bájate el explorer 6 de la pàgina www.microsoft.com

   

 Actualizado con fecha: 15/01/2007 13:02:31

agregar a favoritos

enlaces   todo elo debates
comunidad chat teoría  
  

 

 

 

  Copa Catalana Girona

CRONICA DEL BANYOLES DE LA COPA GIRONA 2007.

 

EL BANYOLES SORPREN ALS FAVORITS I ES PROCLAMA MILLOR EQUIP DE GIRONA.

 

En la jornada de matí i tarda del dia 14 de gener, en els locals del Club d’Escacs Gerunda, es va disputar la Copa Girona d’enguany,  torneig que decideix el representant gironí a la Copa Catalana, que es jugarà diumenge que be al mateix lloc.

 

Els favorits a priori eren el Figueres (de Divisó d’Honor) i els equips de Primera Divisió Nacional: Gerunda i Tordera.

 

El Banyoles, encetant la participació d’algunes de les seves incorporacions, va formar amb : el G.M. David Shengelia, el M.I. Eduard Fomichenko, el M.C. Albert Muratet i Javier Campo. Malgrat el començament un xic indecís, cedint algun punt contra pronòstic, l’equip es van anar entonant i en acabar les quatre rondes matinals la classificació estava encapçala pel Figueres, a mig punt el Tordera, amb  el Banyoles mig punt més enrere i nosaltres seguits pel Gerunda a mig punt.

 

La jornada de la tarda es va iniciar amb el millor pel Banyoles, el dinar de germanor del més de 20 jugadors que varem desplaçar a jugar la Copa va fer bons els auguris, ja que el primer equip es va imposar al Figueres per un contundent 4-0 (Shengelia va guanyar a Colls, Fomichenko a Pijoan, Muratet a Negre i Campo a Mundet en un apuro de temps emocionant), mentre que Tordera i Gerunda empataven a 2, això posava el Banyoles al capdavant. El següent enfrontament amb el Tordera va acabar amb empat, 2-2, (Shengelia taules amb Joan Fluvia P., Fomichenko guanya a Jordi Fluvia, Muratet perd amb Angelats i taules de Campo amb Joan Fluvià F.). El Banyoles mantenia el lideratge i el següent enfrontament va ser amb el Guixolenc A-1, en que el Banyoles va aconseguir un clar 3-1 que  posava a tocar de dits el títol. A la darrera ronda, victòria per 3-1 davant del Cassà A que feia, per primer cop a la història del nostre Club, que aconseguíssim proclamar-nos com a millor equip de Girona en totes les categories.

 

Remarcables les actuacions dels tauler 1 i 2 del Banyoles, on David Shengelia va fer 7.5 de 8 (cedint només unes taules amb el M.I. Joan Fluvia P.) i de Eduard Fomichenko, que amb 8 de 8 es va imposar a tots els seus rivals.

 

Aquesta fita històrica ha de ser un punt de partida per situar el nostre equip en el bo i millor de Girona i de Catalunya. Cal dir que aquest triomf ens dona dret, la setmana que ve, a jugar amb els altres 9 millors equips de tot Catalunya per la decisió del Campió Absolut de Catalunya, fet que per si sol, ens situarà entre els 10 millors equips de la Nació.

 

La Classificació Final va ser :

 

1er.-    Banyoles          24,5 punts        Preferent.

2on.-    Tordera           23 punts.          1a. Divisió.

3er.-    Figueres           20,5 punts.       Divisió d’ Honor.

4rt.-     Gerunda           20 punts           1a. Divisió.

5è.-      Guixolenc         19 punts.          Preferent.

6è.-      Santa Eugènia  19 punts.          Preferent.

7è.-      El Pont 18,5 punts        Segona Provincial.

8è.-      Figueres B       18,5 punts        2a. Divisió.

9è.-      Cassà              18 punts           Preferent.

fins a 30 equips classificats.

 

 

 

Elias Muratet.

 

© AJEDREZ NOTICIAS DíaRIAS

toniaiza@infonegocio.com

 

 


 

1