bájate el explorer 6 de la pàgina www.microsoft.com

   

 Actualizado con fecha: 22/11/2005 14:54:37

agregar a favoritos

enlaces   todo elo debates
comunidad chat teoría  
  

 

Bases

Inscrits

Ronda 1

Ronda 2

Ronda 3

Ronda 4

Ronda 6

Ronda 7

Ronda 8

Ronda 9

Clasificación

Partidas

 

 


        

 

Campeonato Territorial de Girona

El pròxim Diumenge, 25 de Setembre comencerà al Centre Cívic de Sant Gregori el Campionat Individual d'Escacs 2005 organitzat per la Territorial de Girona i el Club d'Escacs Sant Gregori.

Aquest campionat, obert a tots els jugadors federats per clubs de la Territorial de Girona, permet decidir el Campió Gironí, que obtindrà una plaça per participar al pròxim Campionat d'Espanya, a més del premi econòmic dotat en 600 euros. En total es repartiran més de 1.800 euros en premis.

La competició es desenvoluparà seguint un sistema suís a una distància de 9 rondes, jugant-se una partida cada Diumenge al matí des del pròxim 25 de Setembre fins el 27 de Novembre. Els jugadors es dividiran en dos grups, el primer amb l'objectiu de disputar-se el trofeu de campió i el segon grup destinat a promocionar la màxima participació dels jugadors més joves i aficionats.

Ja han confirmat la seva participació:

-El Mestre Català i primer tauler del Salt i Girona, Jaume Domenech -L'actual campió gironí el Mestre Internacional Joan Fluvià Poyatos, màxim favorit a revalidar el títol. -L'actual campió del Grup B i que aquest any, degut a la seva bona progressió, haurà de participar al Grup A, l'Elias Muratet Esteban.

...i 55 jugadors més d'entre 18 clubs gironins, entre ells el club recent creat de Vidreres.

19 de Setembre de 2005

Ronda 1

Aquest passat diumenge 25 de setembre es va jugar la primera ronda del campionat individual gironí d’escacs de 2005, amb 90 jugadors inscrits, repartits en dos grups: un grup A per lluitar pel títol i un grup B de promoció

Al grup A, els favorits es van imposar en els primers taulers, però en els últims taulers hi va haver moltes taules. Al grup B, els favorits es van imposar a practicament tots els taulers.

Ronda 2

La segona ronda del campionat provincial de Girona tampoc ha portat massa sorpreses. Tot i així, hi ha hagut molta lluita. Al grup A, la partida entre en Joan Fluvià Frigola i en Jaume Domènech ha acabat al límit del finish, a l’igual que la partida entre en Francesc Serra i l’Alexandra Muratet.

Al grup A ja només queden 5 jugadors amb dos punts: en Joan Fluvià Poyatos, en Jaume Mundet, en Martí Mayo, en Jaume Domènech i en Josep Maria Llach. La propera setmana jugaran Fluvià amb Mayo, Mundet amb Domènech i Llach amb l’Àlvar Alonso, que a la segona ronda ha fet taules amb en Víctor Lillo.

Al grup B no hi ha hagut tantes taules, i fins a 8 jugadors tenen 2 punts.

Ronda 3

Després de la tercera ronda, només dos jugadors porten el 100 % dels punts: en Joan Fluvià (actual campió provincial) i en Jaume Mundet, que s’enfrontaran a la propera ronda. Els segueixen amb 2.5 punts un grup de 4 jugadors: Àlvar Alonso, Jordi Montpart, Àngel Castellanos i Víctor Lillo.

Al grup B quatre jugadors comparteixen el liderat: Josep Maria Torrent, Josep Ferrer, Jordi Morales i Carles Ros.

Ronda 4

La quarta ronda del campionat provincial de Girona ha deixat en Joan Fluvià Poyatos, actual campió provincial, com a líder en solitari del campionat, després de guanyar avui a Jaume Mundet. El segueixen amb 3.5 punts en Jordi Montpart, que la propera ronda jugarà amb en Joan Fluvià, i l’Àlvar Alonso, que la propera ronda jugarà amb en Jaume Mundet.

Al grup B s’han produït moltes taules als primers taulers, i ja no queda ningú amb el 100 % de la puntuació. Un grup de fins a 6 jugadors comparteixen el liderat, amb 3.5 punts.

Ronda 5

Joan Fluvià Poyatos segueix imparable, i porta 5 punts de les 5 partides jugades a l’individual gironí. A la cinquena ronda va guanyar al jugador del Figueres Jordi Montpart. Aquesta victòria, juntament amb les taules de l’Àlvar Alonso amb en Jaume Mundet fan que ja porti un punt d’avantatge davant Àlvar Alonso i Jaume Domènech, amb 4 punts. A la propera ronda, en Joan Fluvià jugarà amb en Jaume Domènech i l’Àlvar Alonso amb en Lluís Parals.

Al grup B hi va haver moltes taules als primers taulers, cosa que ha proporcionat el primer líder en solitari: en Carles Ros, del Vidreres, amb 4.5 punts.

El proper diumenge es descansa, i la sisena ronda serà el 6 de novembre.

Ronda 6

La sisena ronda del campionat individual gironí ha portat les primeres taules del líder, en Joan Fluvià Poyatos, davant del jugador del Salt i Girona Jaume Domènech. Malgrat aquestes taules, en Joan continua com a líder del campionat amb un punt d’avantatge sobre els seus immediats perseguidors: Jaume Domènech, Lluís Parals, Joan Alonso i Andreu Mayo.

Pel que fa al grup B, el jugador del Vidreres Carles Ros continua conservant mig punt d’avantatge sobre els seus immediats perseguidors Jordi Morales i José Luís Torres.

Ronda 7

Després de la setena ronda, en Joan Fluvià Poyatos segueix com a líder del campionat provincial, malgrat haver aplaçat la partida per poder jugar el campionat d’Espanya absolut, degut a les nombroses taules que hi ha hagut als primers taulers. La partida Joan Fluvià – Lluís Parals es jugarà el proper diumenge, així com la vuitena i penúltima ronda del campionat.

En aquests moments, en Joan Fluvià té 5.5 punts i és seguit per Joan Alonso, Jaume Mundet, Víctor Lillo, Jaume Domènech i Andreu Mayo.

En el grup B, en Carles Ros continua com a líder en solitari, malgrat haver cedit avui unes taules davant d’en Jordi Morales. El segueixen a mig punt en Jordi Morales i en Francesc Serra.

 

© AJEDREZ NOTICIAS DIARIAS

toniaiza@infonegocio.com

 

 

 

  

  


 

1