bájate el explorer 6 de la pàgina www.microsoft.com

   

 Actualizado con fecha: 02/05/2006 15:37:09

agregar a favoritos

enlaces   todo elo debates
comunidad chat teoría  
  

 

Crosstables

Emparejamientos

 

 

III   TANCATS   AMISTAT   PREMIA   DE   MAR

 

III TANCATS AMISTAT DE PREMIA DE MAR

 

El dissabte van començar els tancats de Premià de Mar. Amb dificultats per completar els grups, la data de començament es va endarrerir fins al 21 d'abril.

El fet de jugar i comentar el torneig no és fàcil amb aquest sistema de joc (90 minuts més 30 segons). Al voltant de mitjanit comença la ruleta rusa i només poden mirar els espectadors i els que han acabat la partida. La resta estem patint i fent errades.

No tenia noticies dels pariticipants fins que vaig arribar divendres a la sala de joc i la veritat és que trobo que el nivell és molt compacte, sense partides "fàcils" a priori. Per tothom excepte pels que ja són MC, cal 6 punts de 9 per treure la norma de MC. Casi que cal guanyar el torneig o ser segon... (aixó ho comprovarem en poques setmanes).

D'aquesta primera ronda del primer grup envio els resultats i poca cosa més. A destacar la lluita i l'absència de taules... potser el ritme infernal ajuda a que no hi hagin resultats de taules? Intentaré dir més coses a partir de la segona ronda. La lluita sembla asegurada. Els resultats van ser:

J.Colet - M.Almeria. 1-0

J.Expósito - J.Garriga. 1-0

C.Santos – C.Alonso. 0-1

X:Sánchez Riera - Font 0-1

R.Martinez Molina- C.Brugarolas 0-1.

Podem parlar de resultats “contra pronóstic” en el cas de les partides de Sánchez Riera contra Font i Martínez Molina contra Brugarolas, doncs les blanques eren bastant superiors en ranking. En totes dues partides crec que les blanques van perdonar la vida a les negres, en posicions tan bones d’obertura que el Fritz les hagués rematat amb facilitat.

De la meva partida, poc tinc a dir. Estava perdut a l'obertura, en Rafael Martínez em perdona la vida i em dona el punyal, l'escopeta i el bazooka que tenia a la seva disposició. Jo, agraït, no el mato, no... espero que mori per rellotge. No conforme amb aixó m'equivoco i torno a quedar perdut, però la presio que va tenir el Rafael d'estar jugant moltes jugades només amb els 30 segonrs de l'increment fa que el meu rival torni a quedar malamen. Pràcticament s'arriba a un zugzwang que (gràcias a la bona sort) ni jo puc fer malbé. Victòria molt patida i diria que no merescuda.

A la classificació, l'Exposito (primer del ranking) co-lidera i defensa l'ordre teóric tota aquesta setmana.

Propera ronda: Almeria. - Brugarolas; Font - Martinez Molina; Alonso – Sánchez Riera; Garriga – Santos; Colet – Expósito.

Ronda 2

Está claro que el ajedrez tiene algo. Cuando uno explica en casa que va a estar 9 viernes noche (o 9 domingos por la mañana o 9 días seguidos de vacaciones) jugando ajedrez por 4 horas o más… La verdad es que quien tiene merito aquí no es el jugador, sino su familia. Esta claro que es la crónica del viernes del puente del 1 de mayo.

En fin, ¡son el tipo de reflexiones que uno hace cuando pierde! Ayer hubo de nuevo lucha en Premià, con estos resultados:

Almeria – Brugarolas 1-0

Font – Martínez tablas

Alonso – Sanchez tablas

Garriga – Santos 1-0

Colet – Expósito 1-0

Como la ronda anterior, se luchó muchísimo. Y las tablas se produjeron muy al final de la jornada. La noticia es que Colet gana al numero uno de la lista y se pone líder con 2 de 2. Vi algo de la partida y en ningún momento supe quién estaba ganando, porque era muy táctica. En la mía, poco que decir. A menudo pienso que estoy mejor, pero mis rivales me demuestran gustosamente que no… y me ganan. Hay que agradecerlo, porque así uno vuelve a la realidad y se da cuenta de lo matao que es.

*******************************************

Clasificación.

Colet 2

Font y alonso 1,5

Exposito, Brugarolas, Garriga y Almería 1

Sánchez y Martínez 0,5

Santos 0

********************************************************

Próxima ronda

Expósito – Almería

Santos – Colet

Sánchez - Garriga

Martínez – Alonso

Brugarolas – Font.

 

Crónica de Carles Brugarolas 

SISTEMA DE JOC: Es jugarà per grups tancats de deu jugadors, de tal manera que el grup A sigui vàlid per a l’obtenció de normes de Mestre Català.

 

DIES I HORA DE JOC : Els dies de joc seran els divendres 24,31 de març, 7, 21,28 d’abril i 5,12,19,26 de maig de 2006, a partir de les 21.30h. (14 d’abril hi ha descans)

 

LLOC DE CELEBRACIÓ: PREMIA DE MAR "Can Manent. Llar d´àvis" a la mateixa carretera nacional II i molt a prop de l’estació RENFE.

 

RITME DE JOC: 90 minuts amb increment de 30 segons després de cada jugada.

 

ELO: El torneig serà homologat per ELO català i FIDE.

 

PREU INSCRIPCIÓ : 10 euros, a fer efectius durant la primera ronda.

 

CONTACTE: 937523878 de 11 a 13h i de 17-20h Sr. Jordi Llonch.

             

DIRECTOR DEL TORNEIG: Sr. Joan  Salvi

 

DESEMPATS:

En cas d’empats a punts, s’aplicaran per ordre els següents sistemes de desempats:

 

1º Nombre de victòries

2º Sonnemborg Berger FIDE

3º Particular

4º Color (guanyen negres)

5º Sorteig

 

ARBITRE PRINCIPAL:

L’àrbitre principal serà l’àrbitre fide Roger Rodríguez. Les seves decisions seran inapel·lables.

 

PARTICIPACIÓ :

La participació en el torneig implica l’acceptació d’aquestes bases.

© AJEDREZ NOTICIAS DIARIAS

toniaiza@infonegocio.com

 

 

 

  

  


 

1