bájate el explorer 6 de la pàgina www.microsoft.com

   

 Actualizado con fecha: 11/09/2006 08:37:20

agregar a favoritos

enlaces   todo elo debates
comunidad chat teoría  
  

 

Resultados

 

Obert Ribera d'Ebre 

Nou record de participació i nou record de titulats en la quarta edició de l’Ober Ribera d’Ebre a Móra d’Ebre.

El campionat va començar amb el típic retard en aquestes ocasions, degut a la comprovació de les inscripcions dels jugadors participants, el qual es va recuperar durant les posteriors rondes per acabar pràcticament a l’hora prevista per anar a dinar.

La inscripció fou de 129 jugadors, si bé a l’hora de la veritat i van participar 124 jugadors, dels quals podem destacar 6 GM’s, 8 MI’s, una WGM, una WIM i 5 MC’s.

El campionat que es va dur a terme com sempre al teatre municipal de la població, va transcorre gaire bé amb absoluta normalitat, tret d’un petit incident en una partida que va acabar amb l’ intervenció de l’àrbitre.

Veient el rànquing inicial, ja es preveia que el primer premi podia estar molt disputat, com així va ser. Cal dir que a estat l’edició amb mes nivell de les quatre que s’han celebrat.

Durant les cinc primeres rondes Julio Granda va fer valer el seu primer lloc al ranking, fins que a la sisena que va fer taules amb Miguel Muñoz.

La setena ronda va estar decisiva, ja que Granda es va enfrontar a Narciso i van entaular la partida. Muñoz per la seva part va guanyar a Andres Rodriguez.

A la darrera ronda Muñoz va fer valer el mig punt d’avantatge davant els seus perseguidors i es va acabant proclamant campió del IV Obert Internacional d’Escacs “Ribera d’Ebre”, tal i com ja va fer en la passada edició. El segon lloc se l’emportà Marc Narciso i el tercer Roberto Cifuentes.

En la classificació per equips, el Lleida capitanejat per Mirzoev s’emportà el premi seguit del foment Martinenc.

Per acabar, l’organització del torneig vol donar les gracies a tots els participants i acompanyants que es van desplaçar a la població de Móra d’Ebre en aquest calorós dia, sort varem tenir de l’aire condicionat de la sala de joc, i els emplacem l’any vinent a participar en la cinquena edició del nostre torneig.

 

Fins l’any que ve!

 

Club d’Escacs Móra d’Ebre

 

© AJEDREZ NOTICIAS DIARIAS

toniaiza@infonegocio.com

 

 

 

  

  


!-- Begin Nedstat Basic code -->

 

1