bájate el explorer 6 de la pàgina www.microsoft.com

   

 Actualizado con fecha: 10/08/2005 20:46:06

agregar a favoritos

enlaces   todo elo debates
comunidad chat teoría  
  

 

Resultados 2003

Resultados 2004

Ranking Inicial

RONDA 1

RONDA 2

RONDA 3

RONDA 4

RONDA 5

RONDA 6

RONDA 7

RONDA 8

RONDA 9

CLASIFICACIONES

 

 

VI OPEN ESPLUGUÍ D'ESCACS PER A JOVES JUGADORS

 

VI OPEN ESPLUGUÍ D'ESCACS PER A JOVES JUGADORS

CRÒNICA RONDA 1

Una nova edició d’aquest singular Open va començar divendres 22, amb 77 participants, dels quals 60 prenen part en l’estada paral.lela a l’Alberg Jaume I, lloc on s’ubica la sala de joc.

Pel que fa al torneig en sí, enguany trobem moltes cares noves i confirmem un cert relleu generacional, doncs molts jugadors que havien participat en la majoria d’edicions, aquesta vegada no han vingut. Una cosa és segura en aquesta sisena edició: tindrem un campió inèdit, ja que els anteriors no prenen part o be ja no tenen edat per venir.

El ranking inicial assenyala un gran favorit, el MC local Jordi Amigó, amb un avantatge de més de 200 punts d’elo català sobre el segon del ranking, i uns 140 d’elo internacional. No obstant, Amigó ja té experiències anteriors en què la victòria se li ha escapat pels pèls i no vol deixar passar l’oportunitat de regnar per fi en el “seu torneig”. La lluita, sens dubte, li posaran la majoria dels 10 primers del ranking. En aquest grupet de jugadors destaquen alguns que ja fa anys que vénen fent un bon paper en l’open com l’andorrà Marc Fonbona, Daniel Porras (Sant Martí), Àlvar Lluís (Foment) o Víctor Lillo (Figueres). També cal parar atenció a altres jugadors que ho intentaran per primera vegada com Éric Sánchez (St.Martí) o Marc Campos (Castellar). I molta atenció als joves Enric Colón (UGA) i Toni Gallego (Ribes) que voldran estar a l’alçada dels millors.

Pel que fa a classificacions d’edat, enguany només hi haurà 4 disputades (sub 16 i anteriors), ja que de sub-20 i sub-18 no hi ha més que un jugador a cada categoria. En equips, la situació també estarà oberta, ja que puntuen els tres millors classificats dels clubs que portin com a mínim tres jugadors. Veient la mitjana d’elo, destaca l’Espluga de Francolí, pero hi ha altres formacions potser més compensades, com el Figueres o el Sant Martí.

Jordi Morcillo

CRÒNICA RONDA 2

Com sol ser habitual en aquest torneig, no hi ha treva per als teòrics favorits a les primeres de canvi. En la primera ronda, Marc Campos (Castellar) cedia unes taules a Arnau Sanchís (Foment), Daniel Porras (Sant Martí) les feia de miracle enfront de la Cristina Vila (Sta Coloma) i Alvar Lluís també empatava, amb el jugador més perillós de la part baixa, l’andorrà Iván Malagueta, que en l’Internacional d’Andorra va donar més d’un ensurt, tot i els seus 1750 punts d’elo.

En la segona ronda, els favorits han tornat a cedir punts o bé han suat la cansalada per desfer-se dels seus rivals. El sub-10 Néstor Pellicer (Montmeló) ha jugat de tu a tu amb el primer del ranking, Jordi Amigó (Espluga), però l’experiència d’aquest últim s’ha imposat en el final. Marc Fontbona (Andorra) també ha hagut de treballar per guanyar un altre sub-10, en aquest cas al tarragoní Marc Mallol, mentre que Eric Sánchez (Sant Martí) ha anat tota la partida amb peça de menys, però sense deixar respirar el su rival, Vicenç Esplugas (Sta Coloma), amb una excel.lent col.locació de les peces majors.

Finalment, Daniel Porras i Àlvar Lluís s’han vist les cares en el grup de mig punt i han tornat a fer taules, despenjant-se momentàniament del cap de la classificació Demà diumenge hi ha doble ronda que hauria de començar a clarificar els jugadors que lluitaran per estar a dalt.

