bájate el explorer 6 de la pàgina www.microsoft.com

 

 Actualizado con fecha: 22/11/2010 21:42:12

agregar a favoritos

enlaces   todo elo debates
comunidad chat teoría  
 

Grup A

Grup B

 

 

 

Costa Brava

 

Crònica Ronda 1 (2/10/10)

 

Un any més, la tardor de Palafrugell s’omple d’escacs d’alt nivell amb l’organització al Centre Municipal d’Educació, del Torneig d’Escacs Obert Costa Brava. Però aquest any és especial doncs el torneig celebra a la XXVa edició.

El torneig va iniciar el seu camí al 1973, amb una pausa curta al 1984 i una pausa una mica més llarga entre el 1992 i el 2002. Al 2003, la junta del Club d’Escacs Palafrugell amb il·lusió renovada  i amb el recolzament de l’Ajuntament i el patrocini especial de Lluís Gelpí, varen retornar aquesta tradicional competició de les terres gironines al calendari escaquístic  com a Torneig d’Escacs Obert Costa Brava – Memorial Joan Gelpí.

L’edició d’aquest any aconsegueix una inscripció record amb 92 jugadors, dividits en dos grups: el grup A (amb ELO superior a 1851 punts d’ELO català) està format per 43 jugadors, mentre que el grup B (ELOs inferiors a 1850 n’està format per 49 jugadors.

Aquest any el torneig es presenta molt obert. Amb l’absència dels dos germans Fluvià i del recent titulat Àlvar Alonso, el número 1 del torneig és el jove Pol Sabrià, del Club Escacs Santa Eugènia, amb 2221 punts d’ELO FIDE i 2329 d’ELO Català. Darrera seu, onze jugadors situats per sobre de 2100 seran els seus màxims rivals.

Respecte a la primera ronda, els resultats del grup A varen ser els previstos segons la força de l’ELO. La única “revolta” es va produir a la taula 11, on la jove Júlia Muratet (Banyoles) va ser capaç de sorprendre amb negres a Salvador López (Bisbalenc).

Al grup B, amb les partides més igualades, ja varen proporcionar més sorpreses i s’hauran d’esperar algunes rondes per veure els jugadors que es troben més en forma.

Els resultats d’aquest any també els podreu seguir a través d’AjedrezND, de la web

Els emparellaments de la següent ronda encara no té emparellaments destacats, però segur que portarà partides interessants!.

 

Crònica Ronda 2 (9/10/10)

 

Com comença l’Obert Costa Brava !!!

 

És segona ronda. Una ronda previsiblement tranquil·la on s’esperava que els favorits anessin superant, amb més o menys dificultat, els seus rivals. Però el jove del club escacs Olot Sergi Vinardell, número 12 del rànquing, no pensava col·laborar. Jugant amb negres, en Pol Sabria (1) planteja una apertura francesa. Blanques apreten i provoca que negres faci petites imprecisions que li condueixen a un joc trabat i no s’enroqui. A la jugada 19, un moviment jugat ràpidament i perd una peça. Abandonament. Primera gran sorpresa!

La segona sorpresa, desagradable, ha estat la incompareixença no avisada del número 2 del torneig, en Juan Pedro Ayllon. En Jordi Serra rep el punt sense lluitar.

Als taulers 3 i 4, els jugadors número 3 i 4, és a dir, Àlex Vidal i Manel Coronado lluiten i lluiten contra Santiago Martin (16) i Jordi Barneda (15) però tampoc aconsegueixen la victòria. Taules als dos taulers.

Però no s’acaba aquí: en Cristofer Luke (6) cau, amb blanques, contra Agustí López (17) en el tauler número 6. Al tauler 10, l’Ernest Bou, també va fer taules.

Per tant, dels 9 jugadors favorits amb 1 punt, només Felipe Tosán, Francesc Fernández i Jordi Triadu vàren fer la seva feina.

 

Al grup B, en canvi, on la igualtat era més previsible i els resultats podien ser més irregulars, entre els jugadors capdavanters només va haver 3 taules i 2 resultats “contra pronòstic”, però a partir de la taula 10.

 

A la tercera ronda, els grups de jugadors capdavanters es va reduint significativament.

