bájate el explorer 6 de la pàgina www.microsoft.com

   

 Actualizado con fecha: 12/11/2006 21:52:27

agregar a favoritos

enlaces   todo elo debates
comunidad chat teoría  
  

 

 

Ranking Resultados y Emparejamientos

 

 

XXI Obert Costa Brava

Memorial Joan Gelpí

 

Crònica Ronda 1

 

Un any més, com ja es tradicional després de l’estiu, el dissabte 16 de setembre ha tornat al panorama escaquístic l’Obert Costa Brava – Memorial Joan Gelpí, enguany cel·lebrant la seva 21a edició repartint 3300 euros amb premis.

Com a novetat, aquest any el torneig es disputa a un nou emplaçament: el Centre Municipal d’Educació, acabat d’estrenar i cedit per l’Ajuntament, i situat al carrer Brugarol, 2 (a la carretera de Tamariu) on s’ha posat a disposició de la organització diverses sales del local entre les quals s’ha disposat una com a sala d’anàlisi i una altra com a sala arbitral.

 En aquesta edició es continua mantenint la separació, introduïda l’any passat, dels jugadors en dos grups: els jugadors amb elo inferior a 1850 i els d’elo superior. Aquesta separació facilita molt la participació dels jugadors que s’inicien en el mon dels escacs, siguin joves o grans. La inscripció final ha estat de 78 jugadors, repartida entre 35 jugadors al grup A i 43 al grup B. Entre els inscrits cal destacar la presència de la familia Fluvià del Club Escacs Tordera (el MI Joan Fluvià Poyatos, el també MI Jordi Fluvià Poyatos i el MC Joan Fluvià Frigola). També destacar la presència de la jove realitat dels escacs gironins, el MC Àlvar Alonso, encara que la primera ronda no va ser possible comptar amb ell perquè es troba disputant el Campionat d’Europa sub-16 a Herzeg Novi (Montenegro). També es retroben entre els nostres jugadors, els MC figuerencs Emili Colls Gelaberto i Jordi Serra i Pagès, i el MC gironí Jordi Garcia.

Respecte als resultats de la primera ronda, en el grup A es va respectar el rànquing del torneig i els favorits, excepte 2 que van cedir taules, van guanyar respectivament les seves partides. Les taules són més destacables encara doncs les va cedir el número 4 del torneig, Emili Colls Gelaberto (Figueres) davant en Pol Sabrià (Guixolenc) que va aguantar molt bé la partida, i en Francesc Fernández (núm. 6) davant el també jove jugador gironí Francesc Xavier Saurina. Malgrat el resultat esperat, també varen ser comentades les partides de l’Enric Dilmé davant en Joan Fluvià a les que tot sembla que va deixar escapar unes taules ben meritòries o la partida del joveníssim Francesc Bonavia davant el veterà Manel Coronado on gairebé es difumina l’avantatge aconseguit optant també a les taules.

En el grup B, amb més igualtat, ja és van produir un parell de victòries dels jugadors amb inferior elo.

Crònica Ronda 2

 

Un cop finalitzada la segona ronda, els resultats han estat els esperats i tots els favorits (en Jordi Fluvià, els dos Joan Fluvià, en Jordi Serra, en Felipe Tosán, en Jordi Garcia, en Manel Coronado i l’Emili Colls ) han guanyat les seves respectives partides.

 

La principal novetat de la jornada ha estat la incorporació al torneig de l’Àlvar Alonso, després de la seva participació al Campionat d’Europa Sub-14 disputat a Herzeg Novi (Montenegro), on ha quedat en 20 posició. També comentar que ha estat el primer cop que s’ha aplicat la nova regla de “bye” de mig punt, a la qual un jugador pot demanar mig punt per una partida no disputada si el motiu de demanar aquest “bye” es correspon amb la participació en competicions de rang superior al provincial. I l’estrena en la competició no podia ser més emocionant, on va guanyar al darrer minut! (li restaven 42 segons quan va aconseguir fer escac i mat) El seu rival va ser en Francesc Fernández, que va desaprofitar alguna ocasió per aconseguir les taules, però que al final amb la pressió del temps, no va jugar amb la precisió que la posició requeria.

