bájate el explorer 6 de la pàgina www.microsoft.com

 

 Actualizado con fecha: 17/10/2010 22:20:23

agregar a favoritos

enlaces   todo elo debates
comunidad chat teoría  
 

Resultados

 

 

 

 

CAMPIONAT PROVINCIAL FEMENÍ DE GIRONA 2010.

 

CRÒNICA DE LA PRIMERA RONDA.

 

 

COMENÇA EL CAMPIONAT PROVINCIAL FEMENÍ DE GIRONA 2010, QUE SIGNIFICARÀ LA FI DEL REGNAT DE LA LAURA GARCIA.

 

 

 

 

ELISABET MORAGAS (Gerunda) DONA LA SORPRESA I ENCAPÇALA EL CAMPIONAT, EMPATADA AMB LES GERMANES JÚLIA I ALEXANDRA MURATET (Banyoles).

 

Avui, diumenge dia 19 de setembre s’ha encetat l’edició del 2010 del Campionat femení Provincial, amb alguna absència destacada, entre elles la de Laura Garcia (Sant gregori) que por motius laborals estarà fora del nostre país, això significarà que després de molts anys de regnat, cedirà el títol a una altre jugadora.

 

De fet el torneig tenia que començar ahir, però per evitar la coincidència amb el torneig de Vilobí, aquesta primera ronda es va traspassar al diumenge, la resta de rondes es jugaran els propers dissabtes.

 

A la fi només 6 jugadores inscrites que ha propiciat que el format del torneig es modifiqués i enlloc de ser un suís a 6 rondes s’ha reconvertit en un tancat a cinc.

 

Les favorites, les germanes Júlia i Alexandra Muratet (Banyoles), que encapçalen el ranking, s’han imposat amb certa facilitat, mentre que la jugadora del Gerunda Elisabet Moragas ha guanyat a la jugadora del Santa Eugènia Maria Vidal que sortia com a número 3. D’aquesta manera la jugadora del Gerunda s’assegura el bloc FIDE puntuant.

 

La propera ronda viurà l’enfrontament entre les germanes Muratet que te regust a vital pel desenllaç final del torneig.

 

La setmana propera mes informació.

 

 

Elias Muratet.

CRÒNICA DE LA SEGONA RONDA.

 

 

ELISABET MORAGAS (Gerunda) LÍDER EN SOLITARI AMB 2 PUNTS, SEGUIDA A MIG PUNT PER LES GERMANES JÚLIA I ALEXANDRA MURATET (Banyoles) QUE HAN EMPATAT ENTRE ELLES AVUI.

 

Avui, dissabte 25 setembre s’ha jugat la segona ronda de l’edició del 2010 del Campionat femení Provincial. L’empat entre les germanes Júlia i Alexandra Muratet (Banyoles) ha propiciat que la treballada victòria de Elisabet Moragas (Gerunda) sobre la jugadora del Vidreres Aina Fernandez, li atorgui el liderat amb 2 de 2.

 

Maria Vidal (Santa Eugènia) s’ha imposat amb relativa facilitat sobre la jugadora del Gerunda Laura Serradesanferm.

 

La propera ronda viurà l’enfrontament entre les jugadores del Gerunda Elisabet Moragas i Laura Serradesanferm.

 

La setmana propera mes informació.

 

Elias Muratet.

 

La actual líder, Elisabet Moragas (Gerunda), avui a Sant Gregori.

CRÒNICA DE LA TERCERA RONDA.

 

ELISABET MORAGAS (Gerunda) MANTÉ EL LIDERAT EN IMPOSAR-SE A LAURA SERRADESANFERM (Gerunda). A MIG PUNT LA SEGUEIX ALEXANDRA MURATET (Banyoles) QUE HA GUANYAT A AINA FERNANEZ (Vidreres).

 

Avui, dissabte 1 d’octubre s’ha jugat la tercera ronda del Campionat femení Provincial. L’empat entre Júlia Muratet (Banyoles) i Maria Vidal (Santa Eugènia) ha estat el més remarcable, als altres taulers victòries de Elisabet Moragas davant de la companya d’equip Laura Serradesanferm, i d’Alexandra Muratet (Banyoles) davant d’Aina Fernandez (Vidreres).

 

Elisabet Moragas lidera amb un cent per cent d’efectivitat, seguida d’aprop per Alexandra Muratet amb 2,5 i un xic més lluny Júlia Muratet amb 2 de 3 (que ha cedit dues taules en tres rondes).

 

La propera ronda viurà l’enfrontament entre la cap de sèrie 1 Júlia Muratet (amb blanques) contra la líder del torneig Elisabet Moragas.

 

Elias Muratet.

 

 

 

Maria Vidal (Santa Eugènia), que ha empatat amb Jùlia Muratet (Banyoles).

CRÒNICA DE LA QUARTA RONDA.