Al grup A, només queden 6 jugadors amb 2 punts, i trobarem els següents enfrontaments: Tosán – Vinardell, Serra – Fernández i López – Triadu. Al grup B, només queden 8 jugadors amb els següents enfrontaments: Lara – Arribas, Jaaidi – Boada, Rodriguez – Llausas i Romero – Fernández. Serà el moment de demostrar si les sorpreses de la segona ronda es consoliden.

 

A continuació, el jugador del grup B, Ángel Corbo, ens ha proporcionat una sèrie d’estadístiques sobre la ronda 1 del seu grup:

-          Partides guanyades amb menys de 28 jugades: 3

Carlos Rodriguez, Jordi Masnou, Enric Deulofeu

-          Partides guanyades amb negres: 4

-          La partida més llarga: Jordi Llausas – Irene Payet (1-0)

Ronda 3

 

Duríssima lluita entre els 6 jugadors que es troben al capdavant de la classificació.

 

Al primer tauler, l’experiència de Felipe Tosán s’enfrontava amb el jove Vinardell. Es va plantejar una forta lluita estratègica amb blanques jugant una obertura espanyola i on es varen conservar totes les peces fins a la jugada 19. La pressió de Felipe Tosán va trobar fort contrajoc, però el joc precís de blanques sobre l’enroc negre i la pressió del temps va finalitzar amb una avantatge de qualitat més peons. Negres abandonen.

 

Al segon tauler, Jordi Serra davant Francesc Fernández. En aquest cas, la pressió de negres li fa arribar a un final de peons, alfil i cavall per banda amb posició activa del rei negre que arriba fins i tot a capturar un peó a segona fila. Així i tot, en Jordi Serra troba contrajoc en el centre i obliga a l’entrega de l’alfil de negres, a canvi de dos peons passats al flanc allunyat. La posició es torna molt delicada en ambdós costats amb molt de risc pel que es llenci decididament a l’atac. Els jugadors acorden taules, i tots dos es queden amb la sensació que podien haver aconseguit alguna cosa més.

 

Al tercer tauler, l’Agustí López es trobava davant l’altre jove olotí, en Jordi Triadú.

Una lluita intensa, típic amb les situacions d’enrocs oposats. La pressió sembla més forta per a negres, que es troba amb 5 minuts de temps davant 1 hora del seu rival.

En el rellotge s’arriba a veure 0:48 contra 0.48, és a dir, 48 minuts contra 48 segons. Però amb la tensió ja havia aconseguit una peça d’avantatge, i li va ser suficient aquest mínim temps més els 30 segons afegits per jugada per consolidar la seva posició i aconseguir la victòria final.

 

Entre els perseguidors, la sorpresa s’ha donat al quart tauler on hi havia el duel fratricida entre l’Alex Vidal (el fill, i número 3 del torneig) i en Jordi Vidal (el pare, i número 35 del torneig). La diferència d’elo català és superior a 400 punts. La victòria semblava cantada,  i més jugant amb blanques. No obstant, en Jordi Vidal va plantejar una CaroKann seriosa i, aprofitant una escletxa que li va donar el joc una mica confiat de l’Alex, va llençar un fort atac que li va donar la victòria en menys de 20 jugades causant un petit trasbals a les previsions del torneig i, potser, a casa seva.

 

Al vuitè tauler, en Pol Sabrià, número 1 del torneig, guanya la seva partida amb Frederic Morales, i espera a que arribi la seva oportunitat.

 

Al grup B, vuit jugadors es trobaven al capdavant. Al primer tauler, el jove David Arribas (3) arrisca i entrega una torre amb la intenció de capturar la dama contraria. No obstant, no calibra bé totes les opcions, en Josep Lara disposa d’una jugada intermitja i salva la dama, quedant amb molta avantatge de material. Guanyen blanques.

 

Al segon tauler, la partida Anass Jaadi (11) s’enfrontava amb David Boada (4). Una partida molt igualada, on en el mig joc negres tenia una lleugera avantatge posicional. Però Anass aguanta bé la pressió i aconsegueix arribar a un final molt apurat de temps (tots dos a tres minuts finals del finish), però ara ja amb avantatge blanca. Amb la pressió del temps, comet una sèrie d’errors i perd definitivament.

 

Al tercer tauler, Carlos Anibal llença un fort atac que no s’ha concretat i ha quedat amb desaventatge material. Guanyen negres, és a dir, en Jordi Llausàs. Al quart tauler, Mariano Fernández comet un error greu i cedeix la victòria a José Luis Romero.

