bájate el explorer 6 de la pŕgina www.microsoft.com

   

 Actualizado con fecha: 28/01/2008 09:45:54

agregar a favoritos

enlaces   todo elo debates
comunidad chat teoría  
  

 

Resultados

 
 

Juvenil Girona 2008

El dissabte 12 va iniciar-se el campionat provincial juvenil de Girona 2008 en el local del club Santa Eugenia. Local molt adequat pel joc amb unes bones condicions. En aquesta primera jornada es van celebrar les dues primeres rondes.En la primera ronda, no va haver-hi cap sorpresa i es van donar uns resultats de llibre, guanyant tots els favorits. En la segona ronda, nomes es va produir una petita sorpresa en l'últim taulell a on no va marcar diferencies l'elo de les jugadores i va guanyar en Maria Vidal. Després d'aquestes dues primeres rondes, només queden 5 jugadors amb el 100% del punts i son precissament els 5 primers jugadors del ranking inicial. La tercera ronda, pot començar a marcar diferencies entre els favorits.

Ronda 3 Juvenil Girona 2008

En aquesta ronda matinal salten les primeres sorpreses del campionat: en Marc Pruja, numero 3, i l'Alex Vidal, numero 4 han guanyat a Pol Sabria, numero 2 i en Victor Lillo, numero 1, respectivament i s'han quedat al davant del torneig juntament amb en Francesc Saurina. Per altre costat s'ha produďt les primeres taules entre Sergi Vinardell i en Julia Muratet.

Ronda 4 Juvenil Girona 2008

En aquesta ronda, s'han quedat al capdavant, aquesta vegada sols en Marc Pruja i en Alex Vidal amb 4 de 4 tots dos i que s'intueix un duel apassionant per la ronda 5...........L'Alex ha guanyat a en Francesc Saurina que també portava 3 de 3.... En Julia Muratet ha firmat les seves segones taules del dia , aquesta vegada contra en Jordi Triadu. D'altre banda nomes hi ha hagut una altre sorpresa que ha sigutla victoria de Maria Vidal sobre David Camacho. ˙

Ronda 5

En aquesta ronda ha estat centrada en el duel de imbatuts.Després una partida molt lluitada es va impossar en Marc Pruja quedant com lider en solitari amb 5 de 5. Pel darrera en Pol Sabria i en Victor Lillo no van fallar i fan guanyar les seves partides respectives. En la part femenina, han guanyat les germanes Muratet i han donat un pas important pel titol femeni.

Ronda 6

En aquesta ultima ronda, ha pardut en Marc Pruja davant d'en Victor Lillo deixant als desempats la decissió del guanyador final.L'Alex Vidal s'uneix a aquest duet per conformar un trio de jugadors que es decidiran el titol en els desempats. Els desempats decideixen que l'Alex Vidal es proclami Campió Juvenil de Girona 2008. En la part femenina, ha quedat campiona la Julia Muratet en una meritoria sisena possició, seguida per la seva germana.˙

 

© AJEDREZ NOTICIAS DIARIAS

toniaiza@infonegocio.com

 

 


 

1