a demostrar.

El cuerpo tras la nota del Sr. Castellano me pide muchas cosas, pero simplemente diré que lamentamos haber frenado la excelente trayectoria del Sant Andreu en la competición, por la calidad de su equipo a buen seguro que se repondrán y en mi opinión y mi deseo (tengo conocidos de muchos años ahí) subirán de categoría. Hoy sencillamente ha sido un traspiés, y como debe ser ley en el deporte toca felicitar al ganador y reconocer el esfuerzo y trabajo del contrario.

Fdo. José Ramírez López (Vicepresidente Club D'Escacs Congrés)

Como aclaración sobre el incidente que se produjo el domingo en el encuentro Congrés B - Sant Andreu B me gustaría hacer las siguientes precisiones :

1) Que, efectivamente, se realizó un gesto poco elegante por parte de una persona que estaba en la sala en el momento que un jugador del Sant Andreu (mi hijo Adrià) daba por perdida su partida.

2) Yo, personalmente, le llamé la atención sobre este comportamiento antideportivo y le recordé que a pesar de no haberlo realizado directamente delante del jugador , este actuación seguía siendo igual de reprobable.

 3) Inmediatamente este Señor, que me dijo su nombre pero no lo recuerdo, me pidió disculpas y perdón en repetidas ocasiones reconociendo su mal comportamiento y que no sabía como había actuado así, tal vez movido por las ánsias de que su equipo ganara despues de una mala temporada..

4) Que no solamente me pidió perdón a mí sino que también lo hizo con Adrià, que creo no se había enterado de todo lo que había pasado con anterioridad.

5) Que otros jugadores del Congrés, supongo que delegados de otros equipos, también me pidieron disculpas.

Por todo ello quiero expresar mi opinión particular de que este ha sido un incidente sin importancia atendiendo no al hecho en si, sino a la forma como se resolvió in situ, reconociendo el error y pidiendo disculpas. Yo, repito otra vez que a título particular, quisiera manifestar mi intención de olvidar este incidente y continuar con las buenas relaciones que estos dos Clubs siempre han tenido.

Saludos: Javier Pueyo

Amigo Javier: Aprecio enormemente tus palabras, a las vez que como ya he hecho en mi escrito considero maleducado el gesto de uno de nuestros socios. El hecho me dolió doblemente debido a que fue en contra la persona de tu hijo, habida cuenta de que nos conocemos desde hace ya bastante tiempo, y la buena relación que mantiene nuestros hijos. Por parte del Congrés y mía personal, también considero debe quedar cerrado el asunto, sin que en absoluto se vean deterioradas las históricas buenas relaciones entre los dos club vecinos.

José Ramírez (Vice-presidnete Club D'Escacs Congrés)

 

PREFERENT BARCELONA II 
Aurora Català - Sant Josep B      5 - 5
La Colmena B - Ateneo Colón B     4'5 - 5'5
Cerdanyola Mataro - Peona i Peó B    5 - 5
Masnou-Casino - Badalona        3 - 7
Sant Adrià B - UGA C          7 - 3

La Colmena B 4,5 - Ateneu Colón B 5,5

Avuí tocava un matx dur amb un dels equips més forts del grup: La Colmena B. Cap dels dos equips ha presentat l'alineació titular però es preveia un matx força disputat. Des de bon començament, el matx ja se'ns ha posat molt complicat ja que el Carles s'ha deixat un alfil a l'obertura i després de marejar la perdiu durant una estona ha hagut d'abandonar. A més, el Raúl Arza, tradicionalment un dels més batalladors de l'equip, ha entaulat ràpidament la seva partida ja que ha vingut a jugar mig malalt. I el Chus Martínez , que és sòlid com una roca, s'ha equivocat en una captura de peons i li han montat un atac al rei que no ha pogut parar. Un començament nefast. La cosa pintava molt malament: 2,5 a 0,5 en contra, el nostre pichichi Iván Pérez anava amb peó de menys i jo (Fontanillas) anava una mica just de temps... Llavors el cadet Adrià Pérez ens ha donat una mica d'oxigen i ha guanyat la seva partida i ha pogut contrarrestar la posterior derrota de l'Iván. La cosa pintava encara molt lletja amb 3,5 a 1,5 en contra però jo he pogut passar el control i mica en mica he anat redreçant la posició fins que he creat fortes amenaces al rei que han culminat en mat. Quedaven 4 partides i havíem de guanyar-ne 3. La cosa no semblava gaire descabellada ja que tots els nostres jugadors estaven una mica millor però González ha fet una falsa entrega i, amb qualitat de menys, ha perdut poc després. Més emoció encara! Havíem de guanyar les tres partides restants si volíem puntuar. Semblava possible perque teníem avantatge material a les tres però un sol error podia deixar-nos KO. Llavors l'Enric Vidal ha fet valer un peó de més i ha guanyat en un final de torres i peces menors. Tot depenia llavors de les noies de l'equip, la Sílvia i la Diana. Sílvia tenia dues qualitats de més en un final sense dames i ha guanyat el final mentre que la Diana, per fi amb blanques, ha aconseguit també imposar-se en un gran final amb qualitat de més. Finalment salvàvem el matx per un ajustadíssim 5,5 a 4,5 i sumem el nostre sisè punt d'equip. Anem líders sí, però la setmana vinent ens tocarà un fort Cerdanyola Mataró que voldrà atrapar-nos en la general. Tot està encara molt obert...

