Ajedrez Noticias Diarias

 

Actualizado con fecha: 02/03/2015 14:43:30

Pagina fundada en 1997 por el

Barceloneta Escacs Club 

Viajes ND

Comunidad Elo Debates
Top WebsDiccionario Libros Cultura

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LA LLIGA CATALANA A LES

XARXES SOCIALS

Fa molts anys aquesta web va pendre la iniciativa d'intentar avançar els resultats del Campionat de Catalunya per equips al mateix diumenge. Eren époques en qué la federació no els publicava fins mitja setmana. Les millores en la comunicació i la seva implementació a la web de la FCE van fer perdre sentit a aquella iniciativa.

 

Quan estem a punt de començar una nova edició del Campionat que mou més gent de tota la península i que enguany presenta novetats, com la nova fórmula de competició de la Divissió d'Honor, on estan representats equips de les quatre territorials, volem llençar una nova iniciativa: la versió 2.0 d'aquell projecte.

 

Es tracta d'utilitzar la potencia de les xarxes socials facebook, twitter i Instagram per a que la comunicació fluexi i podem agrupar en únic portal molta informació.

 

Però aquest és un projecte que no tindrà exit sense la col·laboració dels milers de jugadors que cada diumenge defensaran els colors dels seus clubs, vosaltres sou els protagonistes d'aquesta nova versió del Dardo i les vostres aportacions ens faran gaudir més a tots, del nostre Campionat

 

El hashtag que volem utilitzar es #lligaescacs , qualsevol missatge amb aquest hashtag a twitter serà visible en aquesta web. També demanem als clubs que fan cróniques cada setmana que ens enviïn al correu de la web, el enllaç a la seva pàgina i els posarem al directori de clubs amb cróniques

 

La mateixa etiqueta es podrà utilitzar a Instagram, #lligaescacs, per publicar fotos de les partides.

 

 

Campio 2014

 

HISTORIAL DEL CAMPEONATO DE CATALUNYA POR EQUIPOS

 

 

Por Alejandro Melchor

 

 

ACTES ELECTRONIQUES

RESOLUCIONS COMITE DE COMPETICIO

Partidas de DH

Prensa

WEBS I BLOGS AMB CRONIQUES

Rabiosa Actualitat

Escola d'Escacs de Barcelona

Peona i Peo

Mollet

Catalunya

Figueres

SCC Sabadell

Tordera

Peona i Peo Blog

 

 

 

Director: Toni Ayza 

Webmasters: David Ayza

y Lluís Solanes 

Powered by bidmonfa.com

© AJEDREZ NOTICIAS DIARIAS

toniaiza@infonegocio.com