Al marge de les partides, l’activitat destacada d’avui ha estat la sessió de simultànies del GM Miquel Illescas, cinc cops campió d’Espanya, contra els nens de l’estada i algun del club de l’Espluga. 27 jugadors s’han enfrontat a Illescas, que ha perdut davant Daniel Porras (Sant Martí) i Marc Tudela (Vilanovenc), cedint taules als ja mencionats Eric Sánchez i Jordi Amigó, i al jugador del Reus Deportiu Damià Benet. La resta de jugadors tampoc han tingut rivals precisament fàcils: 21 han jugat amb la MI Olga Alexandrova, d’Ucrania, mentre els 18 restants ho han fet amb el fort jugador de la Passió d’Esparreguera i monitor de les colònies Josué Expósito.

Jordi Morcillo

CRÒNICA RONDA 3

Només queden 5 jugadors amb la totalitat dels punts després de 3 rondes jugades. Avui, dia de doble ronda, la tònica general en la majoria de taulers han estat partides curtes, amb desenllaços de tot tipus, des de taules sense massa lluita fins a miniatures amb errors d’obertura. El cansament comença a fer-se notar en els participants a l’estada, que com sol ser habitual en les primeres nits no dormen el suficient per afrontar les intenses jornades d’escacs que hem tingut aquest cap de setmana.

Aguanta al capdavant el número 1 i principal favorit, Jordi Amigó (Espluga), que avui s’ha desfet de forma ràpida de Sandra Escobar (Congrés). Marc Fontbona (GEVA-Andorra)  ha tingut més lluita per guanyar el seu company d’habitació, l’igualadí Kirian Talló. També estan en aquest grupet ja selecte Víctor Lillo (Figueres), Carles Ivern (Vendrell) i Éric Sánchez (Sant Martí), que ha guanyat Carla Marín (Peona i Peó) en un interessant final de peons digne d’estudi.

Com cada any, sempre hi ha jugadors revelacions situats prop dels llocs capdavanters. Enguany destaquem dos jugadors sub-12, Roger Fibla (La Lira) i Marc Petit (Catalunya), que a banda d’aquest torneig només havia pres part en campionats escolars.

Aquesta tarda continuarà la selecció d’aspirants al capdavant i potser l’apropament d’alguns que han quedat despenjats a les primeres de canvi. S’esperen dos interessants duels: Eric Sánchez contra Jordi Amigó i Carles Ivern contra Marc Fontbona.

En aquesta edició destaquem la participació de tres jugadors d’altres comunitats: Víctor López (Castelló), Aida Morán (Burriana) i Diego Soler (Alcorcón), que d’alguna manera venen a eixamplar les fronteres d’aquest torneig.

Jordi Morcillo

CRÒNICA RONDA 4

Ja tenim un líder solitari a l’Open Espluguí: l’andorrà Marc Fontbona és l’únic que ha guanyat les 4 partides disputades, mentre que els altres jugadors que tenien opció a fer-ho han acabat fent taules. Fontbona s’ha imposat al vendrellenc Carles Ivern en un final de torres jugat amb molta idea per part de l’andorrà. A la primera taula, el local Jordi Amigó feia taules amb Eric Sánchez (Sant Martí), quan aquest semblava tenir molt millor pinta després de no haver sortit massa afavorit de l’obertura, però l’Eric ha trobat un recurs que l’ha deixat amb avantatge.

Víctor Lillo (Figueres) empatava en poques jugades amb Quique Colón (UGA), formant part del grup de 3,5 que aspira a destronar el liderat de Fontbona. En aquest grup destaca la presència de Roger Fibla, sub-12 de la Lira, que està jugant un excel.lent torneig. Avui ha guanyat a Marc Petit (Catalunya) en una partida força interessant. Precisament el bon moment de Fibla i del seu company Amadeu Pantaleoni està contribuint al liderat de La Lira en la classificació per equips, tot i tenir una mitjana d’elo molt inferior als altres equips.

Per edats, algunes classificacions ja tenen amo provisional. El mencionat Roger Fibla és líder en sub-12 vigilat de prop per Colón, mentre que Damià Benet (Reus Dep.) i Víctor Lillo comparteixen liderat en sub-14, en el ja selecte grup de 3 punts i mig. Finalment, Fontbona, no cal dir-ho, domina en solitari el sub-16.

