bájate el explorer 6 de la pàgina www.microsoft.com

   

 Actualizado con fecha: 07/09/2005 00:21:09

agregar a favoritos

enlaces   todo elo debates
comunidad chat teoría  
  

 

 

 

 


        

 

TORNEIG D’ESCACS “BLITZ” FESTA MAJOR VILANOVA DEL CAMÍ 2005

CIRCUIT DE LA CATALUNYA CENTRAL

 

 

 

El passat dissabte dia 3 de juliol es va celebrar, dins del marc de la Festa Major de Vilanova del Camí 2005, el I Torneig d’Escacs “blitz” Vilanova del Camí, prova puntuable pel Circuit de la Catalunya Central.

 

Trenta-dos jugadors procedents de: Vilanova del Camí, Igualada, Santa Margarida de Montbui, Capellades, La Llacuna, Esparreguera, Montcada i Barcelona, es varen donar cita a les magnifiques instal.lacions de la piscina de “Can Titó”, per disputar durant aproximadament dues hores, un torneig regit mitjançant les normes del sistema suïs, amb la disputa de vuit rondes.

 

El guanyador absolut del torneig va ser el fort jugador de La Passió d’Esparreguera, Sergi Salvador Mura, que a més, és el líder del Circuit de la Catalunya Central. A més, des de la regidoría de festes, també es va voler valorar la participació de jugadors aficionats, donant un premi especial per aquesta categoría, guardó que va anar a parar a mans de Pere López, d’Igualada. En la categoría de jugadors veterans (superiors a 60 anys), va guanyar en Pere Fernández Escamilla, un jugador clàssic en els torneigs anoiencs. I per finalitzar en la categoría de promoció (sub-14 anys), es va proclamar vencedor un dels jugadors amb més projecció a nivell comarcal, el jugador capelladí Albert Farriol Salas.

 

 

 

Acte de lliurament de premis als guanyadors de les diverses categories, amb la presència dels regidors del consistori vilanoví Srs. Antoni Cano i Antoni Sánchez

 

© AJEDREZ NOTICIAS DIARIAS

toniaiza@infonegocio.com

 

 

 

  

  


 

1