 

En canvi, els resultats del grup B no han estat tant previsibles produint-se la victòria de les peces negres als 4 primers taulers, amb “punxada” de Pablo Casabona (1) davant Frederic Morales (12) i d’en Jordi Vidal (3) davant Jordi Masnou (14).

 

A la propera ronda, al grup A només resten 7 jugadors amb 2 punts amb la qual cosa els enfrontaments comencen a agafar molta entitat. Es podran veure les partides d’en Felipe Tosán (6) davant en Jordi Fluvià (1), en Joan Fluvià Poyatos (2) davant Manel Coronado (10) i en Joan Fluvià Frigola (9, el pare perquè ens entenguem millor) davant en Jordi Serra (3).

 

Al grup B, resten 8 jugadors amb 2 punts, i ens permetrà començar a observar quins són els candidats més ferms a endur-se el triomf final.

 

Crònica Ronda 3

Ja hem finalitzat la tercera ronda, i tampoc s’han produït sorpreses entre les partides capdavanteres. En Jordi Fluvià (1) ha vençut a Felipe Tosán en una partida on es canvien ràpidament les dames, però en Jordi aconsegueix trobar les posicions més agressives i li treu rendiment positiu. Respecte de la partida del seu germà Joan (2) davant Manel Coronado (10) es va arribar a un final de peons, alfil i torre per cada bàndol (àlfils del mateix color). Semblava que en Joan només disposava d’una lleugeríssima avantatge pel fet tenir un millor alfil, però no es sabia si seria suficient. Però, ho va estar. Maniobrant correctament aconsegueix guanyar un peó, i llavors només li ha calgut fer una demostració de tècnica per guanyar la partida. La tercera partida pel lideratge del grup A la disputaven el tercer dels Fluvià (9) davant en Jordi Serra (3), amb victòria de les peces negres forçant una errada (en millor posició, això sí) en els apuros de temps del jugador torderenc.
Entre els immediats perseguidors, Àlvar Alonso es va desfer sense masses problemes de Pol Sabrià, però l’Emili Colls (4) va cedir les seves segones taules del torneig davant en Joan Alonso.

Al grup B, la incompareixença per malaltia de l’Eudald Pou li va donar el lideratge compartit a Josep Ferrer, que ja té 3 punts (tots 3 per incompareixença!!!). Els seus competidors actuals són en Joan Caballé (4) que va guanyar a Arnau Boix (9), l’Enric Martorell (5) que va fer el mateix amb Frederic Morales i, finalment, en Mariano Fernández que també va complir el seu objectiu davant en Salvador Masnou.

El desenvolupament de la ronda es va disputar amb normalitat i, per tant, no va ser necessari cap acció preventiva com tancar les portes dels lavabos (consultar la final mundial per qui desitgi més informació sobre l’anècdota).

La ronda propera consta d’una característica especial: el bye de mig punt sol•licitat per en Jordi Fluvià, per la seva participació amb la selecció catalana. Això fa que només quedin dos jugadors amb 3 punts, que juguen a la quarta ronda. Per tant, jugant pel lideratge trobarem a Jordi Serra (3) davant Joan Fluvià (2). I al segon tauler, una altra partida duríssima, dos jugadors que lluiten per tenir opcions al torneig: Alvar Alonso (5) contra Emili Colls (4).

Respecte al grup B, ja només queden 4 jugadors amb 3 punts: en Mariano Fernández (7) davant en Joan Caballé (4) i en Enric Martorell (5) contra Josep Ferrer (8). Esperem que en aquesta darrera partida, l’Enric trenqui la ratxa d’incompareixences per part dels rivals d’en Josep Ferrer i que guanyi el que faci una millor partida!.

