bájate el explorer 6 de la pàgina www.microsoft.com

   

 Actualizado con fecha: 09/09/2007 19:15:54

agregar a favoritos

enlaces   todo elo debates
comunidad chat teoría  
  

 

Resultados

 
 

V OBERT INTERNACIONAL D’ESCACS

 “RIBERA D’EBRE – CENTRAL NUCLEAR D’ASCÓ

 

Bona participació amb 104 jugadors dels 117 inscrits en aquesta cinquena edició del torneig celebrat a Móra d’Ebre ahir dissabte dia 8 de setembre. Una vegada més, les incompareixences de jugadors van ser la nota negativa del torneig, que es va jugar com sempre al Teatre Municipal de la població i que va transcorre gaire bé amb absoluta normalitat i sense cap incident destacable.

Em aquesta edició i com a novetat, l’organització varem decidir tancar la inscripció dos dies abans, per tal de poder penjar l’emparellament de la primera ronda, la tarda abans del torneig i així oferir als participants una informació que creiem necessària.

Destacar la presència de titulats, (concretament 4 Grans Mestres, 4 Mestres Internacionals, 2 Mestres Fide i 2 Mestres Catalans), que si bé va ser inferior a l’any passat no es menys important.

Els 5 primers taulers es van retransmetre per Internet i el seu joc es podia seguir, dintre la sala de joc, en una pantalla gegant.

A l’igual que va passar en l’anterior edició el torneig es preveia molt igualat i encara que el jugador Bulgar, el GM Aleksander Delchev, número u de ranking va intentar defensar aquest lloc fins al final, va ser sorprès en la última i definitiva ronda pel jove jugador peruà l’MI Fidel Corrales, el qual va guanyar aquesta cinquena edició del torneig, rellevant a Delchev a la tercera posició que al perdre aquesta partida també va ser superat per l’MI Jaime Cuartas.

 

Per trams d’elo la victòria va ser per:

Juan Pomes Marcet del  Terrassa .......................... 1r.  Classificat Tram Elo 2300-2399

Ruben Martin Grillo del  Catalunya ...................... 1r.  Classificat Tram Elo 2150-2299

David Vigo Allepuz de l’E.E.B. ............................ 1r.  Classificat Tram Elo 2000-2149

Oriol Francesc Cuscullola del Lleida .................... 1r.  Classificat Tram Elo 1850-1999

Jordi Subirats Ferrando del Masdenverge ............. 1r.  Classificat Tram Elo 1700-1849

Podem destacar com anècdota, que no es va poder entregar els premis del tram Elo 2300-2399 degut a que només hi participaven tres jugadors i aquests ja havien obtingut premis superiors en la classificació general.

El premi al 1r equip classificat en aquesta edició se’l va endur el Reus Deportiu, seguit del Vallfogona de Balaguer, el primer classificat veterà va ser el jugador del Torredembarra Jordi Pla Poblador, mentre que la guanyadora del premi a la millor classificada femenina se’l va emporta la jugadora del Vallfogona Inma Montoliu Daroca i el premi a millor jugador local va ser per a Jose Antonio Delgado Montañes.

En quan a l’apartat de trofeus per a jugadors en edat escolar els guanyadors va ser:

1r. Classificat Sub-16........................... Cristhian Cruz del Tres Peons

1r. Classificat Sub-14........................... Oriol Francesc Cuscullola del Lleida

1r. Classificat Sub-12........................... David Aviol Olivera de Zaragossa

1r. Classificat Sub-10...... .................... Llàtzer Bru Rullo Ampolla

En un apartat menys esportiu però més cultural, l’organització va organitzar durant el matí una visita guiada per la nostra població, per a tots els acompanyants dels jugadors participants.

 

Per últim, el Club d’Escacs Móra d’Ebre vol agrair a tots els participants i acompanyants que es van desplaçar a la nostra població, la seva participació. A tots ells els emplacen l’any vinent a participar i col·laborar en la sisena edició del torneig.

 

Club d’ Escacs Móra d’Ebre

© AJEDREZ NOTICIAS DIARIAS

toniaiza@infonegocio.com

 

 


 

1