 

Dels vuit jugadors perseguidors a mig punt, només dues victòries negres (Angel Corbo i Joan Manel Cano).

 

A la propera ronda el nombre de líders s’ha reduit dràsticament. Al grup A, l’emparellament és previsible, doncs els dos únics jugadors que s’han quedat amb 3 punts són Jordi Triadu i Felipe Tossán. El resultat no serà definitiu pel torneig, però marcarà el primer aspirant al títol.

 

Al grup B, queden encara 4 jugadors dalt de la classificació. La propera ronda enfrontarà a en Jordi Llausàs contra Josep Lara, i José Luis Romero contra Anass Jaadi. A mig punt, només queden en Joan Manel Cano i Angel Corbo.

 

 

Dades estadístiques sobre la ronda 2 del grup B, oferides per Angel Corbo: 5 jugadors guanyen amb menys de 28 jugades (Josep M. Castellà, Jaume Vidal, Jordi Sabria, David Arribas i Salvador Masnou). La partida més llarga: Aitor Cubero contra Maria Vidal (1 – 0)

Ronda 4

 

Màxima igualtat a la quarta ronda, amb 3 taules als tres primers taulers, que fa preveure un torneig molt disputat.

 

Al primer tauler, s’enfrontaven en Jordi Triadu davant Felipe Tosán. La partida s’ha desenvolupat amb una forta lluita estratègica, on el jugador amb peces negres disposava de més espai i lleugera iniciativa, però molt difícil de concretar. Poc després, blanques aprofitaven el fet que el rei blanc es quedava més desprotegit al llençar els seus peons a l’atac, per oferir un fort contrajoc malgrat estar unes quantes jugades “en el darrer minut”. Finalment, negres aconsegueix clavar la torre blanca amenaçant guanyar qualitat, però la posició oberta del seu rei fa que blanques puguin entrar amb la dama dins el flanc de rei i fer continues amenaces. Els jugadors acorden taules.

 

Al segon i tercer tauler, tant Manel Coronado contra Santiago Martin  com Francesc Fernández contra Jordi Barneda es plantegen partides que han result  molt trabades i cap dels jugadors es capaç de trencar la resistència del contrincant. Dues taules més.

 

El candidat que sí ha aprofitat la seva ocasió d’apropar-se al capdavant de la classificació ha estat en Jordi Serra que, davant Jordi Vidal, va guanyar una peça a canvi de peons, però que pot anar recuperant poc a poc per l’activitat de la seva parella d’alfils. En Jordi no pot repetir la sorpresa de la setmana passada, i ha de tombar el rei.

 

Situats a un punt, també varen guanyar Pol Sabrià (núm, 1), Cristofer Luke (núm. 6), Sergi Vinardell (núm. 12) i Agustí López ( núm. 17), i varen poder reduir a mig punt la distància al líder.

 

La situació després de la quarta ronda és que s’ha afegit en Jordi Serra al grup capdavanter. Li correspondrà enfrontar-se, amb blanques, a Jordi Triadú. Al segon tauler, en Felipe Tosán se les veurà amb el seu amic i company de club Manel Coronado, amb una partida que es planteja difícil per grau de coneixement entre els dos jugadors.

 

Al grup B, els dos primers taulers es jugaven el liderat.

Al primer tauler, en Jordi Llausas té un dia espés, i en Josep Lara cedeix un peó a canvi d’iniciativa, accepta alfil de regal que li ofereix el seu rival i munta un fort atac sense donar cap oportunitat al rival.

Al segon tauler, José Luís Romero s’enfrontava a Anass Jaaidi. Blanques aconsegueix un peó d’avantatge i planteja un canvi de dames per quedar amb un final avantatjós de 7 peons contra 6. L’Anass accepta i, malgrat la inferioritat de la seva posició, aprofita la seva experiència per plantejar un canvi favorable de peons que li permet barrar el pas del rei contrari i forçar les taules.

Al tercer tauler, jugaven els dos únics jugadors amb 2,5 punts, en Joan Manel Cano i Angel Corbo. Amb lleugera inicitiva negra, Angel demana les taules que en Joan Manel accepta. Ara ja tots dos queden a 1 punt del líder.