Demà el liderat torna a estar en joc i esperem poder veure partides molt interessants, després de l’atapeït cap de setmana escaquístic.

Jordi Morcillo

CRÒNICA RONDA 5

Reagrupament al capdavant de la classificació, que guanya en candidats i emoció. El fins ahir líder Marc Fontbona (Andorra) ha cedit davant de Jordi Amigó (Espluga) després d’una errada poc usual en ell. Amigó comparteix liderat amb Éric Sánchez (Sant Martí) i Víctor Lillo (Figueres), que sense fer massa soroll sempre s’ha mantingut al cap de la classificació. Eric Sánchez ha guanyat el reusenc Damià Benet després d’asfixiar la seva posició a través de la columna b, mentre que Lillo guanyava un Roger Fibla (La Lira) que pateix la seva primera derrota.

Dos dels favorits que havien cedit ja terreny han quedat despenjats potser de forma definitiva: Àlvar Lluís (Foment) i Daniel Porras (Sant Martí). L’Àlvar ha cedit en poques jugades enfront de Vicenç Esplugas (Sta.Coloma), un jugador que sempre afronta aquest open amb una gran motivació, mentre que Porras perdia amb Jaume Bes (Foment), que tradicionalment rendeix a l’open espluguí per sobre del que diu el seu elo.

Les classificacions per edats van agafant uns candidats cada cop més reduïts. En sub-10, s’endevina un mà a mà entre Néstor Pellicer (Montmeló) i Marc Mallol (Tarragona), que està demostrant excel.lents maneres; els segueix a mig punt el jugador del Catalunya Pau Juan.

En la categoria sub-12, Quique Colón (UGA) ja domina amb mig punt sobre Roger Fibla (La Lira), anterior líder, i els altres rivals a un punt de distància. En sub-14, categoria tradicionalment molt disputada, domina el mencionat Lillo, però amb tres rivals trepitjant-li els talons a mig punt: Carles Ivern (Vendrell), Vicenç Esplugas i Toni Gallego (Ribes).

Finalment en sub-16, Éric Sánchez relleva Marc Fontbona i el situa a mig punt de distància, igual que respecte a Jaume Bes.

Demà dimarts, un cop superat l’equador del torneig, s’enfronten a les primeres taules quatre dels cinc primers jugadors de ranking, o sigui que es podria considerar que ha arribat l’hora de la veritat, en què un error pot ser definitiu: Amigó contra Lillo i Éric Sánchez contra Fontbona. Esperem veure el més aviat possible la partida més bonica del torneig, perquè ens fa la sensació que encara està per arribar.

Jordi Morcillo

 

CRÒNICA RONDA 6

Jordi Amigó (Espluga), número 1 del ranking i favorit a la victòria final, agafa el timó de la classificació en solitari, després de guanyar avui Víctor Lillo (Figueres), en un final que pintava de taules, però el Mestre Català local ha aconseguit progressar amb un joc precís i algunes imprecisions del seu rival.

El segueixen a mig punt Carles Ivern (Vendrell) i Eric Sánchez (Sant Martí). Ivern ha guanyat a Toni Gallego (Ribes) en poca estona, mentre que Eric Sánchez es confirma com a alternativa per a la classificació, fent taules amb l’andorrà Marc Fontbona, mantenint-se així imbatut. Al darrera d’ells hi ha un pilot de set jugadors amb 4,5 punts que asseguren emoció fins al final. En aquest grup destaquen com a jugadors revelació el castellonenc Víctor López i el jugador de la Lira Eduard Traveria, molt concentrat en totes les partides.

Per edats, els dos sub-10 que ahir encapçalaven la classificació han perdut: Néstor Pellicer (Montmeló) i Marc Mallol (Tarragona) han estat atrapats per la jugadora de Burriana Aida Morán, que també està deixant magnífiques sensacions. En sub-12, Quique Colón (UGA) es manté en solitari un dia més, seguit a mig punt pel seu company Samuel Nel.lo, un exemple de tranquil.litat a l’hora d’afrontar les partides.

