bájate el explorer 6 de la pàgina www.microsoft.com

   

 Actualizado con fecha: 29/03/2008 10:00:18

agregar a favoritos

enlaces   todo elo debates
comunidad chat teoría  
  

 

 

Clasificación Trofeo Jordi Puig

 
 

Hotel Palas-Pineda de Vila-seca
Del 15 al 19 de marzo
Partidas por ICC
Comentarios en Chess.FM del GM Jordi Magem

Convocatòria  
S10 - Seguiment Fotos
S12 - Seguiment  
S14 - Seguiment Chess.FM
S16 - Seguiment  

 

JORNADA AMB POQUES SORPRESES

 

Ahir es va donar el tret de sortida al Campionat de Catalunya d’Escacs per edats. Com l’any passat, el torneig es disputa a l’hotel Palas Pineda de Vilaseca i compta una àmplia participació de jugadors d’arreu de Catalunya agrupats en quatre categories: sub-10,  sub-12, sub-14 i sub-16.

 

Igual que la passada edició, la competició es disputarà a 8 rondes per sistema suís i es complementarà el torneig amb una oferta d’activitats lúdiques com tallers, jocs, sessions de cinema, visites turístiques... per tal que tant els jugadors participants com els       acompanyants puguin gaudir al màxim durant aquests dies. Durant la jornada d’ahir, es va oferir una xerrada sobre psicologia esportiva i també un espectacle de màgia a càrrec del mag Toni Looser.

 

Pel que fa a la vessant esportiva cal dir que, igual que en passades edicions, la          competició és classificatòria per al Campionat d’Espanya d’Edats (individual) i també per a la selecció catalana que participarà al Campionat d’Espanya de la Joventut sub-16. Com a novetat d’aquest any, és important saber que aquesta última competició també es disputarà en la categoria sub-14 i, per tant, durant aquests dies també es disputaran    places classificatòries per a la selecció sub-14 que hi participarà. Veiem doncs que hi ha força al·licients afegits a la competició.

 

Pel que fa a l’àmbit esportiu, cal dir que en la primera ronda no hi ha hagut gaires        sorpreses i que els primers de rànking s’han imposat als seus rivals.

Hauríem de destacar el resultat del 5è tauler de la categoria sub-12, amb una victòria de Martin Forsberg (nº 47 de rànking) davant d’Aitor Quinzà (nº 5). Al novè tauler de la     mateixa categoria, Albert Velasco (nº 9) va firmar unes taules amb el nº 51 del rànking, Nel Pla.

A la categoria sub-16, el nº 6 de rànking Daniel Moreno ha firmat unes taules davant el   nº 37 Joan Miquel.

Crònica Ronda 2

Sub-10

Els cinc primers de rànking han complert amb les perspectives que indica el seu elo.

A partir d’aquí, en Marc Torrent (6) ha fet taules amb Eugeni Torra (19), Eduard Salagran (7) ha perdut amb Ruben Lucas (18) i Albert Puntí (9) ha perdut Rocco Ballester (23).

Sub-12

Gal.la Garcia Castany imposa el seu elo al guanyar a Elies Martí (23) presentant les seves credencials per ser la millor sub12, fins ara és l’única noia amb 2 punts, doncs Laura Martín ha fet taules amb Elisabet Ruiz, aquestes taules poden ser molt importants al final del campionat.

Els nois han complert amb les seves espectatives.

Sub-14

Al igual que els sub12 van complint segons el ranking, però amb les noies hi hagut alguna sorpresa, Cristina Coll (13) ha fet taules amb Oscar Angles (34) i el matx entre Julia Muratet i Aina Delgado han acabat en taules. Solament Gisela Ramoneda pot comptar amb 2 punts.

Sub-16

De moment la diferència d’elo s’està imposant excepte les taules de Anselm Espuny (22) contra Sergi Bardera (8). 

© AJEDREZ NOTICIAS DIARIAS

toniaiza@infonegocio.com

 

 


 

1