bájate el explorer 6 de la pàgina www.microsoft.com

   

 Actualizado con fecha: 25/09/2005 21:05:52

agregar a favoritos

enlaces   todo elo debates
comunidad chat teoría  
  

 

 

 

 


        

 

 Torneig de partides ràpides del

Club d´Escacs Hostafrancs

Dia 23 de Setembre del 2005

Local de joc: Passeig de Gràcia esquina amb C/Gran Via

El primer torneig de partides ràpides per sistema masnou que organitza el Club d´Escacs Hostafrancs en solitari, ha estat un èxit ja que ha contat amb 31 participants, dels quals la majoria eren federats i hem donat un bon espectacle a la gent que passava pel passeig de gràcia i es detenia a fer de públic.

La junta directiva de l´Hostafrancs, lamentem la poca eficàcia demostrada per la empresa AIRUN, contractada per l´ajuntament de Barcelona, per organitzar les festes de la mercè i distribuir els espais entre les diverses activitats. Tant es així, que al arribar a la zona on haviem de realitzar l´activitat, ens varem trobar que ens havien donat dues tristes taules on només podrien jugar 10 persones, i per si fos poc, al costat d´un concert a tot volum, sincerament allò era una vergonya; però optimitzant l´escàs espai del que disposàvem, varem aconseguir que hi hagués lloc per a 20 persones assegudes.

Per altra banda, les ganes de jugar no va impedir que els adictes al nostre esport preferit es quedessin a participar, durant les 3 hores de rellotge que hi havia de temps per fer punts.

Finalment i desprès de gran lluïta el jove David Ayza del Barceloneta Escacs Club, ha estat el brilliant campió imposant-se amb un total de 25 punts; li va seguir a la segona posició el MC Esteban Montilla amb un total de 21,5 punts, i a l´últim lloc del pòdium va situar-se l´especialista jugador de ràpides en Francisco Moratinos amb 20,5 punts.

A la classificació sub-12 va imposar-se amb certa comoditat l´Enric Colon, realitzant 7,5 punts. A la categoría sub-16, l´Èric Domínguez va deixar clar qui manava i amb els seus 19 punts quedant 4rt a la classificació general, va endur-se el premi al millor sub-16. Entre els jugadors de 1700 a 2000 de elo hi havia una altra copa en disputa, la qual ha estat obtinguda pel jugador David Burés, que tot i els seus 8 punts ha hagut de sofrir continuament la persecució d´altres jugadors de la seva categoría que varen quedar-se molt a prop d´ell.

L´anècdota del dia la ha protagonitzat el secretari del Club d´Escacs Hostafrancs en Ricard Rovira, que tot i no tindre fitxa federativa i participant en qualitat d´aficionat, va aconseguir desbancar a Francisco Moratinos quan aquest anava líder amb 17 punts i el David Ayza només es trovaba a 1 punt de distància; i a més a més Rovira s´ha fet amb la copa al millor aficionat. El premi al millor veterà no s´ha pogut repartir per l´absència dels mateixos, esperem la propera vegada poder repartir-lo. Per últim, he d´esmentar que el jugador Lluis Oms de la Barceloneta, havent jugat només 1 hora i 30 minuts, va fer-se amb 17 punts, cosa que encara no havent quedat al pòdium, estadísticament si hagués jugat les 3 hores, podria haver donat maldecaps als primers classificats.

Des d´aquí, vull felicitar a tots els jugadors per l´esportivitat mostrada i les ganes de jugar, i també vull felicitar especialment als meus companys de la junta directiva i a Cotxeres de Sants per tota l´ajuda i el recolçament rebuts.

Juanma Sánchez

1er	David Ayza		25 punts
2on	Esteban Montilla	21,5 punts
3er	Francisco Moratinos	20,5 punts
4rt	Eric Domínguez		19 punts
5è	David Vigo		18 punts
6è	Raúl Gilabert		18 punts
7è	Lluis Oms		17 punts
8è	Antoni Jerez		13,5 punts
9è	Oriol Ros		13 punts
10è	Albert Pascual		8,5 punts

fins al jugador 31

 


Horari: 17:00h fins les 20:00h (el torneig es farà a sistema masnou)

Director del torneig: Sergi Nogués

Àrbitre: Juanma Sànchez

Inscripció: Gratuïta

 Premis:

1er: Trofeu
2on: Trofeu
3er: Trofeu
Tram 1700-2000: 1er Trofeu
 Millor classificat sub-16: Trofeu
Millor classificat sub-12: Trofeu
Millor classificat veterà (+60) : Trofeu                                                                              Millor classificat afeccionat (no federat) : Trofeu

 

 

 Organització:

Club d´Escacs Hostafrancs i Centre Cívic de Cotxeres de Sants.

 

 

© AJEDREZ NOTICIAS DIARIAS

toniaiza@infonegocio.com

 

 

 

  

  


 

1