Joan Fontanillas

 

PREFERENT BARCELONA III 
Barberà B - Montcada B        4 - 6
Vic - Rubinenca B          7'5 - 2'5
Cerdanyola Valles B - Montmeló    7 - 3
Santa Perpetua - Terrassa B      1 - 9
Granollers - Mollet         9'5 - 0'5
PREFERENT BARCELONA IV 
Passió - Avinyó            5 - 5
Berguedà - Padró           6'5 - 3'5
Sitges B - Sant Feliu B        4 - 6
Olesa - Sant Sadurní          5 - 4 una partida comite
Santpedor - Catalonia B       5'5 - 4'5
PRIMERA BARCELONA I 
Catalunya B - Tres Peons C      2'5 - 5'5
Maragall B - Escola d'Escacs      5 - 3
Barceloneta B - La Lira B       3 - 5
Sant Martí C - Comtal         4 - 4
Cecob - Natació Barcelona      5'5 - 2'5

Barceloneta B 3 La Lira B 5

Somos carne de cañón del equipo A, ellos tenían dos bajas y ¡hala! el B a jugar con 6, que se le va ha hacer. Por lo menos el A ha cumplido y ha conseguido un meritorio empate en el local del Sitges. La Lira B ha presentado un equipo serio con 5 o 6 2000 y arrancar con 2-0 siempre es complicado.

CECOB 5,5 - NATACIÓ BARCELONA 2,5
 
1. J.Morcillo (2160) - J.Golobardes (2010) 1-0
2. J.Gabarró (2145) - F.Canevas (2010) 0-1
3. M.Costa (2130) - J.Gil (2010) 1-0
4. D.Montoya (2055) - J.Calvet (2000) 0-1
5. G.Costa (1985) - J.Ravenet (1990) 1-0
6. M.Santolaria (1980) - R.Torras (1850) 1/2-1/2
7. A.Font Illescas (1930) - F.Arroyo (1805) 1-0
8. M.Conde (1915) - C.Alum (1715) 1-0 

Victòria a l'estil de les d'aquest any: patint fins a les 14 hores i amb una absoluta incompetència per deixar mort el matx, cosa que ve succeint massa vegades aquest any. A les 12 hores la situació era la següent: victòries força clares d'un servidor, de Costa pare i fill i de Conde, i derrota d'un Gabarró espès. El marcador assenyala 4-1 i queden tres partides: Montoya estava una mica pitjor, Axel Font una mica millor i Santolària, com sempre, pintava 1X2. Cap dels tres en cap moment ha demanat taules, ni han buscat continuacions simplificadores i que deixaven les partides mortes i això ens ha costat dues hores de sofriment: els finish s'acostaven i alguna posició es complicava massa. Potser les partides estaven millor, però avui els jugadors del CECOB han arriscat massa només per intentar guanyar el punt sencer (ditxós elo!). Avui ens n'hem sortit però la setmana que ve aquests atacs de supèrbia a no ens serviran i com anem amb aquest plan el Comtal ens clavarà un resultat de tennis. Veurem que passa...

Finalment, observo que cada cop hi ha menys aliniacions penjades en aquesta pàgina. Crec que hem arribat a un punt en què la gent es prepara fins i tot en categories cafeteres com aquesta i no vol donar cap pista sobre el seu equip habitual. Potser se solucionaria si la federació publiqués, com va fer l'any passat, TOTS els ordres de força. Tot i això, els equips A seguim estan, en aquest sentit, en desavantatge amb els B i C, amb aliniacions molt menys previsibles. Coses del per equips...

