bájate el explorer 6 de la pàgina www.microsoft.com

 

 Actualizado con fecha: 04/10/2010 15:10:46

agregar a favoritos

enlaces   todo elo debates
comunidad chat teoría  
 

Resultados

 

 

 

 

 

 

 

COMENÇA EL

 

CAMPIONAT PROVINCIAL INDIVIDUAL ABSOLUT DE GIRONA,

 

 de la temporada 2010.

 

 

            Aquest diumenge tres d’octubre, al Centre Cívic de Can Ninetes, a Santa Eugènia (Girona) ha començat a disputar-se el Campionat Provincial Absolut Individual d’Escacs d’enguany.

 

            Al inici del torneig s’ha guardat un emotiu minut de silenci en record de la que fou jugadora d’aquest club (esposa de jugador i mare de dos jugadors) Maria Visitación Martinez, que va morir el passat diumenge víctima d’una greu malaltia.

 

            Al torneig s’hi arrepleguen més de 100 jugadors, ja que llista d’inscrits ha arribat fins a 104, xifra no assolida en les darreres edicions, i que posa de relleu la magnitud d’aquesta edició, els jugadors provenen de pràcticament tots els clubs de la Territorial.

 

 

 

 

El provincial 2010, a Can Ninetes. En primer terme Enric Vazquez (President del club organitzador) contra Aina Gonzalez (també del Santa Eugènia).

Foto Jordi Vidal.

 

 

 

 

 

            Ja a la primera ronda han saltat les sorpreses, i es presenta com una edició molt competida sense un favorit clar. El ranking està encapçalat pel Mestre Català Víctor Lillo (Figueres).

 

 

 

 

Victor Lillo (Figueres). Num. 1 del ranking

 jugant a Banyoles aquest estiu..

Foto: Club Escacs Banyoles

 

 

 

Altres jugadors, com ara els Mestres Catalans, el jove Marc Prujà (Gerunda) o el excampió provincial  Jaume Mundet (Figueres), juntament amb Jordi Gusó (Gerunda),  Didier Fernandez (Palafrugell), Alex Vidal (Santa Eugènia), Juan Fran Campo (Banyoles) o Joan P. Ayllon (Tordera), son candidats a lluitar pel títol, ja que sembla que els nivells de joc assolits aquest estiu els situa en aquesta tessitura, ja que tots ells estan entre els 2200 i el 2353 punts d’elo català. L’emoció al llarg de tot el torneig sembla garantida.

 

El Campionat està programat a 9 rondes, que es disputaran fins a primers de desembre cada diumenge al matí.

 

            Tota la informació del torneig està a la pàgina web:

 

http://www.chess-results.com/tnr38429.aspx?lan=2

 

La setmana propera més informació.

 

 

Elias Muratet.

 

 

© AJEDREZ NOTICIAS DIARIAS

toniaiza@infonegocio.com

 


 

1