bájate el explorer 6 de la pàgina www.microsoft.com

   

 Actualizado con fecha: 31/12/2005 09:59:40

agregar a favoritos

enlaces   todo elo debates
comunidad chat teoría  
  

 

Ranking

Ronda 1

Ronda 2

Ronda 3

Ronda 4

Ronda 5

Ronda 6

Ronda 7

Ronda 8

Ronda 9

Clasificación

 

 

 

 

 

  Campeonato territorial de Girona

Aquest passat diumenge 3 d'Octubre de 2004 es va iniciar al Centre Cívic de Sant Gregori el Campionat Provincial Individual d'escacs de 2004 a la demarcació de Girona.

 

La primera ronda va portar les primeres sorpreses entre els primers jugadors del rànquing, el 3 i 4 van fer taules i perdre respectivament. Si els favorits per adjudicar-se la victòria final, d'aquí nou setmanes, ja eren els germans Joan i Jordi Fluvià; aquest inici fluix dels altres caps de sèrie no fa més que reafirmar aquestes hipotesis.
 
Veurem si algun dels joves gironins que recentment han assolit el Campionat d'Espanya d'edats, Alvar Alonso (Sub 12) i Alex Vidal (Sub 10), o la Laura Garcia, Campiona de Catalunya Femenina (que a més juga a casa) aconsegueixen donar alguna sorpresa als germans Fluvià.

Ronda 2

En el Grup A no s'ha produït cap sorpresa en els enfrontaments dels  primers taulers. Són 13 els jugadors que sumen dos punts perseguits per en Joan Gallart que és l'únic participant amb 1,5 punts. A destacar que la partida Lluís Parals - Josep Bartís va durar pràcticament 4:45h, convertint-se de moment en la partida més llarga del torneig.

En quant al Grup B, caldria destacar la derrota d'en Joan Maria Morató amb les peces negres envers en Francesc Serra. Serra suma dos punts juntament amb 5 jugadors més.

Ronda 5

En Joan Fluvià (num. 1 del rànquing) va imposar-se a la Ronda 5, en la partida clau al del torneig, al seu germà Jordi i ara el grup perseguidor ja és a 1 punt. Un dels que apretava més en aquest grup té 12 anys i es perdrà les decisives rondes 6 i 7 perquè es troba jugant al mundial d'edats, sort Alvar!. Els que sí hi seran lel diumenge seran els germans Mayo, que s'enfrontaran als germans Fluvià: Martí i Andreu contra Joan i Jordi a les taules 1 i 2 respectivament.
Podrà plantar cara la generació dels 90 a la generació dels 80 ? Ho veurem diumenge.

Ronda 6

Victòria dels tres Fluvià a les taules 1,2 i 3 que mantenen a en Joan Jr. i Jordi Fluvià com a primer i segon en solitari. El grup perseguidor, a 0,5 del segon i 1,5 del primer, està format per L.Garcia, J.Fluvià, J.Cruañas, J.Alonso i Ll.Parals
 
Al grup B Adrià Borràs agafa distància al grup perseguidor format per E.Muratet Jr., J.Bigas, J.Morató i el jove D.Mota, que ja són a 1 punt
 
Carles

Ronda 7

 

Els resultats de la setena ronda de Territorial Gironí deixen a Joan Fluvià com a virtual campió, a 1,5 punts de Cruañas (que intentarà ser el primer a batre'l),  Fluvià Jr. i J. Alonso, que s'enfrontaran al segon tauler en la lluita pel podi
 
Al segon grup situació de màxima igualtat amb Muratet Jr. i Borràs empatats a 5 pts. i el grup de Morató, Bigas, Blasco i Serra a només mig punt.
 
Carles

 

 

© AJEDREZ NOTICIAS DIARIAS

toniaiza@infonegocio.com

 

 

 

  

  


 

1