Jordi Morcillo (CECOB)

 

PRIMERA BARCELONA II
Arenyenc - Calella                  7'5 - 0'5
Mataró B - Masnou-Casino B            6 - 2
Canet - VACANT                        8 - 0
Foment Martinenc C - Agusti           3 - 5
Sant Martí B - Ateneo Hortenc         2 - 6

Foment "C" - C.E. Agustí 3-5

  A. Jerez      2095  - Cabot      2100  0-1
  Palau       2065  - Vera      2065  0-1
  Lluís       2015  - Carrey     2040  tablas
  Carreño      2000  - Viñas      2025  1-0
  Heredia      1945  - Ojeda      1985  -.+
  J. López      1920  - Morreres    1905  tablas
  Demestres     1905  - Rull      1870  tablas
  Bes        1885  - J. Robla    1850  tablas

 

La visita al Foment "C" se esperaba dura. La semana pasada habían derrotado al líder Hortenc, plagado de dosmiles, también habían dado buena cuenta del Arenyenc, uno de los favoritos del grupo, pero los filiales de los grandes ya se sabe que son irregulares. Hoy no se ha presentado el quinto tablero, lo que parecía dar facilidades al Agustí, pero nada que ver con la realidad. Carrey consiguió unas milagrosas tablas ante el joven Lluís, igual que Morreres ante J. López . El de Molins por fin puntuó con un continuo con pieza de menos. En el tablero 8 el cronista se vio favorecido por el impulsivo Bes que había conseguido una posición favorable pero que se dejó un jaque intermedio. Vera ganaba a Palau, (¿el bueno o el malo?), por fin con solvencia, y Cabot vencía a Jerez (el malo). Viñas (el malo según Palau), (el de menos ELO según el delegado del Agustí), rompía su racha de 4 victorias consecutivas derrotado por un sólido Carreño.. Con el match decidido Rull hizo tablas (lo eran) ante el veterano Demestres. Ya que no jugaban en casa ni el primer ni el segundo equipo del Foment, pensábamos que jugaríamos con relojes digitales, pero se ve que no tenemos bastante categoría y los tienen reservados para las figuras, bueno en el armario seguro que no se estropean.

Un saludo J. Robla.

 
PRIMERA BARCELONA III 
Terrassa C - Ceam           4 - 4
Torrenegra B - Sant Quirze      3 - 5
Ullastrell - Cerdanyola Vallès C  1'5 - 6'5
Montcada C - Badia         4'5 - 3'5
Sabadell B - Mira-Sol        2'5 - 5'5
PRIMERA BARCELONA IV 
Manresa - Santpedor B         6 - 2
Piera - Suria            6'5 - 1'5
Sant Joan de Vilatorrada - Martorell 4 - 4
Sallent - Castellet          4 - 4
Capellades - Catalonia C       
PRIMERA BARCELONA V 
Incresa - Esplugues         4'5 - 3'5
Cornellà C - Gran Penya B       4 - 3   una partida al comite
Viladecans - Collblanc        2 - 6
Moli Nou - Set a Nou        3'5 - 4'5
Jake B - Sant Boi C          3 - 5
 
web del Sant Boi
PRIMERA BARCELONA VI 
Sant Pere - Paretana         6'5 - 1'5
Calldetenes - Vic B          6'5 - 1'5
L'Esquirol - Castellar B       3'5 - 4'5
Cardedeu - Terrassa D          5 - 3
Sant Boi de Lluçanès - Les Franqueses  2 - 6 
SEGONA BARCELONA I 
Comtal B - Tres Peons D        3 - 5
La Lira C - Peona i Peó C       6 - 2
Ideal Clavè B - Ninot         3 - 5
Foment Martinenc D - Ateneo Colón D  4 - 4
Barcelona Vulcà C - UGA D 
SEGONA BARCELONA II 
Ateneo Colón C - Tres Peons E       5'5 - 2'5
Santcugatenca - Sant Martí E 
Barceloneta C - Foment Martinenc E    6'5 - 1'5 
Peona i Peó D - Congrès C         5'5 - 2'5
Sant Adria C - La Colmena C        5'5 - 2'5
SEGONA BARCELONA III 
Arenys de Munt - Sant Josep C 
Mataro D - Ateneo Vilassanès        4 - 4
Circol Catòlic - Cerdanyola Mataro C   3'5 - 4'5
Malgrat B - Cerdanyola Mataro B       2 - 6
Laetania Alella - Mataro C         2 - 6
SEGONA BARCELONA IV 
El Prat B - Vilafranca B          2 - 6
Molins de Rei - Castelldefels B       5 - 3
Penya Ribes - Sitges C 
Moli Nou B - Gavà B             1 - 7
Bellvitge Este - Sant Feliu C        5 - 3
Moli Nou B 1 - 7 Gava B
 