Crònica Ronda 4

 

Després de la quarta ronda ja disposem d’un líder en solitari pel grup A: es tracta d’en Joan Fluvià, que ha aprofitat l’ocasió que ha disposat al demanar el seu germà Jordi un bye de mig punt per la seva participació amb la selecció catalana. Aquest punt el va aconseguir davant el jugador figuerenc Jordi Serra, que va acabant tombant el seu rei davant l’efectivitat del joc del mestre internacional.

Al segon tauler, trobàvem dos ferms candidats a assolir bones posicions al torneig (amb permís dels germans Fluvià): l’Àlvar Alonso davant Emili Colls. Aquesta partida va iniciar-se amb una gran avantatge blanca (Àlvar) de peó, amb parella d’alfils, més posició favorable que semblava que provocaria un ràpid desenllaç. Però l’Emili Colls va complicar i molt la partida, encara que al final no va poder obtenir el seu fruit i va acabant perdent.

També del grup A voldria destacar la partida entre Pablo Alonso (18) i Joan Fluvià Frigola (9) que va durar fins els minuts finals, on en Joan Fluvià entra en posició favorable al final però amb molt poc temps (menys de 2 minuts), mentre que al seu rival li en faltaven més de 40 minuts. En Joan Fluvià comet una errada, però aconsegueix unes taules jugant amb molta precisió un final dos peons i alfil contra peó i cavall. El més divertit i curiós de la partida, veure als seus dos fills (recordem: l’Alvar Alonso 2380 d’elo català i Joan Fluvià Poyatos, 2580) comentant entre ells la partida dels seus pares, comentant les imprecisions que feien i intentant endevinar qui s’enduria la partida (no només per posició al tauler, sinó per si aconseguirien mantenir la pressió que exercia el rellotge i els nervis sobre els dos).

 

Del grup B, destacar que les dues partides on es lluitava el lideratge (Mariano Fernández davant Joan Caballé i Enric Martorell davant Josep Ferrer), van finalitzar en taules amb la qual cosa el resultat final de la jornada ha estat que en Xavier Bonell, amb la seva victòria sobre l’Enric Deulofeu, s’ha afegit al grup capdavanter i el grup de perseguidors a mig punt torna a ser considerable.

 

La propera ronda ens depara precisament l’enfrontament entre els fills Joan Fluvià Frigola i Àlvar Alonso, mentre que en Jordi Fluvià, ja de retorn de la seva participació amb la selecció catalana on va fer 4,5 punts de 6 partides, que varen contribuir decisivament a la victòria de Catalunya al Campeonato de España de Selecciones Autonómicas, s’enfrontarà a Jordi Serra Pagés. Amb 3 punts també, s’enfrontaran Jordi Garcia davant Manel Coronado, per aconseguir arribar als llocs de privilegi.

 

Al grup B, en Joan Caballé (3,5 p) s’enfronta a Enric Martorell (3,5 p), en Josep Ferrer (3,5 p) amb Mariano Fernández (3,5 p) i Xavier Bonell (3,5 p) davant un Jordi Vidal (3,0 p), que lluita per situar-se un altre cop a la part alta de la classificació.

 

Crònica Ronda 5

 

Ja s’ha superat l’equador del torneig i els dos favorits (en Jordi i en Joan Fluvià) continuen comptant les seves partides amb victòries. En Joan Fluvià (5p), amb blanques, ha mantingut la iniciativa durant tota la partida i anat acumulant avantatges fins que l’Àlvar Alonso no li ha quedat més remei que tombar el seu rei. Per una altra banda, en Jordi Fluvià (4,5p), també ha superat sense excessius problemes a en Jordi Serra que ha perdut per temps en una situació ja realment compromesa.