 

 

ALEXANDRA MURATET  (Banyoles) ASSOLEIX EL LIDERAT EN SOLITARI.

 

Avui, dissabte 9 d’octubre ha tingut lloc una molt emocionant quarta ronda del femení. Alexandra Muratet (Banyoles) amb un atac central ha esmicolat les defenses de Maria Vidal (Santa Eugènia), amb aquesta victòria assolia el 3,5 punts.

 

Al mateix temps s’enfrontaven Aina Fernández (Vidreres) amb Laura Serradesanferm (Gerunda), aquesta segona s’ha precipitat en una jugada, això ha estat aprofitat per l’Aina guanyar peça, però en el final alguna imprecisió ha fet que la Laura pressionés en un final complicat, però que ha resolt favorablement la  jove jugadora del Vidreres, aconseguint el seu primer punt en aquest torneig.

 

L’emoció ha estat servida en el matx entre la número 1 del ranking Júlia Muratet (Banyoles) i la fins avui líder del torneig Elisabet Moragas (Gerunda). La Júlia ha llençat un atac contra l’enroc de la seva rival, que tant aviat semblava definitiu com que la Elisabet aconseguiria aturar, finalment la jugadora banyolina ha assolit la victòria entrant en una xarxa inexorable de mat.

 

Júlia Muratet (Banyoles) vs Elisabet Moragas (Gerunda).

 La partida està poc després de desencadenar el atac al enroc.

 Foto: Elias Muratet.

 

 

Aquest resultat ha significat un canvi important en la classificació que ara queda encapçalada per Alexandra Muratet (Banyoles) amb 3,5 punts, seguida per l’Elisabet Moragas (Gerunda) i la Júlia Muratet (Banyoles) totes dues amb 3 punts.

 

CRÒNICA  DARRERA RONDA.

 

 

JÚLIA MURATET (Banyoles) ES PROCLAMA CAMPIONA DE GIRONA, PER MILLOR DESEMPAT, PEL DAVANT DE LA SEVA GERMANA ALEXANDRA MURATET  (Banyoles). 

 

ELISABET MORAGAS (Gerunda) COMPLETA EL PODI A NOMÉS MIG PUNT DE LA GUANYADORA, DESPLEGANT UN TORNEIG BRILLANT.

 

La darrera ronda del Provincial femení de Girona ha gaudit d’emoció fins al darrer sospir. Abans d’iniciar-se la ronda la classificació estava en capçalada per Alexandra Muratet (Banyoles) amb mig punt d’avantatge sobre la seva germana Júlia (Banyoles) i  mig punt per davant de Elisabet Moragas (Gerunda) que era la seva rival d’avui. La malaltia de Laura Serradesanferm (Gerunda) ha fet que la Júlia s’imposés sense jugar, i es situava, provisionalment per davant, acabant el torneig amb 4 punts, mentre Alexandra amb 3,5, i Elisabet amb 3, jugaven entre elles.

 

L’Alexandra Muratet (Banyoles) ha assolit un avantatge que semblava definitiu (la victòria li donava el Campionat), però una greu imprecisió ha donat ales a la seva rival que s’ha situat, fins i tot, amb millor posició (la victòria de Elisabet Moragas li donava l’empat al primer lloc amb Júlia i caldria esperar els càlculs dels desempats). L’emoció ha estat fins el darrer moment, on en un final de Dama i un únic peó (Alexandra) contra Dama i dos peons (Elisabet) ha conclòs en taules.  Així doncs la classificació final ha estat: Júlia Muratet (Banyoles) 4 punts, Alexandra Muratet (Banyoles) 4 punts i Elisabet Moragas (Gerunda) 3,5 punts.  Tots els desempats afavorien a Júlia Muratet que d’aquesta manera succeeix a Laura Garcia (Sant Gregori) en el títol Provincial.

 

La lluita entre Aina Fernández (Vidreres) i Maria Vidal (Santa Eugènia) ha estat, també, farcida d’emoció, on el avantatge que tenia l’Aina no l’ha pogut concretar, i la Maria, més experimentada, ha sabut posicionar-se millor fins a endur-se finalment el punt i assolir, amb 2,5 punts, el quart lloc del torneig.

 

 Esperem que a la Fase Final Catalana les jugadores gironines representin un bon paper.

 

 

 

 

El matx decisiu: Elisabet Moragas (Gerunda) amb les blanques,

contra Alexandra Muratet (Banyoles) amb negres.

Foto: Elias Muratet.

 

 

 

Per l’any que ve esperem una major participació, ja que més emoció, (com ja va passar l’any passat, que va acabar amb un triple empat al capdavant entre Laura Garcia i les germanes Muratet) no es pot demanar.

 

Elias Muratet.

 

 

© AJEDREZ NOTICIAS DIARIAS

toniaiza@infonegocio.com

 


 

1