El Gava B s'anota el cinquè punt i manté les opcions a l'ascens.
 
http://www.escacsgava.tk
 
 
Oriol Ros
SEGONA BARCELONA V 
Llinars del Vallès - Granollers B     4'5 - 3'5
Bigues i Riells - Caldes Montbui     4'5 - 3'5
Centelles-Taradell B - Montornès     6'5 - 1'5
Santa Perpetua B - Canovelles       1'5 - 6'5
Ronçana - Sant Llorenç Savall        0 - 8
SEGONA BARCELONA VI 
Barberà C - Paretana B          7 - 1
Mollet B - Rubinenca C         3'5 - 4'5
Lliçà d'Amunt - Cerdanyola Vallès D   3'5 - 4'5
Castellbisball - Castellar C       4 - 4
Barad - Sant Llorenç Savall B       8 - 0
Nº elo CASTELLBISBAL 4 - 4 CASTELLAR "C" elo Nº
1 2025 Jesús Giner   1 - 0 Bayona 1905 22
2 2010 Víctor Ruiz   1 - 0 Carbones 1885 23
3 1925 Jordi Jorba   1 - 0 Puig 1870 24
4 1840 Jordi Marcer  0 - 1 Bassa 1850 25
5 1845 Xavier Albert  0 - 1 Gonzalez 1845 27
6 1835 Jordi Ibáñez   1 - 0 Sanz 1835 29
7 1780 Martí Pintó   0 - 1 Marin 1800 35
10 1700 Avenir Aleksi 0 - 1 Cabero 1745 43

LLÀSTIMA

Vam estar a punt d'aconseguir guanyar el matx, només dir que a les 12 del matí anàvem guanyant 4-0, i el 4-4 ens va deixar mal gust de boca. Aquest cap de setmana a Castellbisbal es celebraven els 3 tombs, i de bon matí hi havia més moguda que de costum. Els companys del Castellar ho van notar i van arribar 20 minuts tard, com a conseqüència dels problemes d' aparcament. A més nosaltres com a novetat teníem 2 baixes, les de Alex i Santos, així doncs Pinto s'estrenava a segona categoria després d'haver fet bons resultats al primer taulell de l'equip B a tercera categoria. Víctor, com de costum, no va tardar a guanyar, i encetava el marcador (1-0). Jorba va tenir una trifulga amb el Sr.Puig, donat que aquest últim havia tocat una peça i no la va moure. En aquest fet vam haver d'intervenir els delegats donat que no es posaven d'acord ambdós jugadors. Finalment el Sr.Puig abandonaria la partida, tot i les bones intencions del nostre equip de deixar passar aquest fet, el tema quedaria resolt com a bons companys, i no aniria més (2-0). En aquests moment Jesús també guanyava la seva corresponent partida (3-0). En mig d'aquest "tinglado" jo vaig perdre l'orientació de la meva partida i vaig fer una "cagada memorable", que encara em deixava continuar jugant uns instants més. Mentrestant Ibáñez, va fer escac mat al seu jove contrincant, que no va saber treure fruit d'una partida que duia ben encarrilada (4-0). Poc després el cronista cauria víctima dels seus actes (4-1). Els del Castellar agafaven aire. Restaven 3 partides en joc. En els taulells 7 i 8 els del Castellar es veien lleugerament millor, en canvi en el 4 no es veia progressió i tot apuntava a les taules. Marcer ens hauria donat aquest mig punt que ens mancava per guanyar el matx. Deixant passar l'estona les coses es posarien en el seu lloc, i Pintó i Avenir caurien junts (4-3). Ara tot quedava en mans d'en Marcer, i del seu jove contrincant, Santi Bassa. El jugador del Castellar li hauria signat les taules a Marcer feia hores, però l'equip no li permetia fer-ho, i havia de guanyar o morir. Tots pensàvem que el jugador del Castellar no aguantaria la pressió, i que la veterania de Marcer jugava al nostre favor. Portaven 4.5 hores de partida quan Marcer va calcular malament el que per ell serien taules, i arriscant com un valent va perdre la partida davant de la mirada atònita de tots els companys (4-4). Si jo fos del Castellar titularia aquest article: Remuntada memorable, doncs poc s'esperaven amb un 4-0 en contra poder empatar el matx. S'ha de reconèixer que el Castellar porta mig equip bastant jove, que bàsicament són els que van treure el matx endavant, mentre que els veterans no van poder fer valer aquest factor. Aquesta setmana Avenir ha vist la seva primera derrota, i perd el liderat de pitxixi a favor de Víctor, que continua inbatut amb 5 punts. El segueixen Avenir i Ibáñez a 4.5, i Jesús amb 4. Les 3 jornades restants per la fi del campionat són decisives si volem assolir per segon any consecutiu l'ascens. Si les guanyem totes, segurament ens assegurarem la segona plaça, però tot està molt obert encara, i el Cerdanyola apunta a ser un candidat fort.