La classificació sub-14, com sempre, manté un alt nivell i constants alternatives: ara és Ivern qui ha superat Lillo, a mig punt seu juntament amb Esplugas (Sta Coloma) i Damià Benet (Reus Deportiu). I la sub-16 té els llocs de privilegis molt cars: l’encapçala Eric Sánchez, seguit a mig punt per Fontbona, Traveria i Víctor López.

Per equips, la classificació és un mocador: quatre equips en mig punt i cada dia líders diferents. Avui li toca el torn a l’equip local, empatat amb el sòlid Foment. A mig punt està La Lira i el Figueres.

A la part de baix de la classificació cal destacar sobretot la conducta dels més joves pel que fa a respecte de les normes. També cal mencionar la lluita de Carla Marín (Peona i peó), sens dubte la jugadora que ha acumulat més hores a la sala de joc, però no sempre amb la sort de cara.

Demà més partides importants, però tot fa pensar que novament no es resoldrà res fins a la darrera ronda. D’això es tracta!

Jordi Morcillo

CRÒNICA RONDA 7

Jordi Amigó (Espulga) manté el liderat al capdavant de la classificació i amplia el seu avantatge a un punt sobre tres rivals, a falta de només dues rondes. Encara no està tot decidit, però segons els resultats que tinguem, demà podria haver-hi campió de forma matemàtica. Amigó s’ha desfet ràpidament de Carles Ivern (Vendrell), que s’ha tancat la dama i només la podia salvar donant una peça. Al segon tauler, Lillo (Figueres) es desfeia de l’Eric Sánchez (Sant Marti), que rebia la seva primera derrota després de diverses imprecisions a l’obertura que l’han deixat amb insuficients defenses per al seu rei. Lillo, Fontbona (Andorra) i Colón (UGA) són els tres perseguidors de Jordi Amigó a un punt de distància i els únics capaços de desbancar-lo del primer lloc, si bé només a Colón li manca jugar amb el líder, que ho farà demà. Fontbona guanyava Esplugas (Sta.Coloma) amb un joc precís d’atac al flanc de rei, mentre que Colón no ha patit gaire per guanyar el lluitador Eduard Traveria (la Lira). Demà Colón-Amigó i Lillo-Fontbona. El podi en joc.

En la classificació per edats, la sub-10 ha experimentat una certa parada en els llocs capdavanters. Només Néstor Pellicer (Montmeló) ha puntuat, però les taules l’han servit per ser líder en solitari dels més joves. El segueixen els mateixos d’ahir: el tarragoní Marc Mallol i la jugadora del Burriana (província de Castelló) Aida Morán. No obstant no es poden adormir perquè un bon grapat de nois a mig punt esperaran la seva errada.

Sub-12 té un líder sòlid: Quique Colón, que treu un punt a Roger Fibla (Lira) i Carles Moya (Peona i Peó), rivals habituals de Colón en els campionats barcelonins. La sub-14 també té un líder en solitari: Víctor Lillo, que sens dubte haurà de puntuar força per no veure’s superat. El segueixen a mig punt Carles Ivern (Vendrell), Damià Benet (Reus Deportiu) i Toni Gallego (Ribes), tots tres jugadors que no han perdut de vista les primeres taules en tot el tornieg.

També mana sol Fontbona en sub-16, encara que té ni més ni menys que 5 rivals a mig punt, destacant novament Víctor López, castellonenc desconegut per a tots, però que s’ha guanyat el respecte de tots amb bons resultats.

Per equips, l’Espluga ha donat un cop d’efecte, no només gràcies al seu líder, sinó a què gran quantitat de jugadors ronden per la zona mitja de la taula i sempre algun puntua. A un punt hi ha la Lira, que aguanta amb molt de mèrit, el Figueres, habitual d’aquestes posicions, i el Foment, que fa la impressió de tenir encara un esprint final en la reserva.

Jordi Morcillo

CRÒNICA RONDA 8

Ja tenim campió a falta d’una ronda: Jordi Amigó (L’Espluga) ha aconseguit per fi vèncer a casa seva després de molts anys d’espera. La única carambola que li servia ha succeït: Amigó ha guanyat a Quique Colón (UGA) en una partida de nivell i concentració, on l’experiència del primer s’ha imposat, amb una penetració precisa de les peces pel flanc de dama. Són set anys de diferència i aquí tots estem convençuts del bon futur que hi ha en el jove barceloní. A la taula número dos, s’ha vist una partida molt tancada entre Lillo (Figueres) i Fontbona (Andorra), que ha dut a unes prudents taules, que els situen ambdós en el complicat grup dels sis punts. No hi haurà emoció per al primer lloc, però n’hi haurà de sobres per a les altres places de podi: ni més ni menys que sis jugadors es troben en aquest grup i pot passar de tot.