 

Per contribuir a que el lideratge sigui més gran encara els seus immediats perseguidors, la partida en el tauler número 3, entre Jordi Garcia i en Manel Coronado, ha finalitzat en unes treballades taules on en Jordi Garcia, degut a la pressió del temps no ha trobat les jugades decisives però també gràcies a una tenaç defensa del seu rival.

 

Per tant, després de la jornada d’avui, l’avantatge d’en Joan Fluvià (5p) és de mig punt sobre en Jordi Fluvià (4,5p) i d’un punt i mig sobre els següents perseguidors (Àlvar Alonso, Jordi Garcia, Felipe Tosán i Manel Coronado) tots ells amb 3,5 punts.

 

En aquestes circumstàncies, l’enfrontament de la propera ronda entre els dos germans Fluvià sembla que determinarà de forma gairebé definitiva el vencedor del torneig. A distància, s’ho miraran l’Alvar Alonso i que s’enfronta a Jordi Garcia i en Manel Coronado que ho farà davant Felipe Tosán. I recordar que una mica més enllà, en Jordi Serra i l’Emili Colls esperaran les seves oportunitats per remuntar posicions.

 

Respecte del grup B, en Josep Ferrer ha superat a Mariano Fernández i s’ha tornat a situar líder, aquest cop en solitari amb 4,5 punts. Hi ha contribuït les taules, lluitades però en una partida sempre igualada, d’en Joan Caballé (4p) davant Enric Martorell (4p) , i la derrota d’en Xavier Bonell (3,5p) davant en Jordi Vidal (4p) , que d’aquesta forma aconsegueix continuar en la llista de directes perseguidors. Al grup de perseguidors de 4 punts també podem trobar a en Jordi Masnou, que ha superat, en una lluita fratricida al seu germà Salvador.

 

Si en el grup A, la lluita per la classificació final està força decidida, en canvi al grup B tenim tot lo contrari. En Josep Ferrer (4,5p) s’enfrontarà a Joan Caballé (4p), que té la responsabilitat d’intentar fer caure al líder. Mentre tant, també amb 4 punts, en Jordi Vidal s’enfrontarà a Frederic Morales i l’Enric Martorell davant en Jordi Masnou, i es trobaran esperant la seva oportunitat.

 

Crònica Ronda 6

 

I el resultat ha estat ... taules.

 

Era el resultat previsible en l’enfrontament al primer tauler entre els dos màxims aspirants a guanyar el torneig. Malgrat tot, i a pesar d’haver estat unes taules relativament ràpides, ha estat una partida lluitada on s’ha produït un simplificació ràpida de peces i on el pla de negres (Joan Fluvià Poyatos) on s’obtenia avantatge no ha sortit amb èxit, i ha decidit acceptar l’oferta d’en Jordi Fluvià després de simplificar dames i quedar amb una estructura de peons lleugerament inferior.

 

Dels seus perseguidors, només l’Àlvar Alonso continua mantenint les seves opcions després d’una victòria contundent davant en Jordi Garcia. Així i tot, encara està a un punt del líder i a mig punt del segon classificat. L’altra partida dels immediats perseguidors, entre en Manel Coronado i en Felipe Tosán, ha estat molt equilibrada i el resultat final ha estat taules.

 

En el grup B, la victòria clara de Josep Ferrer sobre en Joan Caballé (encara que al final els nervis l’han estat a punt de trair) junt amb les taules que han fet els seus perseguidors, en Jordi Vidal davant en Frederic Morales i l’Enric Martorell davant en Jordi Masnou, li dona ja un punt d’avantatge sobre els seus immediats perseguidors.

 

La propera ronda, l’enfrontament més interessant el trobarem a la segona taula del grup A, on l’Àlvar Alonso (núm. 5), que aquest cop jugarà amb peces blanques, contra en Jordi Fluvià (núm. 1). Si l’Àlvar no treu un resultat positiu, el torneig quedarà definitivament dividit en dos grups: els germans Fluvià i els altres. Llavors, la lluita serà per conèixer si algun dels Fluvià punxa i saber així qui obté la primera plaça, i per darrera qui obté la meritòria tercera plaça. És a dir, el campió dels altres!.