Xavier Albert del Castellbisbal www.escscscsb.galeon.com

 
BAIXES, EXCURSIONS, NERVIS I... VICTÒRIA

LLIÇÀ D'AMUNT 3,5 - CERDANYOLA D 4,5

1. Josep Maria Salvans 	 (2285)	- Guillem Planas      (1985)  	+-
2. Jordi Herms	     (2205)    - Jordi Canónigo      (1955) 	+-
3. Cristina Pérez	 (2010)	- Jordi López        (1915) 	1-0
4. David Alcaraz	 (1760)    - Carlos Giménez       1845) 	1/2
5. Angel Boixader 	 (1755) 	- Iñaki Orio         (1790) 	0-1
6. Mario Rubén Giménez  (1700)	- Alejandro Fernández    (1790)  	0-1
7. Jordi Soley 	     (1700)	- Victor Quesada       (1780) 	0-1
8. Nuria Boixader	 (1700)	- Emilio Juárez       (1700)	0-1

Teníem constància de que l'equip rival era un equip descompensat: tres taulers molt bons, i gent de 1700 per sota. Tenint en compte aquesta circumstància, la tàctica era clara: deixar els dos primers taulers buits i intentar guanyar per sota. D'aquesta manera, sabíem que seria complicat remuntar un 2-0 però ens donava més opcions per guanyar el matx. Però encara hi havia més dificultats, ja que ens hem perdut al poble i hem arribat gairebé 20 minuts tard. Després d'això, ja ens estaven esperant a la porta, i començava el matx amb el ja esmentat 2-0. L'Emilio Juárez tornava a jugar una partida molt bona (i això que diu que acaba de començar!) i escurçava les distàncies. L'empat arribava a mans del Victor, que d'aquesta forma es ressarcia de la derrota de diumenge passat. Però el Jordi López perdia en 20 jugades, i ens posava amb el 3-2. A partir d'aquí, han començat els nervis. A més, el soroll dels partits de bàsquet que s'estaven jugant al pavelló distreien de tant en tant. L'Iñaki Orio s'havia posat amb qualitat de més i l'Alejandro Fernández tenia un final complicat. Tot semblava que quedava en mans d'aquest cronista el resultat final (que per fi podia jugar una partida). El meu final ha estat força complicat, fins i tot estava per perdre, però s'havia d'aguantar. Mentre el meu final es complicava, l'Iñaki Orio aconseguia més avantatge, i l'Alejandro també es posava amb peons de més. Per tant, tot semblava que de mi depenia si guanyàvem o empatàvem. El cas és que no sé com ha anat, però m'he posat amb un peó de més. I potser el final es guanyava, però el cansament feia que demanés taules. Poc després, queien els dos punts de l'Iñaki i l'Alejandro cap al nostre bàndol, i ens donava la victòria. Hi ha hagut molt patiment, però encara queda molt més, davant les jornades decisives amb Castellbisbal i Barad.

El primer equip de Cerdanyola ha acabat, un cop més, quan creuàvem la porta del local. Han acabat 5-5 amb el Reus, resultat amb el qual s'asseguren la permanència. El Cerdanyola B ha guanyat, en aquest cas al Montmeló, per 7-3. I el Cerdanyola C, que feia la ja tradicional sortida (tot i que és més habitual pel D) cap a Ullastrell, també ha guanyat. L'única mala notícia ha estat la derrota del Cerdanyola E davant el Terrassa E per 3,5-0,5, amb unes úniques taules de l'Angel Cabello, habitual al D.