Pel que fa a les edats tot està per decidir. En sub-10, els protagonistes continuen sent els mateixos: Néstor Pellicer (Montmeló), que ha tornat a fer taules, i Marc Mallol (Tarragona) que ha guanyat i també té 4 punts, com en Néstor, però amb pitjor desempat. Els perseguidors estan en 3,5 punts: Pau Juan (Catalunya) i Xavier Sánchez (Sant Sadurní), i un bon grapat amb 3 encara tenen opcions.

A sub-12 continua el liderat de Colón, però té adversaris que estan rendint a molt bon nivell: Roger Fibla (La Lira) i Carles Moya (Peona i Peó) el segueixen a mig punt, i Gerard Moreno (Espluga) a un punt.

La categoria sub-14 té aspirants de podi i està calentíssima: Carles Ivern (Vendrell), segon a la general, Lillo i Gallego tenen 6 punts i el colomí Vicenç Esplugas 5,5. Un duel clau serà demà Gallego-Lillo.

Semblant està el sub-16, amb tres jugadors en el grup mencionat de 6 punts: Fontbona, Bes (Foment) i Dani Porras (Sant Martí), que per fi ha agafat el tren capdavanter després d’una bona remuntada. No obstant, el punt d’avantatge que tenen no és suficient per assegurar-los el premi, ja que amb 5 punts hi ha gent amb bons desempats.

Finalment, en equips, l’Espluga ha obert un forat no definitiu però sí molt difícil de superar, i el seu líder, Jordi Amigó, segur que voldrà arrodonir el torneig i premiar els joves de l’Espluga amb un triomf. A un punt i mig hi ha el Figueres i el combatiu La Lira, amb jugadors sempre molt motivats, i una mica més lluny el Foment. Demà la ronda matinal dictarà sentència.

Jordi Morcillo (EDAMI)

CRÒNICA FINAL

S’ha acabat aquesta sisena edició de l’Open Espluguí, amb un Jordi Amigó (Espluga) molt superior a la resta de jugadors, encara que ha hagut de treballar partida a partida per aconseguir aquest vell objectiu. Pel demés, l’emoció i les sorpreses han estat garantides.

A la general, el podi el completen Marc Fontbona del GEVA-Andorra i Carles Ivern (Vendrell), per aquest ordre degut al tercer desempat. Ambdós han assolit set punts i s’han allunyat de la resta d’aspirants en ser els únics en guanyar el punt sencer. Fontbona segueix creixent en aquest torneig i ara només li falta un esglaó per pujar, mentre que Carles Ivern ha jugat a un nivell propi d’un jugador de molt més elo i això l’ha mantingut sempre en les taules d’honor.

Les categories han tingut desenllaços potser inesperats. En la sub-10, han manat finalment els dos jugadors que sempre han estat a la zona mitja de la taula: Néstor Pellicer (Montmeló) primer i Marc Mallol (Tarragona) segon, ambdós amb 4,5 punts i amb possibilitats d’haver-ne fet més. Tercer ha estat Xavier Sánchez, de Sant Sadurní.

En sub-12, domini barceloní. Quique Colón (UGA) ha perdut amb Fontbona, però manté en solitari el primer lloc, ja que els dos perseguidors han perdut: Roger Fibla (La Lira) serà segon i Carles Moya (Peona i Peó) tercer. La posició de Colón a la taula pot ser enganyosa, ja que només ha perdut amb els dos primers de la general i a ben segur que pot ser un aspirant a pujar posicions en el futur. Menció per Roger Fibla, que s’ha mantingut sempre en taules properes a la primera.

