bájate el explorer 6 de la pàgina www.microsoft.com

 Actualizado con fecha: 25/05/2010 23:56:38

agregar a favoritos

enlaces   todo elo debates
comunidad chat teoría  
 

Resultados

 

 

 

 

I Torneig obert "AJEDREZ JAKE CLUB"

El I abierto “Ajedrez Jake Club” ha pasó ayer el ecuador del campeonato dejando un líder en solitario, Felipe Porras Mateo, número 1 del ránking, que tras su victoria contra Felipe Delgadillo, con quien compartía el liderato, suma los 5 puntos posibles. Le siguen de cerca un grupo de 7 jugadores con 4 puntos en el que cabe destacar a Helena Casset, quien ayer venció al MC Juan Manuel Sánchez, segundo del ránking, después de que este último intentara forzar un final de tablas muertas.

 

Con una inscripción de 55 jugadores en esta primera edición del torneo, destaca la diversidad de clubes que se han apuntado y una gran presencia de gente joven en los primeros tableros. Las sorpresas no se hicieron esperar, en la primera ronda pudimos ver la derrota del segundo del ránking, Juan Manuel Sánchez, contra Francisco José Pérez, quien está haciendo un gran campeonato y ayer jugaba en el cuarto tablero. En la primera ronda también destacaron las tablas del cuarto y el sexto del ránking, Jordi Palomares e Inmaculada Hernando, contra Sergi Hostalot y José Aunes, respectivamente. En todas las rondas podemos apreciar un gran espíritu competitivo, con partidas muy luchadas y resultados inesperados. En la segunda ronda la sorpresa la dio Roberto Garnier, ganando a Javier Bernabé, tercero del ránking. Garnier es otro jugador que está haciendo un gran torneo y ayer se colocó en el grupo de los “colíderes” al ganar a Carlos Vargas y sumar así 4 puntos de 5 posibles.

 

A falta de tres rondas para la finalización de este abierto podemos asegurar que el torneo estará muy reñido y disputado hasta el último momento.

 

 

AC Laura Gallardo

 

Bases del torneig:

1. El torneig es disputarà pel Sistema Suís FIDE a VUIT rondes al local del Club Ajedrez Jake, carrer Montseny, número 29 entlo., de l’Hospitalet de Llobregat.

Metro L1 à SANTA EULALIA ( a 10 minuts )

Metro L5 à COLLBLANC ( a 5 minuts )

Autobusos 15, 54, 56, 57, 157. ( a 7 minuts )

2. El torneig es disputarà en un sol grup, limitat a un màxim de 66 jugadors. El ranking inicial es formarà tenint en compte en primer lloc l'ELO FIDE; en cas de no tenir-ne, l'ELO català, i està homologat pel càlcul dels esmentats Elos i del Elo Feda.

3. Els emparellaments es faran a través del programa informàtic "Swiss Manager".

4. Els dies de joc seran els dissabtes següents:

10, 17 i 24 d’Abril

8, 15, 22 i 29 de Maig

5 de Juny.

5. Les rondes començaran a les 17h excepte la ronda final que començarà a les 16h30.

6. El ritme de joc és de 90 minuts per jugador amb increments de 30 segons per cada jugada efectuada.

7. Premis : 1. - Segons la classificació general:

primer classificat 200 euros i trofeu

segon classificat 100 euros i trofeu

tercer classificat 60 euros i trofeu

quart classificat 40 euros

2. - Per trams d’Elo català:

S’estableixen tres trams d’Elo

De 2000 a 2150; de 1850 a 1999 i fins a 1849

Primer de cada tram 50 euros i trofeu

Segon de cada tram 35 euros

Tercer de cada tram 25 euros

Per distribuir els/les jugadors/es en les categories de franges d'ELO es tindrà en compte en primer lloc l'ELO CATALÀ; en cas de no tenir-ne, l'ELO FIDE.

Els/les jugadors/es només podran competir per als premis de la seva franja, no podent optar a la franja superior.

Si un jugador amb dret a premi pel seu tram d’Elo, ha aconseguit també un dels premis a la classificació general, el seu lloc en el tram d’Elo serà ocupat pel següent classificat

8. Formes d'inscripció:

A) Telefònicament:  666 653 351 ( Sr. Ventura )   /     678.181.949 ( Sr. Alfara ) 

B) Per mail a: jaladonat@hotmail.com     /      respuny@yahoo.es

9. Drets d'inscripció:

QUOTA DE 'INSCRIPCIÓ   ........................................................... 25 €

JUGADORS, SOCIS DEL CLUB ORGANITZADOR .................. 22 €

JUGADORS MAJORS DE 65 ANYS, MINUSVALIDS  I MENORS DE 16 ANYS... 22 €

Descompte ( de 2 euros) :

Si es fa el pagament de la inscripció abans del dia 5 de Abril, mitjançant un ingrés al compte de la Caixa de Girona número 2030-0180-19-3300000595, indicant el nom, cognoms i club, els drets d’inscripció seran de 2 euros menys que els indicats en el paràgraf anterior.

10. L'organització es reserva el dret d’anul·lar una inscripció.

11. La inscripció quedarà tancada quan s’arribi a la xifra de 66 jugadors.

El termini d’inscripció i pagament finalitzarà el divendres 09 d’abril. A les 22h. es publicaran a internet els aparellaments de la primera ronda.

Les inscripcions no es consideraran en ferm, fins el moment en que s'hagi efectuat el pagament dels drets corresponents.

12 . El jugador que no hagi fet el primer moviment abans de transcorreguts 30 minuts des de l’hora d’inici previst de la ronda, perdrà la partida per incompareixença. Si no es presenta a dues rondes seguides o alternes quedarà eliminat, excepte que hagin comunicat la seva absència als àrbitres, abans de fer-se l’aparellament de la ronda afectada, aquesta comunicació s’admetrà en un màxim de quatre rondes.

13. Lliurament dels Premis :

Els premis en metàl·lic i els trofeus es lliuraran per estricte ordre de classificació, el dissabte dia 5 de Juny desprès de la darrera ronda al mateix local de joc. Els premis no són acumulables.

Els premis tan sols es lliuraran a els guanyadors que els recullin personalment en l’acte de lliurament de premis.

14. Desempats: per qualsevol lloc de la classificació general s’empraran els sistemes: Bucholz brasiler, Bucholz mitjà, Nombre de victòries i Progressiu. L’ordre de aquests criteris es decidirà mitjançant un sorteig que es realitzarà immediatament desprès de acabar l’última ronda.

15. El director del torneig és el Sr. Jaime Ventura, i l’àrbitre principal serà la Srta. Laura Gallardo i Ribot

16. Les decisions arbitrals podran ser apel·lades per escrit al Comitè d’Apel·lació, que estarà format pel director del torneig, i dos jugadors/es escollits/des entre els/les participants. Les decisions d'aquest Comitè seran definitives i inapel·lables. Aquestes reclamacions s’hauran de presentar per escrit en un imprès oficial de la FCd’E facilitat per la organització com a màxim una hora desprès de finalitzada la ronda objecte de reclamació.

17. Qualsevol punt no previst en les presents bases es resoldrà aplicant la normativa de la FIDE per a tornejos oberts.

18. El torneig quedarà suspès quan motius de força major impedissin el seu desenvolupament o si no s’inscriuen el nombre mínim de 55 jugadors, en aquests casos, la responsabilitat de l’organització es limitarà a la devolució dels drets cobrats.

19. La participació en el torneig implica la total acceptació d'aquestes bases.

 

 

 

© AJEDREZ NOTICIAS DIARIAS

toniaiza@infonegocio.com

 


 

1