 

Mentre tant, al grup B l’encarregat de lluitar contra el líder del grup B Josep Ferrer (5,5p) serà en Jordi Masnou (4,5p),  mentre que a l’expectativa (també a un punt del líder) s’enfrontaran en Xavier Bonell contra l’Enric Martorell, en Frederic Morales contra en Mariano Fernández i en Jordi Vidal contra la seva filla Cristina.

 

Crònica Ronda 7

 

Els germans Fluvià continuen intractables i sumant les seves partides per victòries (excepte la que els va enfrontar). En Joan Fluvià va guanyar sense masses problemes a Victor Lillo, i en Jordi Fluvià, en el matx més interessant de la jornada i jugant amb negres, va aconseguir doblegar al sempre lluitador Àlvar Alonso. Per tant, el resultat final els situa amb 6,5 punts i 6 punts respectivament, i els seus rivals més directes es troben ja a un punt i mig del líder. Sembla doncs clar, com era previsible, que hi haurà dos tornejos: el dels germans Fluvià i el dels altres.

 

Respecte dels altres, en Jordi Serra va vèncer a Pol Sabrià còmodament, i l’Emili Colls es va trobar amb una defensa numantina d’en Manel Coronado, que aquest cop sí va poder defensar el resultat aconseguint les taules finals. Finalment, en Felipe Tosán va superar a en Joan Fluvià (pare) amb una partida en la que sempre es va trobar millor en el tauler.

 

La propera ronda ens reserva l’enfrontament d’en Felipe Tosán amb en Joan Fluvià (fill) al primer tauler, i de l’Emili Colls amb negres davant en Jordi Fluvià. Els altres  candidats molt ben situats, en Jordi Serra, s’enfrontarà a Jordi Garcia i en Manel Coronado a l’Àlvar Alonso.

 

Com a curiositat, si mirem la classificació dels altres, trobarem a Felipe Tosán i Jordi Serra amb 5 punts (però el primer només ha jugat amb un dels germans Fluvià mentre que en Jordi Serra ho ha fet ja amb els dos), i a continuació, amb 4,5 punts trobem a Emili Colls (1 germà), Jordi Garcia (0 germans), Manel Coronado (1 germà) i Àlvar Alonso (2 germans).

 

En el grup B, en Josep Ferrer continua ferm en el liderat després de la seva victòria davant en Jordi Masnou. Dels seus perseguidors, queden amb opcions l’Enric Martorell, que va guanyar a en Xavier Bonell; en Frederic Morales, que va fer el mateix amb en Mariano Fernández, i en Jordi Vidal, que va guanyar a la seva filla Cristina.

 

Aquesta setmana l’encarregat de posar-li dificultats a Josep Ferrer (Palafrugell) serà en Frederic Morales Paytuvi (5.5 punts), que es troba amb un punt de desavantatge. L’altre partida dels perseguidors serà entre en Jordi Vidal i l’Enric Martorell, tots dos amb 5.5 punts.

Crònica Ronda 8

 

En aquesta ronda, potser per primer cop al torneig, hem vist suar als dos germans Fluvià a les seves partides, però al final tots dos es varen imposar i ara ja és definitiu que la victòria final serà per a un d’ells. La partida d’en Jordi Fluvià davant Emili Colls va ser dura, i només l’apuro del control de temps va fer que l’Emili Colls fes una imprecisió que en Jordi Fluvià va aprofitar inexorablement. En canvi, a la partida del líder, en Felipe Tosán va mantenir en tot moment a Joan Fluvià sota les cordes, i quan ja semblava que la partida finalitzaria en taules, després de repetir dos cops la posició i només mancant menys de 5 minuts de temps al finish, en Joan va asombrar a tothom i se la va jugar fent un sacrifici de cavall i una excursió del rei per mig tauler (encara que va donar la impressió que en Felipe Tosán no va trobar la manera satisfactòria de resoldre degut a la pressió final del temps), i va acabar aconseguint avantatge guanyadora.