Calos Gimenez

 
 
SEGONA BARCELONA VII 
Balsareny - Igualada B         6'5 - 1'5
Catalonia D - Moia           3'5 - 4'5
Martorell B - Montbui          4 - 4
Monistrol - Puigcerda          1 - 7
Santpedor C - Cardona          0 - 8
SEGONA BARCELONA VIII 
Aurora Català B - Cervelló      1'5 - 6'5
Sant Feliu E - Sant Feliu D       5 - 3
Sant Martí D - Espiga de les Corts   0 - 8 incomparecencia
Bellvitge Aecs B - Sant Joan Despí  3'5 - 4'5
Once - Sant Boi D           5'5 - 2'5

 

web del Sant Boi


TERCERA BARCELONA I 
Congrès E - Tres Peons F         1 - 3
Maragall C - Ateneu Barcelonès     1'5 - 2'5
Espiga de les Corts B - Collblanc C   3 - 1
Peona i Peó E - Comtal E         2 - 2
Cecob C - La Lira E 
TERCERA BARCELONA II 
Catalunya C - Cadena          1'5 - 2'5
Bellvitge Aecs F - Escola d'Escacs B   4 - 0
Hostafrancs B - Collblanc B      1'5 - 2'5
Peona i Peó H - Congrès G        4 - 0
Comtal D - La Lira D           0 - 4
TERCERA BARCELONA III 
Colon F - Comtal C          0'5 - 3'5
Sanllehy - Peona i Peó G        4 - 0
Hostafrancs - Ideal Clavè C 
Colon G - Congrès D           1 - 3
Cecob B - La Lira F           3 - 1
TERCERA BARCELONA IV 
Badalona C - Once B           4 - 0
Jake D - Peona i Peó I         4 - 0
Ideal Clavè D - Sant Marti G      2 - 2
Sant Andreu C - Congrès F        3 - 1 
Tres Peons G - Bellvitge Aecs E     0 - 4
TERCERA BARCELONA V 
Arenyenc C - Sant Adrià E         4 - 0
Mataro H - Malgrat C          1'5 - 2'5
Arenyenc B - Canet C           3 - 0 una partida al comité
Badalona B - Santa Susanna       0'5 - 3'5
Calella B - Mataro G           4 - 0
TERCERA BARCELONA VI 
Arenyenc E - Sant Josep D       1 - 3
Mataro F - Artigues          1 - 3 
Arenyenc D - Canet B         0 - 4
VACANT - Canet D           0 - 4
Sant Adrià F - Mataro I        0 - 4
TERCERA BARCELONA VII 
Agusti B - Sant Adrià D        2 - 2
Mataro J - Badalona D         0 - 4
Artigues B - Sant Martí F      2'5 - 1'5
VACANT - Colon E           0 - 4
Peona i Peó F - Mataro E       4 - 0

C.E- Agustí "B" - Sant Adriá "D" 2-2

Llegaban los lideres exultantes con el pleno de victorias. No trajeron al número uno, con lo que "Pelut" Doménech se quedó sin jugar y ya van tres. ¿Dará miedo de verdad?. Faraudo cumplió, pero Betorz Casanova y Cantan Betorz (los primos) se quedaron sin puntuar. Todo prácticamente decidido en este grupo. Si no hay un cataclismo el S. Adriá "D" jugará en segunda el año que viene. Felicidades.

Un saludo J. Robla.

 

TERCERA BARCELONA VIII 
Castellar G - Barad B        4 - 0
Mira-Sol C - Castellbisball B    1 - 3
Ullastrell B - Palau-Solità C    0 - 4
Sant Quirze B - VACANT        4 - 0
Ceam C - Badia C           1 - 2 incomparecencia doble


MIRASOL B 0,5 - 3,5 CASTELLBISBAL C

Gran victoria del equipo C Adam realizó una gran partida que domino de principio a fin sin dar ninguna oportunidad a su rival. Carlos García, como siempre, nos hizo sufrir en una partida en la que fué detrás de su rival en inferioridad de piezas llegando a la última jugada con un alfil, una torre y tres peones de menos, finalizando con un mate que dejó sorprendido a su rival. QUINTILLA 0,5 PEDRO 1 ADAM 1 CARLOS 1 Pedro del Castellbisbal