La sub-14 ha resultat ser la categoria més cara, ja que per “mullar” s’ha hagut de fer 6,5 punts. Primer ha estat el mencionat Ivern, seguit de Víctor Lillo (Figueres) i Toni Gallego (Ribes). Lillo ha estat sempre lluitant pel podi i ha fet un torneig excel.lent, mentre que Gallego tampoc ha perdut de vista els primers taulers i ha demostrat una certa maduresa com a jugador. La categoria sub-16 ha tingut convidats inesperats de darrera hora: Fontbona s’ha confirmat com a guanyador, i segon ha estat Jaume Bes (Foment) que tot i perdre la darrera partida acumulava un desempat molt bo gràcies a la seva trajectòria per la zona alta. Tercer ha estat el sorprenent Jordi Escoda (Peó Vuit). El jugador de Roquetes, sense fer massa soroll, ha fet un bon esprint final i s’ha catapultat al tercer lloc. Les categories sub-18 i sub-20 han estat un pur tràmit, ja que comptaven amb un sol jugador: Amigó en sub-20 i Marc Campos (Castellar) en sub-18.

La classificació per equips no ha variat en excés. Domini de l’Espluga, que amb el seu líder i els seus alumnes sub-12 que han assolit 5 punts (Gerard Moreno, Eduard Baldrich i Eduard Vilalta) han manat en el darrer tram del torneig. El segon lloc ha estat pel Figueres, on Víctor Lillo ha tirat del carro, secundat pels “veterans” Arnau Pijuan i Guillem Furest. El tercer lloc, molt meritori, ha estat pel jove equip de la Lira, amb Roger Fibla, Amadeu Pantaleoni i Eduard Traveria. Han quedat empatats a punts amb el Foment, però el desempat establia la puntuació del quart jugador, que no tenia el Foment. En definitiva, han guanyat els equips de més de tres jugadors, amb més marge d’errors per als seus jugadors.

Tanquem aquesta edició amb les mateixes sensacions positives pel que fa al torneig en aspectes com la bona conducta dels jugadors i el seu respecte vers les normes i l’equip arbitral. Només hem de lamentar la significativa baixada de participants, tant de l’estada com del torneig, i esperem que no sigui l’inici d’una tendència. Des d’aquí faig una crida a federacions i entitats per donar un cop de mà a aquesta activitat en un futur, que aquest any ha estat descuidada. Cuidar els escacs de base no només es cuidar els joves que més destaquen, també és fer-ho des de la base de la base. En definitiva, jugadors que triomfen a nivell estatal com Vila, Alomà i Àlvar Alonso un dia també van ser participants d’aquest Open i una cosa ha d’anar lligada a una altra.

Un any més agrair el suport de tota la gent que ha col.laborat de forma desinteressada, especialment a la familia Amigó-Vilalta, i també als monitors d’escacs i de lleure pel seu compromís i dedicació. L’estada, organitzada per l’Escola d’Escacs Miquel Illescas (EDAMI) ha funcionat potser millor que altres anys, però a nivell numèric cal una reflexió des de tots els punts de vista.

Jordi Morcillo

 

 

 

ORGANITZA: Club d’Escacs Espluga de Francolí

(Extracte de les Bases)

  • Es disputarà pel sistema suís a 9 rondes del 22 al 29 de juliol.
  • Local de joc: Alberg Jaume I (ctra. de les Masies s/n; L'Espluga de Francolí; Tarragona).
  • Els participants han d’haver nascut l'any 1985 (inclòs) o posteriors.
  • Hi haurà un sol grup de jugadors.
  • Ritme de joc: 30 jugades en 1 hora i mitja per al primer control i 1 hora finish per al segon.
  • Lliurament de premis: dia 30 de juliol al migdia al Teatre del Casal de l'Espluga de Francolí.
  • Es contemplarà la classificació individual i per equips (formaran un equip els 4 millor classificats d’un mateix club en la classificació general). Els clubs que vulguin optar a la classificació per equips hauran de tenir un mínim de 4 jugadors de l' entitat jugant el torneig.
  • El torneig serà vàlid per a l'avaluació d’ELO FIDE, ELO CATALÀ i ELO FEDA.
  • Nombre de participants: un màxim de 125.
  • Es reserva el dret d’admissió.
  • La participació en aquest torneig suposa l’acceptació total del Reglament / Bases del mateix.