 

Per tant, després de la quarta jornada, disposem d’en Josep Lara (núm. 3) com a líder en solitari i comença a postular la seva candidatura pel grup B. A la cinquena ronda, haurà de defensar el liderat davant José Luís Romero (núm. 44). Al segon tauler, trobarem a l’Anass (núm11), que a mig punt seu, lluitarà amb Joan Manel Cano (núm. 10) per mantenir les seves opcions.

 

Finalment, com a col·laboració d’Angel Corbo, destaca que a la ronda 3 del grup B es produeixen quatre miniatures, corresponent a Josep García Castany, que guanya en 15 moviments, Irene Payet que guanya en 17, Víctor Gala amb 19 i Santiago Delclos amb 23.

Ronda 5

 

Canvi de líders als dos grups!

 

Al grup A, dels 3 jugadors amb 3,5 punts, en Jordi Serra jugava contra en Jordi Triadu al primer tauler. La partida, preparada a conciència pel jugador de peces negres, s’ha anat desenvolupat amb igualtat material però al final aconsegueix el domini de la única columna que li permet aconseguir un peó d’avantatge. Final d’alfils del mateix color amb peó de més. Guanyen negres sense patir. El tercer candidat en discòrdia era Felipe Tosán, que tenia una papereta molt difícil davant del seu company de club, en Manel Coronado. La partida s’ha desenvolupat amb molta precaucions per les dues bandes, evitant les línies més conegudes de les dues bandes, i ha finalitzat amb taules després d’una forta lluita. Per tant, el jove Jordi Triadú queda líder en solitari.

En el grup perseguidor, en Pol Sabrià fa taules amb Francesc Fernández, i torna a perdre l’estela del liderat, mentre que Cristofer Luke (6) i Sergi Vinardell (12) aconsegueixen meritòries victòries amb negres, davant Jordi Barneda i Santiago Martin. .

La propera ronda, al primer tauler, en Jordi Triadu s’enfrontarà al seu amic Sergi Vinardell. Mentre tant, en Felipe Tosán lluitarà amb Cristofer Luke per decidir si poden mantenir les seves aspiracions al títol.

 

Al grup B, en Josep Lara defensava el seu lideratge davant José Luis Romero, mig punt per darrera. La partida se li planteja difícil i es troba amb parella de cavalls contra parella d’alfils, amb torre i dama afegides. Posteriorment, la pressió negra li fa perdre una peça quedant en José Luis Romero amb alfil d’avantatge. Blanques encara disposava de possibilitats d’atacar al rei negre que es trobava en situació compromesa, però en cert moment de la partida no troba el camí adequat i, desesperat, desvia la dama per recuperar un peó allunyat. Una decisió que desemboca en la pèrdua de la partida. Anàlisis posteriors mostraven com va desaprofitar l’ocasió de provocar les taules per repetició de jugades o, fins i tot, de recuperar la peça perduda quedant en bona posició final. Però realment, no era el seu dia.

Al segon tauler, Anass Jaaidi (l’altre jugador a mig punt del líder)  s’enfrontava a Joan Manel Cano. Una altra vegada, Anass es troba amb peó de menys i amb posició força dolenta, però buscant les seves oportunitats i, també cal dir-ho, amb col·laboració del seu rival, torna a aconseguir unes taules in extremis. Per tant, en José Luis Romero agafa el relleu i queda líder en solitari.

Per darrera, en Jordi Llausàs remonta la partida i guanya amb negres a Miquel Català. Mentre que Carlos Anibal Rodriguez contra Martí Boada, i Angel Corbo contra Jaume Oller s’han de conformar amb les taules.

La propera ronda en José Luis Romero haurà de defensar el liderat, amb negres, davant Jordi Llausàs mentre que l’Anass se les veurà amb en Josep Lara.

 

Com anècdota , només destacar que ha estat un mal dia per a blanques en els primers taulers dels dos grups. Entre les 11 partides disputades pels jugadors amb major puntuació, s’han produit 5 taules i 6 victòries de les peces negres, entre elles les del tauler número 1 de cada grup. Al còmput global, 20 victòries negres respecte 13 de blanques.

 

Finalment, la col·laboració habitual d’Angel Corbo, indicant que a la ronda 4 del grup B s’han produit 2 miniatures, corresponent a Albert Rovira, que guanya amb 15 moviments a Ashleigh Curry,  i Carles Liern, amb 25 moviments, a Santiado Delclos.