 

Amb aquestes dues victòries, les dues primeres places queden ja força definides. Les partides que resten a aquests jugadors a la ronda 9 és preveuen més fàcils (amb permís dels seus rivals), i seran Joan Alonso (4,5 punts) – Joan fluvià (7,5 p) i en Pol Sabrià (5 p) – Jordi Fluvià (7 p).

A continuació, per la classificació dels “altres” trobarem també un matx molt interessant entre Jordi Serra (6 p) i Àlvar Alonso (5,5 p), tots dos comptant amb victòries les seves “altres” partides (és a dir, les que no són amb germans Fluvià i tenint present que l’Àlvar Alonso té un bye de mig punt per la seva presència al campionat d’europa).

La resta dels perseguidors ja són en Felipe Tosán i en Pol Sabrià (5 p) i 9 jugadors empatats amb 4,5 punts.

 

Al grup B, la victòria d’en Frederic Morales sobre en Josep Ferrer va obrir un altre cop el torneig, i ara resten tots dos empatats amb 6.5 punts a falta de només una partida, i seguits de prop (a ½ punt) per tres jugadors: en Jordi Vidal i l’Enric Martorell, que varen fer taules en el seu enfrontament, i en Joan Caballé, que va guanyar a la Gala Garcia. A veure’ls venir, però ja a un punt de distància, trobem a Mariano Fernández i Xavier Bonell, que vàren guanyar les seves respectives partides davant els germans Masnou.

 

La darrera i definitiva ronda ens prepara es enfrontaments entre Jordi Vidal (6 p) davant Josep Ferrer (6.5 p), en Frederic Morales (6.5 p) davant en Joan Caballé, i l’Enric Martorell (6 p) davant en Mariano Fernández (5.5p). Segur que tots ells tindran un ull a les seves partides i l’altre al que passa als taulers del costat, a més de la calculadora a ma!!

 

Crònica Ronda 9

 

Un any més, i ja van tres, el MI Joan Fluvià Poyatos (Club Escacs Tordera) ha quedat campió del XXI Obert Costa Brava amb vuit punts i mig sobre nou, cedint només taules amb el seu germà Jordi Fluvià que ha quedat segon classificat amb vuit punts (set victòries, unes taules amb el seu germà i un bye de mig punt per la seva participació una ronda amb la selecció catalana). Els dos van complir els pronòstics guanyant sense massa dificultat als seus rivals Joan Alonso i Pol Sabrià respectivament.

 

L’altre final, la dels altres, entre en Jordi Serra (amb 6p) i l’Àlvar Alonso (amb 5,5p) va finalitzar amb taules, donant per tant la tercera plaça al jugador figuerenc Jordi Serra i la quarta al jove jugador del Gerunda Àlvar Alonso.

 

La partida més disputada de la jornada va ser entre Emili Colls i Felipe Tosán, on un altre cop en Felipe va demostrar un bon estat de forma i va acorralar a l’Emili Colls. No obstant, l’Emili va fer servir tots els seus recursos i va aconseguir treure unes valuoses taules en un final de cavalls i peons.

 

En el següent tauler, els jugadors de Palafrugell Francesc Fernández i Manel Coronado lluitaven, a més de per una bona classificació general, pel premi de millor jugador local. Al final, en Manel Coronado va confirmar les bones sensacions en que s’havia trobat durant tot el torneig i es va imposar.

 

Al grup B, la classificació final es va capgirar totalment. Va ser la revolució dels jugadors de 6 punts enfronts els de 6.5 punts. I, paradoxalment, es pot aplicar aquell refrany de dos es barallaven i el tercer va rebre.