 

CALENDARI DE JOC

  • Ronda 1: divendres dia 22 a les 16 h.
  • Ronda 2: dissabte dia 23 a les 16 h.
  • Ronda 3: diumenge dia 24 a les 9:30h.
  • Ronda 4: diumenge dia 24 a les 16 h.
  • Ronda 5: dilluns dia 25 a les 16 h.
  • Ronda 6: dimarts dia 26 a les 16h.
  • Ronda 7: dimecres dia 27 a les 16 h.
  • Ronda 8: dijous dia 28 a les 16 h.
  • Ronda 9: divendres dia 29 a les 9:30 h.

PREMIS

  • 1r, 2n i 3r de la CLASSIF.GENERAL...trofeu + regal
  • 1r, 2n i 3r Equip ...................................trofeu + regal
  • 1r, 2n i 3r SUB-20 ................................trofeu + regal
  • 1r, 2n i 3r SUB-18 ................................trofeu + regal
  • 1r, 2n i 3r SUB-16 ................................trofeu + regal
  • 1r, 2n i 3r SUB-14 ................................trofeu + regal
  • 1r, 2n i 3r SUB-12 ................................trofeu + regal
  • 1r, 2n i 3r SUB-10 ................................trofeu + regal
  • Els premis podran ser acumulables.
  • El lliurament de premis tindrà lloc el dia 30 de juliol al migdia al Teatre del Casal, en finalitzar un campionat de partides ràpides sistema suís obert a tothom.

ESTADA PARAL·LELA AL TORNEIG    (Alberg Jaume I)

+ TRAINING AMB MIQUEL ILLESCAS

ORGANITZA: EDAMI (Escola d’Escacs Miquel Illescas)

  • Dates: del 22 de juliol a la tarda fins el 30 de juliol al matí.
  • Preu: 285 €. Inclou la inscripció a l’Open, l’estada a pensió completa a l’Alberg Jaume I, monitors i totes les activitats programades, inclòs el training amb Miquel Illescas. Nombre de places: 85.
  • Els participants han d'haver nascut entre els anys 1985 i 1998, ambdós inclosos.
  • És necessària l’autorització del pare/mare/tutor per participar a l’estada. L’organització no es farà responsable dels majors de 18 anys.

ACTIVITATS PROGRAMADES

·         Visites culturals (Cova - Museu de la Font Major, Reial Monestir de Santa Maria de Poblet, Museu del Vi, Museu de la Vida Rural).

·         Classes d’escacs - Anàlisi de partides.

·         Partides simultànies, amb la participació d’algun titulat internacional.

·         Campionat de partides ràpides sistema suís.

·         Campionats de futbol i tennis taula.

·         Tallers (estan per determinar).

- Unes simultànies de l'Illescas el diumenge 24 al poble.

- El tradicional torneig de ràpides de Festa Major, dissabte 30, amb la clausura de l'Open.

 

ACTIVITAT ESPECIAL

·         Training amb el GM Miquel Illescas, cinc cops Campió d’Espanya absolut: durant el primer cap de setmana, Illescacs oferirà una sessió de simultànies, amb l’ajuda de titulats internacionals, a més d’anàlisis personalitzats d’aquestes partides i de les partides del torneig. Servei inclòs en la quota d’inscripció a l’estada.

 

INFORMACIÓ - INSCRIPCIONS

  • Data límit d’inscripció: 19 de juliol.

 

ESTADA + TORNEIG

  • Les inscripcions s'han de realitzar trucant al telèfon: 93.238.53.52 (Jordi Morcillo) o bé per e-mail a jordi@edami.com. Les consultes telefòniques es podran fer els dies laborables de 18 a 21h.
  • Cal fer un ingrés de 285 € al nº de compte 0065-0166-28-0001015740 de Barclays Bank, a nom de CET S.L. (Cal indicar el nom del participant i el concepte “Open Espluguí”).

 

Només TORNEIG

  • Les inscripcions s'han de realitzar trucant als següents números de telèfon: 977.870.570 (Marta Amigó) / 93.238.53.52 (Jordi Morcillo) de 18 a 21 h. o bé per e-mail a jordi@edami.com
  • Cal fer un ingrés de 15 € al nº de compte 2100-0182-73-0200079396 de “La Caixa”, a nom de C.E.Espluga. (Cal indicar el nom del participant i el concepte “Open Espluguí”).

 

 

 

© AJEDREZ NOTICIAS DIARIAS

toniaiza@infonegocio.com

 

 

 

  

  


 

1