bájate el explorer 6 de la pàgina www.microsoft.com

   

 Actualizado con fecha: 10/09/2007 00:40:51

agregar a favoritos

enlaces   todo elo debates
comunidad chat teoría  
  

 

 

 
 

 

FESTA POPULAR DE CIRERA: 03/09-09-2007

CRÒNICA ACTIVITATS ESCACS

 

Amb la tornada de les vacances i l’inici del mes de setembre arriben també les festes del barri de Cirera de Mataró. Com és habitual cada, dins l’extens programa d’esdeveniments el Club d’Escacs Cirera ha organitzat diversos campionats i exhibicions d’escacs.

 

XVII CAMPIONAT D’ESCACS

Entre els dies 3 i 7 de setembre s’ha disputat un suís a 5 rondes de partides a 1 hora per jugador. El torneig ha sigut molt emocionant i s’ha hagut de decidir el vencedor pels desempats. Després de 5 partides, Marc Costa (Cirera) i Hèctor Aparicio (Masnou) compartien el primer lloc amb 4 punts cadascun. Però finalment el bucholz brasiler va decidir que el primer lloc fos pel mataroní. Els premis es van repartir de la següent manera:

Campió:             Marc Costa Fornaguera (Cirera)

Sotscampió:       Hèctor Aparicio Escudero (Masnou)

3er Classificat:  Jordi Domingo Gadea (Cirera)

1er del barri:      Javier Gómez Sánchez (Cirera)

2on del barri:      Albert Vergés Alibès (Cirera)

 

II CAMPIONAT DE RÀPIDES PER EQUIPS        

El dissabte dia 8 al matí va tenir lloc la segona edició del Campionat de ràpides per Equips. La primera meitat del torneig va estar molt igualada i cap equip semblava destacar-se. Però a mesura que va avançar la competició i el Peona i Peó va començar a distanciar-se dels seus perseguidors. L’equip barceloní va arribar a la darrera ronda ja com a campió matemàtic, mentre que l’emoció estava en la lluita pel segon i tercer lloc, on el Montcada avantatjava en mig punt al Cirera. Les dues darreres partides van ser molt emocionants i Eva Zamarreño va aconseguir la victòria que assegurava el segon lloc pels vallesans, fent que la victòria de Marc Costa a la darrera partida només servís per deixar al Cirera com a 3er classificat final a només mig punt del Montcada.

 

X CAMPIONAT DE RÀPIDES INDIVIDUAL

El mateix dissabte dia 8 a les 17:00 va començar el campionat de ràpides individuals, després del dinar de germanor dels equips que havien jugat al matí i que havien decidit quedar-se a jugar també per la tarda.

En total es van disputar 9 rondes pel sistema suís. Al final del torneig no va haver-hi lloc per a la més mínima sorpresa i els 3 primers jugadors del ránking inicial van ocupar les tres primeres posicions de la classificació final:

Campió:            Josué Expósito Amaro (Passió d’Esparreguera)

Sotscampió:      Marc Capellades Subirana (Peona i Peó)

3er Classificat: Jesús Carrasco Rodríguez (Montcada)

1er local:          Ramon Franch Capdevila

2on local:         Josep Maria Benítez Delgado

 

EXHIBICIÓ DE PARTIDES SIMULTÀNIES

Com a cloenda d’una intensa setmana d’activitats d’escacs, el Mestre FIDE Lluís Oms Fuentes, del Club d’Escacs Barceloneta va realitzar una exhibició de simultànies al local de l’Associació de Veïns de Cirera, després de la qual es va oferir un pica-pica per a tots els participants i públic assistent.

DIA: Dissabte 8 de setembre.

 

HORARI: 11:00.

 

LLOC: Associació de Veïns de Cirera, Carretera de Cirera 33. El local disposa d’aire condicionat, servei de bar i està adaptat. Hi ha facilitats d’aparcament a les rodalies.

 

 

 

FORMAT: Lliga a una volta per sistema olímpic.

 

RITME: 5 minuts per jugador/a.

 

DESEMPATS: 1-Sonnenborn-Berger  2-Particular  3-Holandès sobre el particular.

 

Hi haurà un trofeu per a tots els clubs participants.

Al final del torneig se servirà un piscolabis.

 

 

ORGANITZA:

 

© AJEDREZ NOTICIAS DIARIAS

toniaiza@infonegocio.com

 

 


 

1