bájate el explorer 6 de la pàgina www.microsoft.com

   

 Actualizado con fecha: 08/03/2005 15:38:42

agregar a favoritos

enlaces   todo elo debates
comunidad chat teoría  
  

 

Clasificaciones finales

 

 

JOCS ESPORTIUS ESCOLARS DE CATALUNYA – ESCACS

FASE FINAL TERRITORIAL (TARRAGONA)

 

El passat dia 5 de març es va celebrar a Sarral la darrera jornada de la Fase Final Territorial, en la que es van jugar les dues rondes finals del torneig. La participació va ser força nombrosa (196 jugadors) i amb un bon nivell escaquístic. A aquests jugadors els acompanyava un nombrós grup de pares i entrenadors que durant tres dissabtes han envaït la vila i han pogut conèixer els productes típics i visitar alguns dels llocs més representatius de la població.

 

La organització va anar a càrrec del Club d’Escacs Sarral, amb la col·laboració del Consell Esportiu de la Conca de Barberà i l’Ajuntament de Sarral i sota el patrocini de la U.C.E.C. i Caixa de Tarragona.

 

Els àrbitres de la competició van ser Gerard Vila (principal) i Marta Amigó i Francesc Solà (auxiliars), els quals van cuidar tots els detalls pel bon desenvolupament tècnic del torneig.

 

L’esportivitat va imposar-se i a la fi els que s’havien mostrat més regulars van obtenir el premi al podi o a la classificació per a la Fase Nacional que es jugarà a Salou els dies 19,20,21 i 22 de març de 2005 a les dependències de l’Hotel Vil·la Romana.

Es classificaven 8 jugadors de cada categoria, però entre ells hi havia d’haver un mínim de 3 jugadors de cada sexe i que  haguessin obtingut almenys el 50% dels punts disputats (3 punts).

 

A l’acte de cloenda hi van assistir el Conseller Comarcal de Cultura, Joventut i Esports, Sr. Valentí Gual, el President del Consell Esportiu de la Conca, Sr. Miquel Segura, l’Exssim. Alcalde de Sarral, Sr. Ramon Gabarró, el President de la Representació Territorial de la Federació Catalana d’Escacs, Sr. Josep Mª Camell, el representant de l’U.C.E.C. Sr. Xavier Verdiell i el President del Club d’Escacs Sarral, Sr. Antoni Plana, tots ells varen lliurar premis als guanyadors que  anaven essent cridats per la megafonia i que després de pujar al corresponent lloc del podi es feien la foto de rigor.

 

El balanç final del torneig el podem qualificar com a molt positiu per als escacs, encara que pels jugadors de la Conca de Barberà, que aquest any jugaven a casa, ha estat un dels anys en que menys jugadors han aconseguit classificar-se per la Fase Nacional (3 jugadors) i també destacar que no s’ha aconseguit guanyar cap medalla, mentre que en l’anterior edició es van guanyar 3 medalles d’or entre d’altres.

Els classificats de la Conca van ser en categoria infantil Vicens Esplugas i Cristina Vila del A.E. Sta. Coloma de Queralt i en la categoria aleví Gerard Moreno del C. E. Espluga de Francolí.

 

Aquest canvi no fa més que demostrar l’alta competència que hi ha entre els jugadors i també la labor de formació que es fa en algunes comarques, sobretot de la part de l’Ebre, així com també el paper que juguen els nervis quan hi ha quelcom en joc.

 

Des de el Club d’Escacs Sarral, volem animar a tots els practicants d’aquest esport, que el donin a conèixer i sobretot enviar un missatge a tots els nens de Sarral per tal que prenguin exemple dels participants en aquest torneig i que vulguin participar de les activitats que el club els podria oferir.

 

 

© AJEDREZ NOTICIAS DIARIAS

toniaiza@infonegocio.com

 

 

 

  

  


 

1