Crònica Ronda 6

 

Els joves olotins Jordi Triadú i Sergi Vinardell entaulen en el seu enfrontament al primer tauler.

 

Quan l'any passat el públic de l'open Costa Brava veia el progrés d'aquests dos joves jugadors del Club d'Escacs Olot, ja es podia intuir que posarien molts problemes als que havien estat clàssics dominadors dels primers taulers d'aquest open. Nogensmenys, pocs s'haguessin atrevit a pronosticar que només un any després s'estarien enfrontant, a la sisena ronda, a la primera taula, i amb el liderat en joc. Des de la organització de l'open Costa Brava els volem felicitar per la progressió en el seu joc, i ens n'alegrem de poder ser-ne testimonis al nostre open. Per molts anys poguem seguir-los veien jugar aquí.

Al segon tauler en l'entrontament entre els aspirants al liderat, Cristofer Luke (Tarragona) venç al jugador local Felipe Tosan (Palafrugell). A la ronda 7 es medirà amb negres, en el duel de colíders, a Jordi Triadú (Olot) amb blanques. El jugador que en surti vencedor serà líder en solitari.

A només mig punt un grup de quatre jugadors s'enfrontaran entre sí en busca de la victòria que els acosti als primers llocs: Pol Sabrià (Santa Eugènia) amb blanques contra Jordi Serra (Santa Eugènia) i Sergi Vinardell (Olot) contra Manel Coronado (Palafrugell).

 

 

Al Grup B a l'enfrontament entre Jordi Llausas (Bisbal) i José L. Romero (Santa Eugènia) es va produir una lluita desigual entre un àlfil (per les blanques i dos peons lligats i passats (per les negres), amb torres i més peons en joc. Semblava que l'alfil i la iniciativa blanques s'imposarien als peons negres, però no es pot badar i aquests van arribar a les caselles de coronació, decantant el resultat per les negres. Així és que José L. Romero manté el liderat amb mig punt d'avantatge.

A les taules següents les victòries d'Anass Jaaidi (Salt), 5 punts, Jordi Masnou (Cassà) i Joan Manel Cano (Santa Eugènia) amb 4,5 punts cadsascú, els mantenen en les posicions capdavanteres.

 

Per acabar, l'Angel Corbo ens resumeix les miniatures de la ronda anterior al Grup B, a la Ronda 5 destacar la victòria en 21 moviments de Jordi Masnou sobre Mariano Fernandez.

Ronda 7

Reagrupament al grup capdavanter

Ens acostem a les rondes decisives i de moment no hi ha cap jugador que parteixi amb clar avantatge per adjudicar-se el campionat al Grup A. Els colíders Jordi Triadú i Cristofer Luke empataven al primer tauler amb una variant poc coneguda de la Francesa, que en Jordi no va atacar amb prou contundència. La posició s’igualava i es signaven les taules. Als taulers 2 i 3 en canvi s’imposaven les victòries de Pol Sabrià, que amb blanques desmontava el plantejament de Jordi Serra, i la victòria també de Manel Coronado amb negres a la taula tres contra Sergi Vinardell. Molt treballada la victòria de Coronado, de les partides més llargues de la jornada, però també de les més serioses, mantenint un lleuger avantatge durant tota la partida fins a convertir-lo en victòria i punt sencer, que li permet reagruparse al grup capdavanter.

A la vuitena ronda els enfrontaments al capdavant quedaran configurats de la següent forma: Cristofer Luke amb blanques contra Pol Sabrià amb negres, i Manel Coronado amb blanques contra Jordi Triadú amb negres.

Al Grup B el derbi entre els jugadors del Santa Eugènia José L. Romero i Joan M. Cano va acabar en taules després d’una llarga lluita. José L. Romero es situa així amb 6 punts, seguit només per Anass Jaaidi, que a la segona taula es va imposar a Jordi Masnou. La classificació queda doncs encapçalada per aquests dos jugadors, amb 6 punts cada un i un punt d’avantatge respecte el nombrós grup perseguidor, format per Joan M. Cano, Josep Lara, Jose Garcia Castany, Jordi Llausas i Enric Deulofeu.

A la propera i vuitena ronda els colíders hauran de defensar la seva condició, els dos amb les peces negres, al primer tauler Jordi Llausas contra l’Anass Jaaidi i a la segona taula en Jose Garcia Castany contra José L. Romero.