www.escacscsb.galeon.com

TERCERA BARCELONA IX 
Barberà D - Palau-Solità       0 - 4
Mira-Sol B - Castellbisball C   1'5 - 3'5
Terrassa E - Cerdanyola Vallès E  3'5 - 0'5
Rubinenca D - Castellar F      0 - 4
Ceam B - Badia B           4 - 0
TERCERA BARCELONA X 
Canovelles B - Sant Boi de Lluçanès B 2'5 - 1'5
Les Franqueses C - Vic C         2 - 2 
Palau-Solità D - L'Esquirol B     1'5 - 2'5
Caldes Montbui B - Sant Pere B      2 - 2
Sant Llorenç Savall D - Calldetenes B  3 - 1
TERCERA BARCELONA XI 
Castellar D - Barad C          4 - 0
Les Franqueses B - Montcada E      1 - 3
VACANT - Terrassa F           0 - 4
Caldes Montbui C - Palau Solità E    4 - 0
Ronçana B - VACANT            4 - 0
TERCERA BARCELONA XII 
Castellar E - Sant Llorenç Savall C 
Mollet C - Montcada D          2 - 2
Montornès B - Montmeló C        4 - 0
Cardedeu B - Montmeló B         1 - 3
Palau-Solità B - VACANT         4 - 0
TERCERA BARCELONA XIII 
Penya Ribes B - El Castell B       1 - 3
Castelldefels C - Gava E         1 - 3
Penya Ribes C - Gava C 
Sant Feliu H - Bellvitge Aecs D     1 - 3
El Castell - VACANT           4 - 0
TERCERA BARCELONA XIV 
Bellvitge Aecs C - Capellades B    2'5 - 1'5
VACANT - Olesa D             0 - 4
Montbui B - Ateneo Igualadí      0'5 - 3'5
Sant Feliu G - Martorell C        3 - 1
Calaf B - VACANT             4 - 0
TERCERA BARCELONA XV 
Martorell D - Vilafranca C       1'5 - 2'5
Incresa B - Olesa B           0 - 4
Montbui C - Passió B           1 - 3
L'Estany - Passió C           4 - 0
Calaf C - Jake C            2'5 - 1'5
TERCERA BARCELONA XVI 
Castellet B - VACANT           4 - 0
Berguedà B - Moia B           4 - 0
St Joan de Vilatorrada B - Manresa    1 - 3 
L'Estany B - Balsareny B         2 - 2
Avinyó B - Minorisa          0'5 - 3'5
TERCERA BARCELONA XVII 
Aurora Català C - Peona i Peó J     4 - 0
Piera B - Olesa C            4 - 0
Gava D - Sant Feliu F          0 - 4
Padró B - Set a Nou B          0 - 4
Esplugues B - Sant Esteve        1 - 3

 

  

TERRITORIAL DE TARRAGONA

		PREFERENT  -  Grup "A"			
					
Peo Vuit "B"		5	:	5	Hospitalet Infant	
El Masroig		6	:	4	Vendrell "B"	
Cambrils		7	:	3	L'Espluga F.	
Valls			6½	:	3½	Tarragona "C"	
Vila-Seca			:		Flix	
					
PREFERENT  -  Grup "B"					
					
Descansa			:		Escacs Reus	
Tortosa			3	:	7	Masdenverge	
Reus Deportiu "B"	5	:	5	Vila-Rodona	4½
Reus Ploms		5½	:	4½	Alcanar	
Constantí		3	:	7	Torredembarra	
					
		PRIMERA TERRITORIAL  -  Grup "A"			
					
Descansa			:		Capablanca "B"	
Torredembarra "B"	5	:	3	Valls "B"	
Tarragona "D"		2½	:	5½	Salou	
La Selva del Camp	7	:	1	La Bisbal	
Capablanca		6	:	2	Montblanc	
					
		PRIMERA TERRITORIAL  -  Grup "B"			
					
ONCE Reus		4	:	3	Tivissa	
Reus Deportiu "C"		:		Vila-Seca "B"	
Duesaigües		1	:	7	Cambrils "B"	
Escacs Reus "B"		7	:	1	Riudoms	
					
		PRIMERA TERRITORIAL  -  Grup "C"			
					
La Rapita			:		Cavallet de Mar	
Amposta "B"			:		Gandesa	
Masdenverge "B"			:		L'Ampolla	
Mora d'Ebre		6	:	2	La Senia	
					
					
					
		SEGONA TERRITORIAL  -  Grup "A"			
					
Descansa			:		Jesus Catalonia	
Flix "B"			:		Mora d'Ebre "D"	
La Rapita "C"			:		Amposta "D"	
Mora d'Ebre "B"		4	:	0	Peo Vuit "C"	
Gandesa "B"			:		Els Guiamets	
					