 

Els tres jugadors varen guanyar les seves respectives partides: en Jordi Vidal Palou (6p) davant en Josep Ferrer Rivero (6.5p) i en Joan Caballé Escalona (6p) davant en Frederic Morales Paytuvi (6.5p). L’Enric Martorell Toledano (6p) es va imposar davant Mariano Fernández (5.5p).

I la frase es refereix a que els dos primers varen aconseguir vèncer als seus rivals amb 6,5 punts, però el principal beneficiat del triple empat va ser precisament l’Enric Martorell que va quedar campió del grup gràcies al seu millor desempat.

 

Finalment, per tancar bé el torneig es va realitzar un sopar de cloenda pels participants, acompanyants i organització al restaurant Albó de Calella de Palafrugell. I en el moments de les postres i cafès, es va fer el lliurament de premis amb la presència de diverses autoritats i el patrocinador principal, en Lluís Gelpí. Va ser un acte entranyable, que va anar acompanyat de bon humor, i on es va aprofitar per tornar a agrair a tots els jugadors la seva participació i la seva col·laboració en un desenvolupament del torneig sense cap incidència i envoltat d’un magnífic ambient.

 

 

Quadre d’Honor

 

Grup A

 

Classificació Absoluta:

1.

Fluvià Poyatos, Joan

Tordera (8,5p)

600 € + trofeu

2.

Fluvià Poyatos, Jordi

Tordera (8,0p)

400 € + trofeu

3.

Serra Pagès, Jordi

Figueres (6,5p)

300 € + trofeu

4.

Alonso Rossell, Àlvar

Gerunda (6p)

150 €

5.

Tosan Pereira, Felip

Montgri (5,5p)

100 €

 

Per Trams d’ELO

De 1951 a 2050

1.

Sabria Batlle, Pol (5p)

Guixolenc

50 €  + Trofeu

Fins 1950

1.

Rius Gargallo, Manel (4,5p)

Salt-Girona

50 €  + Trofeu

 

Jugadors Locals (CE Palafrugell):

A. Millor jugador

1.

Coronado Iruela, Manuel

5.5 p

50 €  + Trofeu

A. 1950 - 2050

1.

Morales Dalmau, Jordi (*)

4.5 p

            Trofeu

A. Fins 1950

1.

Pereira Garcia, Josep R

4.5 p

30 €

 

Millor Jugadora Femenina:

1.

Alexandra Muratet Carmona (*)

Banyoles

Trofeu

 

Menors de 16 anys: (límit 1/9/1990)

1.

Àlvar Alonso Rossell

Gerunda

60 € + Trofeu

 

Millor Equip Classificat:

1.

Club Escacs Tordera

22p

Trofeu

 

 

XX Obert Costa Brava

Quadre d’Honor

 

Grup B (total 435€)

 

Classificació Absoluta:

1.

Martorell Toledano, Enric

Figueres (7p – 45.0)

150 € + trofeu

2.

Vidal Palou, Jordi

Sta. Eugènia (7p – 43.5)

75 € + trofeu

3.

Caballé Escalona, Joan

Cassà (7p – 42.0)

45 € + trofeu

4.

Ferrer Rivero, Josep

Palafrugell (6,5p – 49.5)

35 €

5.

Morales Paytuvi, Frederic

Palafrugell (6,5p – 45.0)

30 €

 

Jugadors Locals (CE Palafrugell):

1.

Ferrer Rivero, Josep

6,5p

40 €  + Trofeu

2.

Morales Paytuvi, Frederic

6,5p

35 €

 

Millor Jugadora Femenina:

1.

Vidal Zamora, Cristina

Sta. Eugènia

30 €

 

Menors de 14 anys: (límit 16/9/1992)

1.

Martorell Toledano, Enric

Figueres (7p)

Trofeu

 

Millor Equip Classificat:

1.

Club Escacs Palafrugell 

24,5 p

Trofeu

 

 

 

© AJEDREZ NOTICIAS DIARIAS

toniaiza@infonegocio.com

 

 


 

1