Ronda 8

Grup A

A la 8a ronda, en què s’enfrontaven entre sí els quatre colíders, es va produir un desenllaç més ràpid del que es podia preveure, ja que les dues partides van finalitzar en 12 jugades. A la primera taula un error dramàtic de’n Cristofer (d’aquells que no et permeten seguir jugant) va fer que la partida es decantés per en Pol, en uns inicis de partida que ja es plantejava tàctica. A la segona taula, potser per excessiu respecte entre els dos rivals, es van acordar taules en finalitzar l’obertura.

Aquests resultats deixen en Pol Sabrià del Santa Eugènia com a líder en solitari amb 6,5 punts i mig punt d’avantatge amb en Jordi Triadú de l’Olot i en Manel Coronado del Palafrugell.

El nou campió doncs estarà entre aquests tres jugadors, i haurà de fer com a mínim 7 punts.

Els emaprellaments estableixen que els enfrontaments decisius seran:

- A la primera taula en Pol Sabrà amb 6,5 punts i les peces blanques contra Manel Coronado amb 6 punts i les peces negres. La victòria només li serveix a en Pol per setenciar, si aquesta caigués del costat de les negres en Manel hauria d’esperar que el resultat a la segona taula i els desempats finals (Bucholz reduït) l’afavorissin.

- A la segona taula jugaran en Jordi Triadú amb 6 punts i les peces blanques contra en Jordi Morales amb 5,5 punts i les peces negres. En Jordi Triadú buscarà les seves opcions al títol, que passen per guanyar, que el líder no guanyi, i esperar el desenllaç final dels desmpats.

A les classificacions per trams tenim màxima igualtat al tram de 1951-2050, tram encapçalat per Sergi Kucherenko del Guixolenc, però on hi ha fins a 6 jugadors que opten al primer lloc en només mig punt de diferència. El tram amb menys de 1951 està encapçalat per Jordi Barraca del Bisbalenc amb mig punt d’avantatge amb el segon. Com a millor local es situa de moment Manel Coronado, que com ja hem comentat està optant a la victòria final i jugarà a la primera taula. La campiona femenina sortirà d’entre la Cristina Vidal, que encapçala la classificació amb 4,5 punts, i l’Alexandra Muratet, que en té 4 punts. El premi al millor jugador sub 16 està ja decidit a favor de’n Sergi Vinardell, que suma 5,5 punts i li treu un punt sencer i 11 punts de desempat, a la segona classificada, una distància ja irrecuperable.

 

Grup B

A la primera taula del Grup B es va veure una partida molt igualada, prova d’això és que va ser l’última en acabar del grup, on finalment les blanques van imposar-se mercès a la presió de les peces sobre les columnes semiobertes b i c. A la segona taula es va imposar José L. Romero amb negres. D’aquesta manera en José L. Romero del Santa Eugènia queda líder en solitari i amb un punt sencer d’avantatge respecte els segons, que son Anass Jaaidi del Salt i Girona, Josep Lara del Palafrugell i Jordi Llausàs del Bisbalenc.

Tots tres juguen amb blanques i hauran de buscar la victòria i esperar la derrota de’n José L. Romero. A priori en José L. és favorit mercès al punt d’avantatge, però no és campió matemàticament perquè a dia d’avui el desempat a 7 punts afavoriria l’Anass. El desempat però pot canviar de sentit a la última ronda, ja que el Buchoz reduït contabilitza la suma dels punts dels rivals que hom ha tingut. Caldria doncs, en cas d’un múltimple empat a 7 punts, esperar al final de la ronda per saber-ne el campió.

A la classificació local tenim que el millor posicionat pel primer lloc és Josep Lara amb 6 punts i també ténen opcions Angel Corbo i Enric Deulofeu, amb 5 punts cadascú, que a més s’enfrontaran entre sí a la última i decisiva ronda.

A la classificació femenina màxima igualtat entre la Irene Payet i la Maria Vidal, amb 4,5 punts cadascuna, sense oblidar que Josefina Casas i Laura Regincós amb 4 punts també tenen opcions.

A la classificació sub 14 tenim de nou a la Laura Regincós amb opcions, que junt amb l’Ivan Volkov porten 4 punts, i amb 3,5 punts també té possibilitats en David Arribas.

 

 

© AJEDREZ NOTICIAS DIARIAS

toniaiza@infonegocio.com

 


 

1