		SEGONA TERRITORIAL  -  Grup "B"			
					
Peo Vuit "D"		:		Mora d'Ebre "C"	
Amposta "C"		4	:	0	La Senia "B"	
Zlotnic			4	:	0	La Rapita "D"	
Jesus Catalonia "B"	:		La Rapita "B"	
					
		SEGONA TERRITORIAL  -  Grup "C"			
					
Cambrils "C"		0	:	4	Torre-Vella	
Tarragona "F"		2½	:	1½	Constantí "B"	
Reus Ploms "B"		3	:	1	Tarragona "E"	
Torre-Vella "B"			:		Vila-Seca "C"	
					
		SEGONA TERRITORIAL  -  Grup "D"			
					
Descansa			:		L'Espluga F. "C"	
Sta. Coloma Q. "C"	2½	:	1½	Vendrell "C"	
La Bisbal "B"		1	:	3	Toredembarra "C"	
Sta. Coloma Q. "B"	3½	:	½	Sarral	
L'Espluga F. "B"		:		Montblanc "B"	

 

Preferent Grup A

Peó Vuit B 5 - 5 l'Hospitalet de l'Infant

1a categoria provincial grup c: (demarcacio tarragona)

Móra d’ Ebre A 6 : 2 La Sènia

L’ equip de la Sènia s’ ha presentat a l’ enfrontament amb tan sols cinc jugadors, cosa que ens donava ja un 3-0 a favor. A les onze les primeres partides ja estaven acabant. Un cronista ha vençut en un final amb alfil de més i la Mireia perdia una partida que no se gaire com ha anat. Als mateix moment, el Chema ha aconseguit unes taules per repetició amb qualitat de menys. 4.5-1.5, i restaven dos partides. Manel ha fet taules en un final de torres amb peó de més que després hem vist com el guanyava, i el Jordi Matons ha guanyat un altre final amb peó de més. 6-2 i una altra Victoria per el primer equip de Móra

2a categoria provincial grup a: ( demarcacio tarragona )

Móra d’ Ebre B 4: 0 Peó Vuit C

L’ encontre s’ ha posat aviat de part dels jugadors del Móra. La primera en acabar ha estat la Núria que ha capturat una peça i ha guanyat amb comoditat. Després el David s’ enduia el punt en un final de torre contra cavall i alfil. Juan Torres ha aprofitat la seva qualitat de més per endur-se el tercer punt i Ricard ha fet un mat amb torre i alfil força curiós al seu rival al cap de mitja hora d’ haver acabat els altres jugadors. L’ equip ja suma 3’5 punts i segueix en la lluita per promocionar.

Ivan Salvadó

Altre vegada els tres equips del Torredembarra aconsegueixen el punt. El primer equip, amb 4 baixes molt ven cobertes pels jugadors del segon, a aconseguit la seva victòria enfront el Constantí per un 3-7, i suma ja el seu cinquè punt. El segon equip ha guanyat a casa davant del Valls B per 5-3, sumant així un puntet més per l’equip Torrenc, que encapçala la classificació de primera territorial grup A amb 5’5 punts dels 6 possibles. Això si, tenint en compte que l’equip més fort de la categoria, el Capablanca, ja ha descansat. Finalment, el tercer equip del Torredembarra també ha aconseguit la victòria enfront La Bisbal B, on tant sols hem pogut anar-hi amb tres jugadors (és aquí on repercuteixen les baixes de la resta d’equips). S’ha imposat per un 1-3.

Eva Matons

 

TERRITORIAL DE GIRONA

Olot B 4 La Bisbal 6

Cassà A 5,5 Guixolenc 4,5

Preferent : Palafrugell - Banyoles 7 - 3

segona : Banyoles B - Montgri 0 - 8

Tercera Grup Nord :

Els Palaus - Banyoles C 2,5 -- 1,5

Figueres E - Banyoles D 2 -- 2

Tordera "B" 5 - 3 Salt "B"

Segona 6ª ronda: Guixolenc "B" 5 Blanes "A" 3

Tercera 6ª ronda: Guixolenc "C" 3 Sta. Eugènia "C" 1

C. E. Montgri "B" 0 Guixolenc "D" 4

Primera provincial: Santa Eugènia - Figueres C 4 - 4

Olot D - Figueres F 4 - 0

 

Resultados oficiales TERRITORIAL DE LLEIDA

Resultados domingo tarde Lleida


 

1